Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. December 02. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

88 dolláros Kozsó-bankjegy

88 dolláros Kozsó-bankjegy

A Rádió 88 által szervezett szegedi bankár-összejövetel sztárvendége az Ámokfutók csapata volt.

Pár héttel ezelőtt Kozsó, az Ámokfutók frontembere különleges felkérést kapott a Rádió 88 munkatársaitól. Kérték, hogy arcával és nevével járuljon hozzá egy limitált példányszámú, 88 dolláros bankjegysorozathoz. Így jöttek létre a 88 dolláros Kozsó-bankjegyek, melyeket a bankár-összejövetel résztvevői között osztottak szét.

A rendezvény szervezői nemcsak értékes nyereményekre beváltható Kozsó-bankjegyekkel, de egy fergeteges hangulatú Ámokfutók koncerttel is kedveskedtek a bankároknak.

Kozsó és az Ámokfutók énekesnője, Keira, mint ahogy azt már Tőlük megszokhattuk, most is őrületes hangulatot teremtettek. Az 1000 fős közönség egy emberként énekelte a jól ismert Ámokfutók slágereket. A ’90-es évek szomorú szamurája a december 6-án megjelenő duplalemezes albumáról is bemutatott néhány új dalt, melyet a szegedi közönség felhőtlen tapssal és ovációval fogadott.

S hogy Kozsóról még mit fognak elnevezni a jövőben, azt maga sem tudja, de egy biztos: néhány nap múlva már nemcsak a szegedi közönség élvezheti az új dalokat, hiszen valamennyi országos és vidéki rádió is játssza majd azokat, sőt a kedves tévénézők is találkozhatnak majd velük különböző zenés-szórakoztató műsorok keretein belül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára