Városlista
2021. május 15, szombat - Zsófia

Hírek | Kék hírek

2010. Március 03. 06:33, szerda |

Elismerte, rálőtt a romák házára – megmutatta azt is, honnan

A helyszíni bizonyításon beismerte K. Árpád, hogy Galgagyörkön rálőtt a cigányok házára, és megmutatta azt is, honnan tüzelt. A hat halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat gyanúsítottját kommandósok vitték a településre, a h

2010. Március 03. 06:30, szerda |

Miután megverte, felgyújtotta élettársát

Megverte, majd felgyújtotta élettársát egy férfi kedden kora reggel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tanyán. A nő ruhája lángra lobbant, de a férfi eloltotta a tüzet. Az asszony súlyosan megsérült, kórházban van.

2010. Március 03. 06:27, szerda |

Áldozatokat keres a rendőrség

Keresi a rendőrség annak a csalónak az áldozatait, aki jelentős összegeket csalt ki több embertől főként hitelügyintézés címén, esetenként pedig uniós pályázat elkészítését vállalva – értesült a HavariaPress.

2010. Március 02. 13:57, kedd |

Vandálok a kutatóintézetben

Vandál betörők hatoltak be a Magyar Tudományos Akadémia Mezőgazdasági Kutatóintézetébe Martonvásáron. Nem vittek el semmit, de a berendezésekben több százezer forintos kárt okoztak - értesült a HavariaPress. Hétfő reggel fedezték fel

2010. Március 02. 13:54, kedd |

Rendőrök szakították félbe az élet-halál harcot

Tiltott kutyaviadalt szakítottak félbe rendőrségi kommandósok egy fővárosi, XVII. kerületi ingatlanon. Két embert fogtak el a helyszínen, s két ebet sikerült megmenteniük a rendőröknek.

2010. Március 02. 13:50, kedd |

Csavarhúzóval támadt áldozatára

Csavarhúzóval fenyegetőzve rabolta ki női áldozatát egy férfi Székesfehérváron - értesült a HavariaPress.

2010. Március 02. 06:44, kedd |

Éjjel hazahozhatják Farkas Pétert

Hétfő este fél 11-kor érkezik meg rendőri kísérettel Ferihegyre Farkas Péter, a drogügyben gyanúsított, majd távollétében elítélt olimpikon Andorrából. A Független Hírügynökség úgy tudja, a férfit a rendőrség terrorelhárító s

2010. Március 02. 06:35, kedd |

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Beindított láncfűrésszel támadt rá a kalauzra egy román férfi a Budapestről Szombathelyre tartó gyorsvonaton. A brutális bliccelőt Székesfehérváron szállították le a rendőrök a vonatról.

2010. Március 02. 06:32, kedd |

Két egyetemista lövöldözött Pécsett

Lőfegyverrel adott le több lövést egy macskára két külföldi egyetemista albérletük ablakából Pécsett. A két fiatalembert kommandósok fogták el - értesült a HavariaPress.

2010. Március 01. 13:51, hétfő |

Laptopot lopott, majd világgá ment

Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendőrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú. A hétvégi esetről hétfőn számolt be a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

2010. Március 01. 13:47, hétfő |

A csárda felrobbantásával fenyegetőzött

Rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a férfit, aki robbantással fenyegetett meg egy csárdát Ópusztaszeren – értesült a HavariaPress.

2010. Március 01. 13:43, hétfő |

Keresik a koránkelő, vékony testalkatú banditát

Gázspray-vel lefújta, majd egy késsel megfenyegette az eladót az a támadó, aki hétfőn reggel kirabolt egy boltot Székesfehérváron – értesült a HavariaPress.