Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Október 14. 15:01, hétfő | Helyi

A Random Capital Zrt. így gondoskodik a befektetések biztonságáról

A Random Capital Zrt. így gondoskodik a befektetések biztonságáról

Amikor pénzügyekkel kapcsolatos szolgáltatásokról, illetve a megtakarított összegek befektetéséről beszélünk, akkor értelemszerűen a biztonságnak is komoly szerepe van.

A Random Capital Zrt. pedig kiemelt szempontként kezeli működése során a kockázat minél nagyobb mértékű csökkentését.

Mindez egyaránt vonatkozik a felhasználók adatainak védelmére, a befektetett pénzek biztonságos kezelésére, valamint az ügyfelek számára a fontos információk akadály nélküli áramoltatására.

Ebben a bejegyzésben tehát a biztonságé a főszerep. Azokat az intézkedéseket mutatjuk be, amelyeket a Random Capital alkalmaz az ügyfelek befektetéseinek védelmére.

A Befektető-védelmi Alaphoz való tagság előnyei

Ügyfélként, illetve a tudatos befektetések iránt érdeklődve fontos információ lehet, hogy a Random Capital Zrt. a Befektető-védelmi Alap tagjának számít.

Ebből leginkább azt az előnyt érdemes kiemelni, hogy a tagság következtében a társaságnál elhelyezett megtakarítás kapcsán a Beva törvényben meghatározott garancia van érvényben. Ennek a maximális összeghatára egyébként a jelenlegi körülmények között 100.000 euro személyenként.

Hogyha többet is meg szeretnénk tudni a Befektető-védelmi Alaphoz kapcsolódó tagság részleteiről, akkor a www.bva.hu weboldalt célszerű felkeresni. A honlapra kattintva valamennyi szükséges adatot megtalálhatunk, amelyre szükségünk lehet.

A felhasználók adatainak védelmét szolgáló kétfaktoros autentikáció

A Random Capital Zrt. értelemszerűen elkötelezett az általa tulajdonolt elektronikus felületet használó ügyfelek adatainak védelmét illetően. Ennek megfelelően a 2017-es év szeptemberétől az e-rendszerbe történő belépés csakis kizárólag kétfaktoros autentikáció útján valósulhat meg.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felhasználónév és jelszó megadása után napi egyszeri alkalommal SMS formájában is érvényesíteni kell a belépési szándékot. Ez a funkció egyébként nem jár plusz költséggel. Az SMS a korábban megadott és a rendszerben szereplő telefonszámra kerül kiküldésre.

Jogosultság az MNB értékpapírszámla egyenleg lekérdező szolgáltatásra

A Random Capital Zrt. valamennyi kliens számára lehetővé teszi azt, hogy az MNB weboldalának segítségével össze tudják vetni az általuk kiküldött egyenlegközlők tartalmát a valós értékekkel.

Az MNB felületét használva tehát az értékpapírszámlák, valamint az ügyfélszámlák elmúlt hónap utolsó napján lévő aktuális egyenleget van lehetőség megtekinteni. A felületre való belépés egyébként meglehetősen egyszerű. A cég ugyanis egy állandó azonosítót, illetve minden egyes hónapban egy jelszót is generál a felhasználók részére ezen célból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.