Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 15. 15:31, kedd | PR

A különböző testfestékek erotikus célra is használhatóak

A különböző testfestékek erotikus célra is használhatóak

Ki ne látott volna már olyat, amikor egy kismama a hasára valami szép képet fest? Ilyenkor az ember óhatatlanul is irigykedik, hogy milyen szép is lett.

. Szerencsére ma már bárki kibontakoztathatja a benne élő művészt, sőt, van olyan testfesték is, amit festés után akár el is fogyaszthatunk a másik emberről. Lássuk, hogy ezek milyen távlatokat nyitnak meg az erotikában!

A folyékony latex

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy bármikor latexbe öntheti kedvese testét? Sőt, igazából bármilyen felületet beboríthat vele, de mégis, ez a legizgalmasabb opció. Az összetevőinek hála nagyon gyorsan vulkanizálódik szobahőmérsékleten, így akár egészen rövid idő alatt el is készülhet az alkotás. Ha türelmetlen lenne a művész vagy az, akire alkotnak, nem is kell sokat várni, hiszen egy hajszárítóval még gyorsabbá tehető a folyamat.

A folyékony latex főleg szőrtelen felületen alkalmazható a leghatékonyabban, amit felvihetünk az érintett területre kézzel, illetve ecsettel is. Ha elkészült az alkotás, akkor meg kell szárítani hajszárítóval, vagy megvárni, míg magától megköt.

Ha az első réteg megszilárdult, akkor akár többet is fel lehet vinni, sőt, többféle színben is. Száradás után a gumi eltávolítható lehúzással, illetve dörzsöléssel is. A legjobb, ha 5 óránál kevesebbet van a bőrön, így biztosan nem okoz irritációt. A legegyszerűbb eltávolítási mód egy langyos zuhany, ahol egyszerűen csak letusolható a felkent latexréteg.

Lehetőleg ne használja senki bútoron vagy szőnyegen, mert kárt tehet bennük. Ez a testfesték nem ehető, így se szájba, se szembe ne kerüljön!

Ízesített Shunga testfesték

Az igazán édes élményeket garantálja a Shunga testfesték a Szeresdmagad.hu-nál, ami többféle ízben létezik. Nagyon jó segítség akkor, ha valaki művészi szintre szeretné emelni a testi szerelmet, így szívesen rajzolgat a kedvese testére. Nagy előnye, hogy ehető, és összetételének hála többféle afrodiziákumot tartalmaz, így garantált lesz az azt követő szenvedélyes együttlét.

Tökéletes eszköze annak, hogy a szex ne legyen hétköznapi, hanem egyszerre legyen játékos és művészi is.

Ezek a festékek több évszázados múltra tekintenek vissza, így a hatásuk jól ismert, nem kell tőle félni. Mivel többféle afrodiziákumot tartalmaz, a hatása az, hogy az esetek jelentős részében ugyanúgy, egy kiadós hancúrral ér véget.

Persze közel sem mindegy, hogy ugyanazon célra milyen festéket alkalmazunk, de elsődleges az egészség legyen, hiszen allergiásan vagy épp egy gyomorrontással már sokkal kevésbé izgalmas a rajzolgatás a másik testére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.