Városlista
2019. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek | Bulvár

2010. Április 28. 07:45, szerda | Bulvár

A Stones gitárosa a Beatlestől lopott

A Rolling Stones, mostanában főleg alkohol és nőügyeiről híres gitárosa, Ronnie Wood a Beatles-től lopta első gitártémáit.

2010. Április 27. 14:47, kedd | Bulvár

Claudia levette a jegygyűrűt

Liptai Claudia már nem hordja Daróczi Dávidtól kapott jegygyűrűjét - írja a mai Bors. A napilap egy vasárnapi fotósorozat alapján állítja: az ékszer nincs a műsorvezetőnő ujján.

2010. Április 27. 14:45, kedd | Bulvár

Ismét találkozik feleségével a szabadszájú rapper

Ugyan még nem élnek együtt, de ismét randevúzik egymással Dopeman és felesége. A békülést kislányuk indította el, hiszen a rapper heti rendszerességgel látogatta, mígnem a találkozások időtartama egyre inkább kitolódott.

2010. Április 27. 07:35, kedd | Bulvár

Szörnyen néz ki Beyoncé

Beyoncénak sikerült megtalálnia azt a fürdőruhát, ami színével és szabásával tökéletesen kiemeli testének összes problémás pontját, valamint a súlyfeleslegét.

2010. Április 27. 07:33, kedd | Bulvár

Usher új dalát a foci szerelmeseinek ajánlja

Az R&B énekes biztos benne, hogy Omg című új dala tuti siker lesz Európában, mert szerinte a focidrukkerek indulóira hasonlít. A Black Eyed Peas-rapper, will.i.am is közreműködik benne.

2010. Április 26. 14:41, hétfő | Bulvár

Indul a Fashion Week

Csaknem húsz magyar tervező mutatja be legújabb tavaszi-nyári kollekcióját a hétfőn kezdődő Budapest Fashion Weeken. Háromnapos lesz, immár kilencedik alkalommal rendezik meg, ezúttal a West-Balkánban várják az érdeklődőket - mondta May

2010. Április 26. 14:39, hétfő | Bulvár

Zuboly: Virágoztass engem

Második lemezével jelentkezik Magyarország legnépiesebb posztmodern kocsmazenekara, a Zuboly. A Virágoztass engem címre keresztelt hanganyag már kapható a boltokban!

2010. Április 26. 07:47, hétfő | Bulvár

Bíró Ica már nem alszik egy ágyban a kutyájával

Sokakat megdöbbentett a Vacsoracsatában Bíró Ica, hiszen mindenhová magával vitte a kutyáját, Yodát is. Mint kiderült, az egykori énekesnő két hónappal ezelőttig egy ágyban is aludt kis kedvencével.

2010. Április 26. 07:45, hétfő | Bulvár

Nem öregszik az egykori modell

A Duran Duran némelyik, nyavalygósabb slágerével tömeget lehetett oszlatni, sőt, még az idő vasfogát is kicsorbították Simon Le Bon dallamai, mert a felesége ugyanolyan szép, mint huszonöt éve.

2010. Április 25. 14:43, vasárnap | Bulvár

Felbontotta eljegyzését a szépséges hercegnő

A svéd Madeleine királyi hercegnő és jegyese Jonas Bergström elválnak egymástól. A hírt a stockholmi királyi udvar az internetes oldalán közölte: az eddigi jegyespár tagjai „alapos megfontolás eredményként úgy határoztak, hogy elváln

2010. Április 25. 14:41, vasárnap | Bulvár

"Tudni kell kussolni" Markos György most éppen ezt teszi

Markos György és Nádas György jól összeszokott páros, jó ideje a szakmában vannak, pontosan 44 éve kezdték a pályát. Markos szerint azonban mára nemcsak a világ, hanem a humor is megváltozott, így színpadon már nem nagyon látni őket.

2010. Április 25. 07:31, vasárnap | Bulvár

Összeverte a férje az örökösnőt

Kim Kardashian ugyan már hét éve elvált urától, de a világ csak most tudta meg, hogy a férfi folyamatosan verte, és bezárta házukba a szépséget.