Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek | Bulvár

2010. Október 20. 14:53, szerda |

Tvrtko: "Aki nálam pécsibb, az már polgármester!"

Egy internetes szavazás eredményeként Pécs városa elsöprő többséggel a legismertebb helyi születésű ismert embernek választotta a TV2 műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót.

2010. Október 20. 14:49, szerda |

Eltanácsolta énektanára az X-Faktor sztárját

Király L. Norbert, az X-Faktor elképesztően rekedt hangú versenyzője csak viccnek szánta jelentkezését a műsorba, és maga is meglepődött azon, hogy még mindig versenyben van. Ennek oka, hogy korábban saját énektanára javasolta neki, hogy

2010. Október 20. 07:53, szerda |

Lajcsi autókat gyűjt

Szenvedélyéről vallott Galambos Lajos az RTL Klub Fókusz című műsorában. Elárulta, hogy autókat gyűjt.

2010. Október 20. 07:49, szerda |

Mariann tart az újabb párbajtól

Szabó Mariann nagyon nehéz helyzetbe került szombaton, az X-Faktor első élő műsorában. Ő volt az, akinek a nézők szavazatai szerint párbajoznia kellett Mimivel és Gergővel. A mentorok döntése alapján végül ő maradt versenyben.

2010. Október 19. 14:53, kedd |

Ezért senki nem szólhatja meg Klapka Györgyöt

Klapka György ifjúkora óta szenvedélyesen szereti az irodalmat. Éppen ezért néhány hónapja úgy döntött, hogy feléleszti hamvaiból a Nyugat című, legendás művészeti folyóiratot, amely a jövő héttől kerül az újságosstandokra Nyuga

2010. Október 19. 14:49, kedd |

Kórházba került Celine Dion

Kórházba szállították hétfőn Celine Diont. A kanadai popdíva ikrekkel várandós. Orvosai tanácsára vitték be a floridai West Palm Beach St. Mary klinikájára. A doktorok szerint azért volt szükség erre a lépésre, nehogy koraszülöttkén

2010. Október 19. 07:53, kedd |

Zöld utat kapott Angelina Jolie filmje

Hétfőn ismét megkapta az engedélyt boszniai forgatásához Angelina Jolie. A színésznő-rendező jelenleg Magyarországon dolgozik. Korábban a szarajevói kulturális tárca megadta az engedélyt a forgatáshoz, majd a forgatókönyv miatt visszavo

2010. Október 19. 07:49, kedd |

Dorkát teljesen átalakították

Shodeinde Dóri teljesen átalakult. Az RTL Klub X-Faktor című műsorának 19 éves versenyzőjéből igazi dívát faragtak a szombati élő show-ra.

2010. Október 18. 14:53, hétfő |

Akkorát élvezett, hogy leharapta partnere fülét

Kórházba jutatta színésztársát egy forgatás alatt Dorothy Black pornódíva. Orgazmusa volt, amiről nem derült ki, igazi vagy megjátszott volt, mindenesetre olyan erősen megharapta társa fülét, hogy annak egy része a szájában maradt.

2010. Október 18. 14:49, hétfő |

Bencsik Tamara egyre szexibb

A fényképen látható szerelésben lépett fel Bencsik Tamara a Sugarbird nemrégiben tartott bemutatóján. A Megasztár 4-ben ismertté vált énekesnő nem is titkolja, nem csupán hangjára, formás testére is büszke.

2010. Október 18. 07:53, hétfő |

Ganxsta Zolee-t színpadra engedik

Élete első színházi szerepében bizonyíthat Ganxsta Zolee. A Kecskeméti Katona József Színház és a budapesti Thália Színház közös gyermekdarabjában, a Popeye-ben a kalózkapitányt, Blútót alakítja a rapper.

2010. Október 18. 07:49, hétfő |

Zoe Saldana vágya nagyon titkos: még ő sem tudja, mit tervezne

Zoe Saldana kész sutba dobni színészi karrierjét, hogy kipróbálhassa magát a divatpiacon? Nem egészen, de a 32 éves színésznő elmondta, hogy a jövőben szívesen lenne társtervezője egy ruhakollekciónak.