Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 13. 18:33, csütörtök | PR

15-20millióért is vásárolhatunk Győrben szuper lakásokat

15-20millióért is vásárolhatunk Győrben szuper lakásokat

Győr eladó lakás már 20 millió forintért is vásárolható, ráadásul jó környéken. Ehhez csak az kell, hogy nyitott szemmel járjunk.

Nagyon sok apróhirdető oldalon kínálnak eladó ingatlanokat, mi mégis a koltozzbe.hu oldalát ajánljuk, ahol részletes kereső segítségével pillanatok alatt le lehet szűrni a számunkra érdekes ingatlan kínálatot.

A 15 millió forintos alsó álomhatár már tartogat pozitívumokat, hiszen ezért már téglalakást lehet vásárolni. A Rakpart22 társasházat mindenkinek a figyelmébe ajánljuk. A város frekventált részén található meg, a Móricz Zsigmond rakpart közelében. A Dunai kilátás a családi programok és a kihagyhatatlan esti séták mindenkinek egy kis boldogságot csempésznek a hétköznapi munkával teli napokba. A házban 15 millió forintért 36 négyzetméteres 1 szobás lakást vásárolhatunk. Ez az ingatlan tökéletes a fiataloknak, akik most kezdik meg önálló életüket, hiszen a helyszín és maga a lakás is tökéletes. A házban több lakás is értékesítésre kerül, így itt akár 80 négyzetméteres lakások közül is válogathatnak a nagycsaládosok. Jó hír, hogy ezekre az ingatlanokra a CSOK is igénybe vehető. Minőségi alapanyagok, energiatakarékos lakás, nagyon jó befektetésnek is. Az 1 szobás téglalakások négyzetméter ára átlagosan 418 ezer forint körül mozog, ennek az ingatlannak a négyzetméter ára több mint 20 százalékkal kevesebb. Akár befektetésnek is kiváló.

Ha egy kicsit több pénzünk van az ingatlanvásárlásra és új téglalakásban gondolkodunk, akkor egy kétszobás ingatlant 17 millió forint környékén vásárolhatunk meg. Az új építésű lakások iránt érdeklődőknek érdemes igyekezniük, hiszen már csak ebben az évben él az 5%-os ÁFA az újépítésű ingatlanok esetében. A két szobás lakás a belvárostól pár percre található meg egy szép családi házas övezetben. A modern technológiával felépített házban a lakásokhoz erkély tartozik, korszerűek a nyílászárók és radiátor vagy padlófűtés kerül kiépítésre. Ha élhető térre, családi házas környékre vágyunk, akkor ez az ingatlan megfelelő lehet álmaink valóra váltásához. Azok az érdeklődők, akik 20 millió forintot is tudnak áldozni egy tégla építésű otthonra, most 19 millió forint környékén Győr-Ménfőcsanakon vagy akár Győr belvárosában is ingatlanhoz juthatnak.

A Ménfőcsanaki társasház praktikus és emberbarát, hiszen kertvárosi feeling vár minden itt lakóra. Ezen a környéken a helyi járatú autóbuszok segítségével könnyedén megoldható a bejutás a belvárosba, ezen felül az teljes infrastruktúra a rendelkezésünkre áll. Amerikai konyha, nappali és hálószoba is megtalálható az élhető közel 55 négyzetméteres lakásokban. Igyekezni kell, ha jó ingatlant szeretnénk kifogni, hiszen a kertkapcsolatos földszinti lakások hamar gazdára találnak. Valamivel kisebb 1 szobás lakás most vásárolhatunk meg Győr belvárosában.

Földszinttől egészen a harmadik emeletig számtalan lakás várja az érdeklődőket. Ebben az új építésű társasházban természetesen nagyobb otthonok is megtalálhatók, hiszen az építtető 113 négyzetméteres otthonokat is épít a nagycsaládosoknak, vagy akár a szülőkkel összeköltözőknek. Minőségi építőanyagból, központi elhelyezkedéssel kiváló lakást vásárolhatunk Győrben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.