Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek | Bulvár

2011. Március 02. 07:53, szerda |

Lekicsinyítették a szépség kebleit

Kim Kardashian megint ledobta a felsőjét, és hála a digitális technikának, a kosárméretéből is pár számot.

2011. Március 02. 07:49, szerda |

Halálra gázolták a popsztárt

Részeg ex-lovagja féltékenységből elütötte autójával Albánia egyik legkedveltebb énekesnőjét.

2011. Március 01. 14:53, kedd |

Képtelen elélvezni a Született feleségek sztárja

Nemcsak a munkájában, de a magánéletben is rájár a rúd a Született feleségek sztárjára, Nicolette Sheridanre. Volt pasija egy, a napokban adott interjúban kellemetlenül pikáns titkot árult el a színésznőről: frigid!

2011. Március 01. 14:49, kedd |

Rendőrautóba rohant, majd táncba kezdett a részeg vétkes

29 éves moldáv nő ittasan belehajtott egy rendőrautóba, kétségbe nem esett, hanem felhangosította autójában a zenét, és mindenki számára egyértelműen érthető nemzetközi jelek használata mellett, táncolni kezdett - számolt be az esetr

2011. Március 01. 07:53, kedd |

Tinilánnyal csalta nejét a Szomszédok sztárja

Egy tizenhat esztendős rajongójával bújt ágyba az EastEnders szépfiúja, Neil McDermott alig pár héttel azután, hogy felesége gyereket szült neki.

2011. Március 01. 07:49, kedd |

Meghalt Dylan múzsája

Hosszú betegeskedés után, hatvanhét esztendős korában elhunyt rocktörténelem egyik legnagyobb ikonja, aki ugyan soha nem zenélt, mégis rengeteg klasszikust köszönhetünk neki.

2011. Február 28. 14:53, hétfő |

Felfedjük Nagy Sándor múltját

Talán sokan azt sem tudják, ki az a Nagy Sándor, aki az RTL Klub Csillag születik című műsorának új házigazdája lett. Mi azonban emlékszünk rá, meg arra is, milyen csúnyán megalázta annak idején Kiszel Tündét.

2011. Február 28. 14:49, hétfő |

Oscar-gála: tarolt A király beszéde

Tarolt A király beszéde az Oscar-gálán. A legjobb film díja mellett három másik aranyszobrot is kapott az alkotás. A dadogással küzdő VI. György királyt megformáló Colin Firth-öt választották a legjobb férfi színésznek.

2011. Február 28. 07:53, hétfő |

Sebészek konzerválták a díva fiatalságát

Azt leszámítva, hogy ikrei miatt jelenleg óriási pocakkal közlekedik, Mariah Carey jóformán ugyanolyan, mint ifjú korában - ami persze nem a természet ajándéka.

2011. Február 28. 07:49, hétfő |

Erdőhegyi Brigitta swingvarázslatra készül Magyar Attilával

Erdőhegyi Brigitta hét évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, mikor egyedüli magyarként Sophia Loren fia, az ifj. Carlo Ponti karmester és Mészáros Andrea hegedűművész esküvőjén lépett fel. Innentől a hazai klubok kedvencévé vált.

2011. Február 27. 14:54, vasárnap |

Kanye West új videója epilepsziás rohamot okozhat

Az Epilepsy Action nevű szervezet azt állítja, hogy a vibráló képek rohamokat okozhatnak és egyetlen jelzés sem figyelmezteti erre az embereket a videó kezdeténél. A problémás Kanye West-klipet az első héten közel ötmillióan látták –

2011. Február 27. 14:52, vasárnap |

Elképesztő fölény: Alekosz kivégezte a villa szépfiúját - VIDEÓ

VV Alekosz hatalmas szavazatfölénnyel tarolt szombat este, Gombi ellen a ValóVilág hatodik párbaján. Második párbajáról is győztesen tért vissza a ValóVilág villájába Alekosz, aki a nézők szavazatainak 71 százalékát szerezte meg, míg