Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2020. Január 07. 19:42, kedd | PR

5 tennivaló mielőtt megjön a baba

5 tennivaló mielőtt megjön a baba

Mindjárt megérkezik a baba? Mosva, vasalva várják a rugik a sorsukat, beüzemelted a bébiőrt, vettél popsikrémet, előkészítetted a tejgyűjtő zacskókat, megtanultad megkötni a hordozókendőt.

És most mondunk 5 olyan tippet, amit még szülés előtt érdemes elintézned, ám valószínűleg nem gondoltál rá.

Milliószor hallottad már, hogy ezek az idők soha nem jönnek vissza, és milyen jó lenne, ha előre lehetne aludni. Nos, ez mind igaz. Van azonban néhány dolog, amit valóban megtehetünk annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat egy-egy nehezebb napon is a kisbabával, és megelőzzük azokat a baleseteket, amik egy totyogó felfedezőt érhetnek. Felkészíthetjük a legkiszolgáltatottabb családtagokat és megelőzhetjük a rázósabb és csúszósabb helyzeteket.

Mókázz az idősebb gyerekeiddel!
Ha már vannak gyerekeid, találj ki velük valami szórakoztatót, amire sokáig emlékezhetnek! Ha megérkezik az új családtag, a legtöbb figyelmet ő fogja kapni egy darabig. Akár az iskolából is kérd ki a nagyokat egy extra napra és töltsétek együtt az egészet! Menjetek el kirándulni, látogassátok meg a nagymamát, vidd el őket egy nagy játszótérre, egy cukrászdába, egy várba, gokartozni, vagy vízipisztolyozni! Nagyon sokat fog jelenteni számukra! Minden, újszülöttel járó nehézség ellenére is fontos érezniük, hogy különlegesek számodra.

Menj el fodrászhoz!
A várandósság alatti kényelmetlenséget oldja, ha egy kicsit kényezteted magad. Garantáltan felfrissülten és újjászületve fogod érezni magad egy hajvágással! Ki tudja, mikor lesz legközelebb esélyed fodrászhoz menni a baba születése után?Szerezz be egy vízhatlan lepedőt!
Nem a babának, hanem magatoknak! Feltéve, hogy félted a matracodat a magzatvíztől. Ha azon aggódsz, hogy elfolyik a magzatvized és amíg a kórházban vagy, tönkremegy tőle a szuper matracod, és ettől nem tudsz nyugodtan aludni éjszakánként, inkább szerezz be egy rendes vízhatlan lepedőt! A festőfólia nem fog megfelelni erre a célra. Túlságosan zörög és könnyen elszakad.

Tedd biztonságossá a környezetet!
Kihúzhatók a fiókok? Tegyél rá biztonsági zárat! Rögzítsd a falhoz a könyvespolcokat és azokat a bútorokat, amire fel lehet mászni! Tettél sarokvédőt az asztalok és a bútorok sarkára? Tettél fel kitámasztókat az ablakra? Beszereztél már biztonsági dugót a konnektorokba? Sötét van a lépcsőnél? Csúszik a szőnyeg? Helyezz el fényforrást, használj csúszásgátló szalagot a gyerek biztonságáért! Tegyél öntapadó szalagokat a lépcsőfokok peremére és a szőnyegek alá is!

Fagyassz le készételt!
Szánj rá egy napot a bevásárlásra és a főzésre! Utólag áldani fogod az eszedet érte! A baba első otthon töltött napjai, sőt, hetei, hónapjai olyan mozgalmasak lesznek, hogy jól fog jönni a kezed ügyében egy-egy adag ennivaló, amit csak előkaphatsz és elég megmelegíteni. Ha adagonként fagyasztod le, könnyebben, gyorsabban kiolvad!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:47, szerda | PR

Tartósság, megbízhatóság, hosszú élettartam: a Volvo

A Volvo hazai és nemzetközi eladásai saját csúcsaikat döntögetik, nem véletlenül. Nézzük, hogy miért is olyan kedvelt választás a Volvo mind újonnan, mind használtan.

2020. Január 07. 19:40, kedd | PR

Télen is kint - egészséges programok gyerekekkel

A skandinávok egész évben rengeteget vannak szabadtéren, hiszen a friss levegő és a mozgás hozzájárul a jókedvhez, így ez remek megoldás téli levertség ellen is.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 18. 03:02, szerda | PR

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

Gyakran hallani vállalkozókat és marketingszakembereket az online marketing fontosságáról előadni. Emellett rengeteg cikk is megjelenik a témában, ami az előnyöket és a különböző területeket sorolja fel.