Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek | Bulvár

2010. Január 19. 14:47, kedd | Bulvár

Döbbenet! Pucéran forgatta klipjét az énekesnő!

Oroszország legújabb üdvöskéje Nikita Verevki managementje is osztja azt a nézetet, hogy meztelen nővel minden eladható. Így Nikita Verevki meztelenül forgatta klipjét.

2010. Január 19. 07:07, kedd | Bulvár

Fekete Dávid eladta az ajándékautót

Pénzzé tette Friderikusz Sándortól kapott ajándékautóját Fekete Dávid. A Megasztár 4-ben ismertté vált fiú nem könnyen vált meg a kocsitól, ám az észérvek az eladás mellett szóltak. Hogy miért?

2010. Január 19. 07:03, kedd | Bulvár

Ismét vetkőzött a kebelcsoda, Keeley Hazell

Keeley Hazell nevét azért ismeri egy egész világ, mert szereti dús kebleit mutogatni, így nem meglepő, hogy legújabb fotózásán is a dekoltázsán volt a hangsúly - csak most egy kicsit másképp.

2010. Január 18. 13:55, hétfő | Bulvár

Mel Gibsont megalázták

Nem telhet el ma már díjátadó botrány nélkül. Magyar idő szerint ma hajnalban adták át a Golden Globe díjakat, amely során a házigazda alkoholistának titulálta az egyik sztárvendéget, Mel Gibsont.

2010. Január 18. 13:50, hétfő | Bulvár

Botrányba fulladt a szombat esti Jacko-show

Háborogva követelték vissza pénzüket a nézők a szombat esti SYMA csarnokban megrendezett Jacko-show után - adta hírül a Blikk. A közönség arra hivatkozott, hogy nem azt kapták, amit a plakátokon hirdettek a szervezők.

2010. Január 18. 07:14, hétfő | Bulvár

Kidobta barátnőit a vén macsó

Hugh Hefner második hárem triumvirátusa nem húzta sokáig, ugyanis az ikerlányoknak menniük kellett a legendás villából. A Nyuszis magazin korlátlan ura, Hugh Hefner mindig híres volt arról, hogy a barátnői a lányai lehetnének. Most mégis

2010. Január 18. 07:10, hétfő | Bulvár

Kicsit ciki! Kiefer Sutherland női ruhában jelent meg

David Lettermann show-jában egy elvesztett fogadás miatt női ruhában jelent meg Kiefer Sutherland - írta a Daily Mail.

2010. Január 17. 15:16, vasárnap | Bulvár

Elhagyta családját Pachmann Péter

Elköltözött családjától Pachmann Péter. A TV2 híradósa 7 éve házas, a Blikk információi szerint azonban már korábban megromlott a kapcsolata feleségével, a fotósként ismert Ambrus Marcsival.

2010. Január 17. 06:51, vasárnap | Bulvár

Rakonczai Viktor lecsapott Balogh Brigire

A Csillag születik ifjú üdvöskéjé Balogh Brigi szinte azonnal elkelt hiszen már önnáló dallal büszkélkedhet. Rakonczai Viktor zenei producer aki olyan sztároknak írt slágert mint Zséda, vagy a tinisztárok közül Lola, Barbee a műsor ide

2010. Január 17. 06:48, vasárnap | Bulvár

Hoppá! Sandra Bullock szájon csókolta Meryl Streepet

A napokban adták át a kritikusok díjait Hollywood legjobb művészeinek, és a legjobb színésznőnek járó díjat megosztva Meryl Streep és Sandra Bullock kapta. A két népszerű sztár, akik már bizonyítottak több vígjátékban, ezúttal is h

2010. Január 16. 15:31, szombat | Bulvár

Galambos Lajos: "Bogika az ujjai köré csavart"

Mindhárom gyerekét egyformán szereti Lajcsi. Fiaiért egyenesen rajong. Mégsem tagadja, hogy szívének egyik szegletében csakis kislánya, Boglárka lakozik. "Bogi a csapatkapitány, de a három gyerek minden körülmények között összetart&

2010. Január 16. 15:29, szombat | Bulvár

Új nőt műtetett magából a tinisztár

Heidi Montag arcától sok embernek bizseregni kezd a tenyere, de ők most nagy bajban lesznek, ugyanis utálatuk céltáblája felismerhetetlen lett a plasztikázás után.