Városlista
2021. október 23, szombat - Gyöngyi

Hírek

2021. Szeptember 10. 17:51, péntek | PR

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A tetőtéri ablakok egyik legkomolyabb kihívása a nagy szögben beérkező napfény, ami miatt a tetőtér rendkívüli mértékben fel tud melegedni.

Ezt a problémát orvosolják a külső hővédő rolók, amik segítenek hűvösen tartani a lakást.

A globális felmelegedés egyre komolyabb problémát jelent a mindennapokban. Egyre forróbb nyarakra számíthatunk és a napos időszakok hossza is várhatóan kitolódik. Ezzel együtt a tetőtéri lakások hűtése is folyamatosan növekvő problémát fog jelenteni.

Vannak azonban olyan egyszerű eszközök, ami a légkondicionáló berendezéseknél jóval olcsóbbak és hatásos védelmet nyújtanak a nap sugarai ellen, mikor szükség van rá. A minőségi külső hővédő rolók jelentősen tudják csökkenteni a tetőtéri lakások hőmérsékletét. Lássuk legfontosabb előnyeiket!

Olcsó

A legelső és talán egyik legfontosabb előnye a külső hővédő rolóknak a légkondicionáló berendezésekkel szemben, hogy jóval olcsóbbak. Egy készülék töredék áráért érhetőek el egészen kiváló minőségű külső hővédő rolók, amik rendkívül tartósak.

A külső hővédő rolóknak ugyanakkor nem csak a beszerzése olcsóbb, hanem a használata is. Szemben a légkondicionáló berendezésekkel, ezek nem fogyasztanak áramot, illetve ha motoros változatot választunk, akkor fogyasztásuk elenyészően minimális a légkondiéval szemben.

Környezetkímélő

A külső hővédő rolók használata nem terheli a környezetet. A roló maga textilből készül, amit kívülről műanyag bevonatta erősítenek meg. Ám ennek a minimális műanyagnak az előállítása során történt környezetterhelés elenyésző azzal, hogy mekkora környezetterhelés történik egy légkondicionáló berendezés fogyasztásához szükséges áram előállításakor.

Egyszerű a felszerelése

A külső hővédő rolók felszereléséhez érdemes szakember segítségét kérni, ugyanakkor egy néhány perces műveletről van szó. Egy légkondicionáló berendezés beszereléséhez fúrni kell a falat és a települési rendeletek miatt sok helyen már a keletkezett kondenzvizet sem lehet az utcára vezetni. Az pedig sok falfúrással jár, ha ezt a folyadékot a vizesblokkig vissza kell vezetni, vagy a kinti ereszig kell eljuttatni.

A külső hővédő rolók esetében ilyen probléma fel sem merül. Egy szakember néhány perc alatt tisztán és egyszerűen fel tudja helyezni a tetőtéri ablakra, illetve ideális esetben már a beépítés során felszerelik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.