Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 15. 09:37, vasárnap | PR

A flottakezelő szoftverek megkönnyítik cégünk mindennapjait

A flottakezelő szoftverek megkönnyítik cégünk mindennapjait

A flottakezelő és nyilvántartó szoftverek nagy segítséget nyújtanak a saját járműparkkal rendelkezőknek és a lízingcégeknek egyaránt.

Ebben a járművek használatának minden területére kiterjedő funkciók sokasága van segítségükre.

Segít a járművek adatainak nyilvántartásában

A szoftver használatával búcsút inthetünk az Excel tábláknak, ugyanis a flottakezelő programok segítségével egyszerűen nyilvántarthatjuk járműveink adatait, okmányait, a kapcsolódó engedélyeket. Könnyen követhetővé válnak a jármű használatával kapcsolatos információk, mint a kilométeróra-állás, a használó személye vagy a használat célja. A flottakezelést mindenképpen megkönnyíti, hogy a rendszer figyelmeztetést küld számunkra az éppen esedékes szervizelésről, a jármű műszakijának közelgő lejáratáról, vagy éppen a garanciális teendőkről. Az is megoldható, hogy adott gépjárműhöz forgalmi engedélyt, törzskönyvet csatolhassunk elektronikus dokumentum formájában.

Lízingcégek számára is hasznos lehet, hogy az ügyfelek járműhasználatával kapcsolatban egyszerűen juthatnak információkhoz, melyek elemzésével könnyebben alkalmazkodhatnak a jövőbeli igényekhez.

Egyszerűen követhető fenntartási költségek

A tulajdonos, de a lízingbe adó és vevő szempontjából is fontos, hogy a járművek szervizeléséhez, vizsgáztatásához kapcsolódó díjak naprakész követése és a számlázáshoz kapcsolódó feladatok intézése megoldott legyen. A lízingszerződések nyilvántartása szintén valamennyi fél számára fontos az időszakos díjak és az egyéni igényekhez igazodó egyéb szolgáltatásokhoz kapcsolódó költségek követése szempontjából.

Kulcsos autó vagy magánhasználat?

A flottakezelő szoftverek mindkét használati forma esetén segítséget nyújtanak. Kulcsos autók esetén a munkavállaló a felületen keresztül igényelheti a használatot, amennyiben rendelkezik hozzá jogosultsággal. A munkáltató számára is előnyös, hiszen megszabhatja, hogy ki, milyen jármű használatára jogosult, ellenőrizheti annak indokoltságát, és ezzel rengeteg költséget megtakaríthat.

A céges járművek magánhasználatát az erre jogosult munkavállalókhoz rendelt havi vagy éves kilométerkeretek nyilvántartásával és kihasználtságának követésével oldják meg a flottakezelő szoftverek.

Riportok kezelése

Mivel a szóban forgó programok a flottába tartozó járművek használatának és karbantartásának szinte valamennyi paraméterét nyilvántartják, így a SeaFleet szoftvere kimutatásokkal szolgál akár az egyes járművek összes felmerülő költségére vagy a teljes járműállomány egy adott költségelemére (pl. benzinköltség) vonatkozóan.

Látható, hogy a flottakezelő szoftverek alkalmazásával a járműállomány használata teljesen monitorozhatóvá és optimalizálhatóvá válik. Ezáltal pedig jelentősen csökkenthetőek cégünk költségei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.