Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2019. Október 14. 15:01, hétfő | Helyi

A Random Capital Zrt. így gondoskodik a befektetések biztonságáról

A Random Capital Zrt. így gondoskodik a befektetések biztonságáról

Amikor pénzügyekkel kapcsolatos szolgáltatásokról, illetve a megtakarított összegek befektetéséről beszélünk, akkor értelemszerűen a biztonságnak is komoly szerepe van.

A Random Capital Zrt. pedig kiemelt szempontként kezeli működése során a kockázat minél nagyobb mértékű csökkentését.

Mindez egyaránt vonatkozik a felhasználók adatainak védelmére, a befektetett pénzek biztonságos kezelésére, valamint az ügyfelek számára a fontos információk akadály nélküli áramoltatására.

Ebben a bejegyzésben tehát a biztonságé a főszerep. Azokat az intézkedéseket mutatjuk be, amelyeket a Random Capital alkalmaz az ügyfelek befektetéseinek védelmére.

A Befektető-védelmi Alaphoz való tagság előnyei

Ügyfélként, illetve a tudatos befektetések iránt érdeklődve fontos információ lehet, hogy a Random Capital Zrt. a Befektető-védelmi Alap tagjának számít.

Ebből leginkább azt az előnyt érdemes kiemelni, hogy a tagság következtében a társaságnál elhelyezett megtakarítás kapcsán a Beva törvényben meghatározott garancia van érvényben. Ennek a maximális összeghatára egyébként a jelenlegi körülmények között 100.000 euro személyenként.

Hogyha többet is meg szeretnénk tudni a Befektető-védelmi Alaphoz kapcsolódó tagság részleteiről, akkor a www.bva.hu weboldalt célszerű felkeresni. A honlapra kattintva valamennyi szükséges adatot megtalálhatunk, amelyre szükségünk lehet.

A felhasználók adatainak védelmét szolgáló kétfaktoros autentikáció

A Random Capital Zrt. értelemszerűen elkötelezett az általa tulajdonolt elektronikus felületet használó ügyfelek adatainak védelmét illetően. Ennek megfelelően a 2017-es év szeptemberétől az e-rendszerbe történő belépés csakis kizárólag kétfaktoros autentikáció útján valósulhat meg.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felhasználónév és jelszó megadása után napi egyszeri alkalommal SMS formájában is érvényesíteni kell a belépési szándékot. Ez a funkció egyébként nem jár plusz költséggel. Az SMS a korábban megadott és a rendszerben szereplő telefonszámra kerül kiküldésre.

Jogosultság az MNB értékpapírszámla egyenleg lekérdező szolgáltatásra

A Random Capital Zrt. valamennyi kliens számára lehetővé teszi azt, hogy az MNB weboldalának segítségével össze tudják vetni az általuk kiküldött egyenlegközlők tartalmát a valós értékekkel.

Az MNB felületét használva tehát az értékpapírszámlák, valamint az ügyfélszámlák elmúlt hónap utolsó napján lévő aktuális egyenleget van lehetőség megtekinteni. A felületre való belépés egyébként meglehetősen egyszerű. A cég ugyanis egy állandó azonosítót, illetve minden egyes hónapban egy jelszót is generál a felhasználók részére ezen célból.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 09:19, vasárnap | Helyi

Kagylóval a szabad mozgásért

Elég nagy ellentmondásnak tűnik, hogy egy alig mozgó - inkább csak a tengerfenéken sodródó - élőlény segítségével érhetjük el a szabad, fájdalommentes mozgás élményét.

2019. November 17. 07:09, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp november 18-tól

2019. November 17. 07:03, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. November 16. 07:11, szombat | Helyi

HOGYAN VÉDHETJÜK GYERMEKEINKET KORUNK VESZÉLYEITŐL?

A gyermeknevelést támogató előadást november 20-án rendezik, amelyre a szülőket várják. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.