Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek | Bulvár

2010. Április 15. 07:47, csütörtök | Bulvár

Király Viktor keze nagyon csúnya

Rémisztő fotót osztott meg Király Viktor a barátaival és az ismerőseivel a legnagyobb közösségi portálon. Első látásra eldönthetetlen, hogy vágott, vagy égett seb éktelenkedik-e a Megasztár-győztes kezén, de ő elárulta nekünk.

2010. Április 14. 14:47, szerda | Bulvár

Varrógépnek köszönheti angoltudását Hevesi Tamás?

Nagy világjáró, képzett zenész és volt már NB1-es edző is. Bejárta az egész világot, mégis Ausztrália varázsolta el leginkább. Miben rejlik a kenguruk földjének varázsa, ha még a nyelvet is nehezen szokta meg? A földrész iránti ra

2010. Április 14. 14:45, szerda | Bulvár

Levetkőzött Széles Iza

A megszokottól eltérő módon mutatta meg magát a Megasztár-felfedezett, Széles Iza. Az erotikus fotók egy férfimagazin címlapjára készültek, az énekesnő pedig büszke gyönyörű testére és ma már egyáltalán nem bánja, hogy nem mondott

2010. Április 14. 07:49, szerda | Bulvár

Claudia és Daróczi kapcsolata

Idilli, szerelmes utazásként harangozta be egykor a sajtó Liptai Claudia és Daróczi Dávid maldív-szigeteki nyaralását. A Kiskegyed azonban tudni véli, nem pontosan úgy történt minden, mint ahogy azt családi fotóalbum képei mutatják.

2010. Április 14. 07:47, szerda | Bulvár

Pirner Alma megmutatta, mitől döglik a légy!

A rúdtánc világbajnokától megtudtuk, hogyan csábíthatja el egy hölgy otthon a párját.

2010. Április 13. 14:33, kedd | Bulvár

Depressziós volt Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán divattervező a TV2 Pokerstars - Sztárakadémia kamerái előtt vallott pszichés betegségéről. A híresség nem tagadja, többször is megküzdött már a depresszióval.

2010. Április 13. 14:31, kedd | Bulvár

Wanda Nara, a nagymellű modell Ferrarit kapott barátjától

Maxi Lopez az argentin labdarúgó a pályán nem nagyon tud maradandót alkotni, a Barcelonában is megfordult játékos jelenleg a Cataniában próbál meg érvényesülni. Barátnője viszont valószínűleg sok mindenért kárpótolja őt, Wanda Nara

2010. Április 13. 07:47, kedd | Bulvár

Demi lánya beterpesztett

Rumer Willisnek végre sikerült elérnie, hogy többen fotózzák őt, mint szemrevaló anyukáját, Demi Moore-t, és ehhez csak bugyit kellett villantania.

2010. Április 13. 07:45, kedd | Bulvár

Szűk bikiniben az örökösnő

Kim Kardashiant megválasztották nemrég a világ legjobb testű nőjének, de erről a bikini alsója nem tudott, és egyfolytában megpróbált elmenekülni méretes hátsójáról.

2010. Április 12. 14:47, hétfő | Bulvár

Ellentmondások Daróczi ügyben

Egyre több a kérdőjel és az ellentmondás Daróczi Dávid halálával kapcsolatban. Bár a rendőrség állítja, senkinek nincs köze az ex-kormányszóvivő tragédiájához, többen mégis gyilkosságot sejtenek a háttérben. Mások pedig véletle

2010. Április 12. 14:45, hétfő | Bulvár

Rippel Feri és a halott lélek

Elképesztő történetet mesélt Rippel Feri az RTL Klub Reggelijében. Állítja, hogy egyszer a testében ragadt egy halott lélek. Ebbe még belegondolni is szörnyű!

2010. Április 12. 07:47, hétfő | Bulvár

Megint lecserélték Anistont

Gerard Butler képtelen ellenállni a női nem vonzalmának, és egy francia szépséggel romantikázott, pedig sokaknak Jennifer Aniston is éppen elég lenne barátnőnek.