Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. December 04. 10:08, szombat | PR
Forrás: (x)

A kompresszorok hazai szakértője: BTK Kft.

A kompresszorok hazai szakértője: BTK Kft.

A kompresszorok, avagy gázsűrítők széles körben alkalmazott készülékek. Bár egyszerű feladatot látnak el, típusaik és alkalmazási lehetőségeik rendkívül sokszínűek.

Nem árt tehát, ha szakértő forrásból szerezzük be a berendezést.

Kompresszorkínálat ma

A kompresszorok, vagy ha a régebbi elnevezést preferáljuk gázsűrítők igencsak tekintélyes múltra néznek vissza. A készülékek elődei már évszázadokkal ezelőtt megjelentek, ugrásszerű fejlődés azonban csak a 20. század első évtizedeiben kezdődött. Ekkor kezdtek elterjedni a hordozható kompresszorok, melyek elhozták a gázsűrítők forradalmát. Az eszközök egyre inkább hozzáférhetővé váltak, a különböző konstrukciók pedig különböző alkalmazási területeket voltak képesek ellátni.

Habár a kompresszorok feladata egyszerű esetben nélkülözhetetlen alapkellék. Legyen szó akár hobbicélú, akár ipari használatról, egyes munkafolyamatokhoz nélkülözhetetlenek. A kompresszorok működési elvükben és az ebből fakadó tulajdonságaikban térnek el. Korábban több típus volt elérhető, a kínálat nagy része mára azonban ilyen-olyan okokból kikopott és két modell tudta megvetni a lábát a piacon. A BTK Kft. kínálatában mindkét verzióból számos modell érhető el, így garantáltan megtaláljuk a nekünk megfelelő kompresszort.

A tartósnak bizonyult típusok

Az említett két kompresszortípus, mely a felszínen tudott maradni a dugattyús- illetve a csavarkompresszor. A BTK Kft. kínálatát böngészve is ezekre találunk különféle opciókat. A dugattyús kompresszorok, ahogy nevük is mutatja, egy vagy két dugattyú segítségével működnek. Ez a lehető legegyszerűbb működési elv és felépítés, ebből fakadóan használatuk rendkívül költséghatékony. A dugattyúk működéséből fakadóan azonban nem képesek tartósan magas teljesítményre, így elsősorban hobbifelhasználók számára ajánlottak.

A csavarkompresszorok már precízebb készülékek, melyek működését két, mérnöki pontossággal elhelyezett, egymással ellentétesen forgó csavar vagy orsó szavatolja. Ezek a készülékek már egy magasabb árkategóriába sorolhatók és elsősorban ipari felhasználásra ajánlottak. Tartósan magas teljesítményre képesek, akár folyamatos levegőellátást biztosítva, mely ipari körülmények között sok esetben nélkülözhetetlen. Ezeket a modelleket tehát leginkább akkor célozzuk meg, ha komolyabb, ipari minőségű teljesítményre van szükségünk.

Megbízható forrás, kifogástalan minőség

Ahogy a fenti rövid összefoglalóból is látszik: a kompresszorok bőven adnak okot a megfontolt döntéshozatalra. Említhetnénk akár az alapkategória kijelölését is, de még inkább igaz ez, ha az egyes kategóriákon belüli specifikációkról kell döntenünk. Itt jön képbe a szakértő segítség, melyet az olyan forgalmazók garantálnak, mint a BTK Kft.. Segítségükkel sokkal könnyebben igazodunk el a kompresszorok kínálatában és biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelő modellt vásároljuk meg.

A szakmai támogatás azonban itt nem ér véget, a BTK szakértői a készülék megvásárlása után is rendelkezésre állnak. A kompresszorok jellemzően hosszú életűek, ám ehhez elengedhetetlen az időszakos karbantartás és szerviz. A cég munkatársai a vásárlás után is lekövetik a készülékek útját és igény esetén az időszakos karbantartási munkák elvégzését is vállalják. Ha tőlük vásárolunk tehát nem csak egy minőségi kompresszorral gazdagodunk, hanem a működtetést övező szakmai támogatással is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.