Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2020. Március 05. 15:33, csütörtök | PR

A téli esküvők divatos kelléke lett a szőrme boleró

A téli esküvők divatos kelléke lett a szőrme boleró

A nyár az esküvők fő időszaka, hiszen a legtöbben szívesebben kötik össze életüket csodás nyári napokon. Kevéssé konvencionális ám egyre népszerűbb azonban a „téli frigy”.

Vajon milyen különbségekre kell figyelnünk a hőmérő higanyszálán kívül?

A nyár romantikája

A természet ébredésével az érzelmeink is kinyílnak. A tavasz elhozza a nagy szerelmek, a romantika időszakát. Nyáron pedig gyakran lehetünk tanúi ezen szerelmek beteljesülésének, hiszen ez a három hónap tudhatja magáénak a legtöbb esküvő időpontját. Ez természetesen nem véletlen, hiszen a ragyogó napsütés, a csodálatos, zöld természet ideális hátteret nyújt a szertartásokhoz.
Az esküvők elmaradhatatlan kellékei a könnyed vagy épp elegáns nyári ruhák, melyek alkalmazkodnak a meleg napokhoz, így ideális esetben jól szellőző, könnyű anyagokból készülnek. Ugyanez igaz ez az esküvői ruhákra is, melyek ragyogó fehérsége varázslatos kontrasztot képez a nyár színeivel. Mi történik azonban akkor, ha valaki szakítana a hagyományokkal és esetleg a téli hónapokra szeretné időzíteni a szerelem ünnepét?

Téli esküvő: a rétegek kavalkádja

Talán merész elgondolásnak hat egy téli szabadtéri esküvői szertartás, ám miért is ne? Az elegáns rétegzettség elhárítja az akadályokat a ruházkodás szempontjából. Sőt, egy téli esküvő talán még több variációs lehetőséget is nyújt az öltözködés terén, legyen szó akár a vendégseregről, akár az ifjú párról. Az esküvői ruha terén sem kell kevesebb variációs lehetőségre szorítkoznunk, hisz egy elegáns fehér kiskabát, vagy stóla ízléses kiegészítője lehet az ara ruházatának is.
Mégis, ha a téli hónapokra gondolunk, akaratlanul is a meleg szőrmékre, a hosszúujjú ruhadarabokra gondolunk. Létezik azonban egy remek kompromisszum, mely meleget adhat a téli szertartásokon, mégis teret hagy az alatta lévő ruhakölteményeinknek, egyben azok kiváló kiegészítőjeként szolgál. Ez a könnyed, mégis elegáns ruhadarab a szőrme boleró.

Nem csak egy tánc

A boleró kifejezés sokaknál talán a zene, a táncok világából lehet ismerős. A divatban jártasabbak azonban mindenképp egy szőrméből készült, rövid szabású, puha, ujjhosszában változó kiskabátra, vagy mellényre gondolnak. A bundák képviselte minőségről szinte kár is beszélnünk és ez alól természetesen nem kivételek a szőrme bolerók sem.
És ha már erről a klasszikusan modern kiegészítőről van szó, kicsit visszakanyarodhatunk az ifjú feleségjelölt ruházatának lehetőségeihez is. Hiszen egy szőrme boleró viselésén sem feltétlenül csak a vendégsereghez tartozó hölgyek, hanem akár az ara is elgondolkozhat. Egy fehér színű szőrme boleró egészen klasszikus és elegáns kinézetet kölcsönöz minden menyasszonynak, aki így még ékesebben mutathat saját esküvőjén, akár a téli hóréteget is túlragyogva.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 13:04, csütörtök | PR

A városi autók helyzete az ADAC nyári gumi teszteken

A márciusban elvégzett ADAC lesztek azokra az autósokra is gondoltak, akik kisebb méretű személygépkocsikkal rendelkeznek. Ezek az úgynevezett városi autók mindennap hajtva vannak.

2020. Április 07. 18:02, kedd | PR

Követhető és praktikus spórolási módszerek

Ha a takarékoskodásról van szó, akkor az odafigyelés és a felelős gondolkodás a legfontosabb tényező. Hogy tudjuk kordában tartani a pénzügyeinket három egyszerű lépésben - melyek külön-külön és együtt is hatékonyak?

2020. Március 31. 14:22, kedd | PR

Miért van szükség a terhesgondozásra?

Felkészülni a gyermekvárásra már önmagában is csodálatos dolog. Ebben az időszakban valami olyan vágy és szeretet fogja el az embert, amit előtte még soha nem tapasztalt.

2020. Március 19. 13:12, csütörtök | PR

Fogbarát étkek? Ezt edd, ha egészséges fogakat akarsz!

„Moss rendesen fogat!”, „Vigyázz a fogaid épségére!”, „Azt ne edd meg, mert kilyukad tőle a fogad!” – ugye te is hallottad ezeket a mondatokat gyerekként?