Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 10. 17:51, péntek | PR

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A tetőtéri ablakok egyik legkomolyabb kihívása a nagy szögben beérkező napfény, ami miatt a tetőtér rendkívüli mértékben fel tud melegedni.

Ezt a problémát orvosolják a külső hővédő rolók, amik segítenek hűvösen tartani a lakást.

A globális felmelegedés egyre komolyabb problémát jelent a mindennapokban. Egyre forróbb nyarakra számíthatunk és a napos időszakok hossza is várhatóan kitolódik. Ezzel együtt a tetőtéri lakások hűtése is folyamatosan növekvő problémát fog jelenteni.

Vannak azonban olyan egyszerű eszközök, ami a légkondicionáló berendezéseknél jóval olcsóbbak és hatásos védelmet nyújtanak a nap sugarai ellen, mikor szükség van rá. A minőségi külső hővédő rolók jelentősen tudják csökkenteni a tetőtéri lakások hőmérsékletét. Lássuk legfontosabb előnyeiket!

Olcsó

A legelső és talán egyik legfontosabb előnye a külső hővédő rolóknak a légkondicionáló berendezésekkel szemben, hogy jóval olcsóbbak. Egy készülék töredék áráért érhetőek el egészen kiváló minőségű külső hővédő rolók, amik rendkívül tartósak.

A külső hővédő rolóknak ugyanakkor nem csak a beszerzése olcsóbb, hanem a használata is. Szemben a légkondicionáló berendezésekkel, ezek nem fogyasztanak áramot, illetve ha motoros változatot választunk, akkor fogyasztásuk elenyészően minimális a légkondiéval szemben.

Környezetkímélő

A külső hővédő rolók használata nem terheli a környezetet. A roló maga textilből készül, amit kívülről műanyag bevonatta erősítenek meg. Ám ennek a minimális műanyagnak az előállítása során történt környezetterhelés elenyésző azzal, hogy mekkora környezetterhelés történik egy légkondicionáló berendezés fogyasztásához szükséges áram előállításakor.

Egyszerű a felszerelése

A külső hővédő rolók felszereléséhez érdemes szakember segítségét kérni, ugyanakkor egy néhány perces műveletről van szó. Egy légkondicionáló berendezés beszereléséhez fúrni kell a falat és a települési rendeletek miatt sok helyen már a keletkezett kondenzvizet sem lehet az utcára vezetni. Az pedig sok falfúrással jár, ha ezt a folyadékot a vizesblokkig vissza kell vezetni, vagy a kinti ereszig kell eljuttatni.

A külső hővédő rolók esetében ilyen probléma fel sem merül. Egy szakember néhány perc alatt tisztán és egyszerűen fel tudja helyezni a tetőtéri ablakra, illetve ideális esetben már a beépítés során felszerelik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt