Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek | Kék hírek

2010. Szeptember 12. 07:29, vasárnap |

Rejtélyes haláleset Orosházán

Egy orosházi bányatóban találták meg szombaton délben, annak a helybeli férfinek a holttestét, aki kedden tűnt el miután iskolába vitte gyermekeit. Autóját csütörtökön találták meg lezárva.

2010. Szeptember 11. 14:37, szombat |

Mentőhelikopter vitte el a karambolt követően

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a sofőr, aki - miután autójával egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba - frontálisan ütközött egy szemből érkező gépkocsival Siklósnál.

2010. Szeptember 11. 14:33, szombat |

Pont kerülhet a Traubi-ügy végére?

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a közelmúltban Salamon Berkowitz üzlettársát, Szabó Gábort, aki Berkowitzcal együtt novemberben újra bíróság elé áll a Traubi védjegy bitorlása miatt – írja a Magyar Nemzet.

2010. Szeptember 11. 14:29, szombat |

Rekordidő alatt elítélték

Gyorsított eljárásban négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a fiatalembert, aki megtámadott és kifosztott egy férfit Sárospatakon. A jogerős ítélet rekord idő alatt, az elfogástól számított második napon meg

2010. Szeptember 11. 07:37, szombat |

Védett madarak lapultak a hátsó ülésen

Védett madarakra bukkantak a pénzügyőrök Röszkénél, egy kocsi hátsó ülésén a napokban. Az állatok értéke több százezer forint.

2010. Szeptember 11. 07:33, szombat |

Csak vicceltek - akár két évet is kaphatnak

Bombariadót rendezett három diák egy hajdúhadházi középiskolában. A rendőrök rövid idő alatt azonosították a fenyegetőket, akik - mint a kihallgatáson elmondták - csupán viccnek szánták tettüket.

2010. Szeptember 11. 07:29, szombat |

Feljelentés a motoros rendőr halálának ügyében

Feljelentést tett az ügyészségen Hatala József országos rendőrfőkapitány az M1-es autópályán meghalt motoros rendőr ügyében. Erre azért volt szükség, mert a fegyelmi vizsgálat megállapította, hogy nem zárható ki a büntetőjogi fele

2010. Szeptember 10. 14:37, péntek |

Legenda volt a fekete terepjáró

Símaszkban, kommandós- vagy terepszínű ruhában támadtak a romákra a hat halálos áldozattal járó emberölés-sorozat gyanúsítottjai. K. Árpád golyós fegyverével fedezte társait, akik Molotov-koktélokkal kergették ki a házaikban alvó r

2010. Szeptember 10. 14:33, péntek |

Intenzívre kerültek a diákok

Egy gyógypedagógiai intézmény tíz tanulója került kórházba Lentiből. A gyermekek nyugtatókat szedtek be, hármójukat az intenzív osztályon tartják megfigyelés alatt.

2010. Szeptember 10. 14:29, péntek |

Bottal ütötte járókeretes sorstársát

Járóbotjával ütött meg egy mozgásában korlátozott embert a nyíregyházi hajléktalanszálló egyik lakója. A támadó elmondása szerint először áldozata támadott, járókeretével akarta őt megütni.

2010. Szeptember 10. 07:37, péntek |

Hátába vágta a kést

Késsel hátba szúrt egy gyerekkorú fiú szerdán délután egy középkorú férfit Kaposváron. A fiatalkorú ellen, kora miatt nem indítottak eljárást.

2010. Szeptember 10. 07:33, péntek |

Gyerekek támadtak a hajléktalanra

Gyerekek támadtak meg és fosztottak ki egy hajléktalant szerdán Szolnokon. Lefogták a férfit, ütötték, rugdosták, végül a zsebéből kivették 17 ezer forintját, és elmenekültek.