Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek | Bulvár

2010. Május 23. 07:45, vasárnap | Bulvár

Delhusa: "A gyermek megmentése volt a cél!"

Delhusa Gjon nevelt lánya másfél év kálváriája után mostani felesége gyámsága alá került. Az énekes az Esti Sztori felvételén szűkszavúan ugyan, de örömmel mesélt arról Havas Henriknek és Ómolnár Miklósnak, hogy végre minden ren

2010. Május 22. 14:45, szombat | Bulvár

Stohl András: "Nekem nagyon sok szeretet kell"

Hetek óta foglalkoztatja a közvéleményt Stohl András ittasan elkövetett balesete. Szinte mindenki kíváncsi arra, milyen típusú személyiség az, aki újra és újra részegen ül a volán mögé. Stohl korábbi mondatai segíthetik a megértést

2010. Május 22. 14:43, szombat | Bulvár

Gyűjtés indult Szalacsi Sándornak

Kerekesszékre gyűjtenek Szalacsi Sándor számára, aki egy több mint 20 éve készült amatőrfilmmel vált közismertté, azóta pedig a börtönt is megjárta felesége meggyilkolása miatt.

2010. Május 22. 07:47, szombat | Bulvár

Kibuggyanó keblek

Hófehér estélyiben jelent meg a Cannes-i Filmfesztiválon a botrányos életű színésznő. Folyamatosa pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen. A nagy fotózkodásból azonban majdnem nagy baleset lett.

2010. Május 22. 07:45, szombat | Bulvár

Király Linda új szerelmét is elhagyta

Király Linda nem utazott egyedül Amerikába, hiszen édesanyja és édesapja elkísérte New Yorkba, ahol az énekesnőt ezen a héten meghívták egy nagy zenei díjátadóra. Majd Los Angelesbe és Nashville-be utazik, ahol véglegesen összerakják l

2010. Május 21. 14:47, péntek | Bulvár

Kate Moss elcsábított egy nőt

Courtney Love újabb részleteket osztott meg a nagyérdeművel eseménydús szexuális életéből, de ez történet legalább érdekes, mivel Kate Moss vitte az ágyába.

2010. Május 21. 14:45, péntek | Bulvár

Fel sem ismerni Jacko húgát

Meg egy legenda sem mehet el szó nélkül a Rihanna által elindított stílus forradalom mellett. Ám Janet Jackson nemcsak beszélt, hanem cselekedett is. És borzasztóra vágatta a haját.

2010. Május 21. 07:47, péntek | Bulvár

Elképesztő dolgot állít Stohl András

Elképesztő nyilatkozatot tett Stohl András egy korábbi interjújában. A színész kijelentette, kettős személyiség él benne, András és Tamás.

2010. Május 21. 07:45, péntek | Bulvár

Botrány! Elton John félmeztelen fiúkkal táncolt

Elton John félmeztelen fiúkkal vonaglott a színpadon az egyik jótékonysági rendezvényen, ez pedig nem mindenkinek tetszett. A közvélemény kiakadt a pikáns műsoron és a főszereplők kaptak hideget-meleget bőven.

2010. Május 20. 14:47, csütörtök | Bulvár

„lehetetlen megőrizni egy titkot, különösen ilyen csodálatosat”

Gyermeket vár Kelly Preston - jelentette be John Travolta szerdán internetes honlapján. A színész házaspárnak ez lesz a harmadik csemetéje. Legidősebb gyermekük csaknem másfél évvel ezelőtt halt meg.

2010. Május 20. 14:45, csütörtök | Bulvár

Cipő képtelen élvezni az életet

Húsz éve alapította a Republicot. Bódi László kétszáznegyven dalt szerzett. A húszéves zenekar Köztársaság címmel jelentette meg születésnapi albumát. Az énekes azt mondja, ha újrakezdhetné, újból a Republicot választaná.

2010. Május 20. 07:47, csütörtök | Bulvár

Inkább megszabadulnak Stohl karakterétől is

Valóban az élet alakítja a népszerű krimisorozat, a Tűzvonalban dramaturgiáját. Stohl András balesete után a Tűzvonalban Produkció bejelentette, hogy a színész – aki a sajtótájékoztatón tolmácsolt üzenetében még egyszer külön boc