Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 14. 17:45, szerda | Belföld

A "Jövő élménye" készül a gödöllői McDonald's-ban

A

Gödöllőn épül az első olyan McDonald\'s étterem az országban, amelyet azt követően létesítenek, hogy idén februárban a vállalat egy magyar üzletembernek értékesítette a hazai láncban addig meglévő tulajdonrészét.

A McDonald's Corporation idén februárban jelentette be, hogy a hazai vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándor magyar üzletemberre ruházza át - írja Origóhoz eljuttatott közleményében a vállalat. Az új tulajdonos irányításával a társaság feladata, hogy a McDonald's hazai Developmental Licensee Partnereként üzemeltesse és fejlessze a piacon működő McDonald's éttermeket és franchise hálózatot.

A hét elején Gödöllő fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett már megkezdődtek az első új egységnek, egyben Gödöllő első McDonald's éttermének építési munkálatai.

A tervek szerint a vendégek 2020 elején vehetik birtokba az autós kiszolgálást is nyújtó éttermet.

A gödöllői a hazai hálózat hetedik olyan étterme lesz, ahol a vendégek a „Jövő Élménye" éttermi koncepcióval találkozhatnak majd.

A látogatók számára a legfeltűnőbb újdonságot az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és a „table service", azaz az asztalhoz történő kiszolgálás jelentik majd.

Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el kedvenc mekis termékeiket.

Szintén újítás lesz a kétsávos rendelésfelvétel és kiszolgálás, ami az autóval érkező vendégek számára teszi gyorsabbá és kényelmesebbé a vásárlást. Az épület megjelenésében is a jövőt idézi majd: a homlokzat új nemzetközi dizájnnal készül, emellett a belső tér kialakítása is Magyarországon először megvalósuló nemzetközi belsőépítészeti tervek alapján történik.

Forrás: origo.hu

Fotó: Adrián Zoltán/Képszerkesztőség/© Adrián Zoltán, 2017

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.