Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek | Bulvár

2010. Március 21. 15:26, vasárnap |

Labancz Lilla diktálná a divatot

Labancz Lilla fenekestül felforgathatja a Jagasics V. Csonka Hedvig tervezőnővel együtt dolgozó Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva életét. Lilla érkezésével ugyanis elképzelhető, hogy valamelyik lánynak távoznia kell.

2010. Március 21. 06:58, vasárnap |

Kálloy Molnár Péter: "Bent leszek a szülőszobában"

A színész ismét apa lesz, hiszen áprilisban megszületik második gyermeke. A kislánynak már nevet is választott a család: Sophie névre keresztelik a babát. Péter - ahogy a most hároméves Pistike születésekor is tette - mindvégig bent lesz

2010. Március 21. 06:53, vasárnap |

Sandra Bullock nagymellű riválisa

Egyre több infó derül ki Michelle McGee-ről, akivel Jesse James, Sandra Bullock férje tartott fenn már 11 hónapja viszonyt, mint nemrégiben kiderült.

2010. Március 20. 15:44, szombat |

Stand up show - újratöltve!

Jó hír a rajongóknak - új részekkel jelentkezik a stand up show a Comedy Centralon. A felvétel ezúttal is nyilvános, így bárki bepillanthat a kulisszák mögé, találkozhat kedvenc humoristáival és szerepet vállalhat a csatorna saját gyárt

2010. Március 20. 15:37, szombat |

Peaches Geldof most nem pucérkodik, hanem klipet csinált

Peaches Geldof eddig leginkább a testével próbált érvényesülni, de most "fejest ugrott" a popszakmába, és elkészítette első számát, amit Perez Hilton oldalán mutatott be.

2010. Március 20. 07:06, szombat |

Öngyilkossággal fenyegtőzik Mary Zsuzsi fia

Egyre aggasztóbb hírek látnak napvilágot Mary Zsuzsi fiáról, Dennisről. A fiú, mint kiderült, drog- és alkoholproblémákkal küzd, ám a szóbeszéd szerint nem hogy nem javulna az állapota, inkább romlik.

2010. Március 20. 07:04, szombat |

Ciki! Leszakadt a szépségről a ruha!

Katherine Heigl díjat nyert, ám színpadi köszönőbeszédét még az estélyije is unta... A hacuka pántja elszakadt, így majdnem felfedve a melleit.

2010. Március 19. 15:11, péntek |

Rúzsa Magdi nagyon megváltozott

Sokat változott Rúzsa Magdi, mióta megismertük a Megasztárban. Akkor inkább vadóc rocker lánynak tűnt, most pedig már igazi díva. Az énekesnő a StoryOnline-nak elmondta, igaz, hogy változik, de ez nem tudatos nála.

2010. Március 19. 15:03, péntek |

Szabó Zsófi férfi hátsókkal vigasztalódhatott

Szabó Zsófi a Frizbi forgatásán megcsodálhatta egy neki szóló produkciónak köszönhetően, hogy milyen Damu Roland, Gesztesi Károly, Gazdag Tibor és a Jóban Rosszban producerének a feneke.

2010. Március 19. 07:05, péntek |

Kiszel Tünde nem zárkózik el a házasságtól

Kiszel Tünde elárulta, jelenlegi párkapcsolata sokkal komolyabbnak tűnik, mint az utóbbi időben bármelyik. Új párjáról ráadásul kiderült, hogy művész családból származik, nem más, mint a Szomszédok egykori Böhm bácsijának, Máriás

2010. Március 19. 07:02, péntek |

Narancsbőrös az élő Barbie baba

Heidi Montag nemrég esett át egyszerre tíz plasztikai műtéten, de nem ártana neki még egy. A combjai ugyanis borzasztóan cellulitiszesek.

2010. Március 18. 13:41, csütörtök |

Dániel cáfolja Andrea terhességét

Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint titokban már is gyermeket vár Benkő Dániel választottja, a feleségkereső műsorból megismert Kovács Andrea. A StoryOnline a lantművészt kérdezte az igazságról. Benkő Dániel cáfolta, miszeri