Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 05. 15:33, csütörtök | PR

A téli esküvők divatos kelléke lett a szőrme boleró

A téli esküvők divatos kelléke lett a szőrme boleró

A nyár az esküvők fő időszaka, hiszen a legtöbben szívesebben kötik össze életüket csodás nyári napokon. Kevéssé konvencionális ám egyre népszerűbb azonban a „téli frigy”.

Vajon milyen különbségekre kell figyelnünk a hőmérő higanyszálán kívül?

A nyár romantikája

A természet ébredésével az érzelmeink is kinyílnak. A tavasz elhozza a nagy szerelmek, a romantika időszakát. Nyáron pedig gyakran lehetünk tanúi ezen szerelmek beteljesülésének, hiszen ez a három hónap tudhatja magáénak a legtöbb esküvő időpontját. Ez természetesen nem véletlen, hiszen a ragyogó napsütés, a csodálatos, zöld természet ideális hátteret nyújt a szertartásokhoz.
Az esküvők elmaradhatatlan kellékei a könnyed vagy épp elegáns nyári ruhák, melyek alkalmazkodnak a meleg napokhoz, így ideális esetben jól szellőző, könnyű anyagokból készülnek. Ugyanez igaz ez az esküvői ruhákra is, melyek ragyogó fehérsége varázslatos kontrasztot képez a nyár színeivel. Mi történik azonban akkor, ha valaki szakítana a hagyományokkal és esetleg a téli hónapokra szeretné időzíteni a szerelem ünnepét?

Téli esküvő: a rétegek kavalkádja

Talán merész elgondolásnak hat egy téli szabadtéri esküvői szertartás, ám miért is ne? Az elegáns rétegzettség elhárítja az akadályokat a ruházkodás szempontjából. Sőt, egy téli esküvő talán még több variációs lehetőséget is nyújt az öltözködés terén, legyen szó akár a vendégseregről, akár az ifjú párról. Az esküvői ruha terén sem kell kevesebb variációs lehetőségre szorítkoznunk, hisz egy elegáns fehér kiskabát, vagy stóla ízléses kiegészítője lehet az ara ruházatának is.
Mégis, ha a téli hónapokra gondolunk, akaratlanul is a meleg szőrmékre, a hosszúujjú ruhadarabokra gondolunk. Létezik azonban egy remek kompromisszum, mely meleget adhat a téli szertartásokon, mégis teret hagy az alatta lévő ruhakölteményeinknek, egyben azok kiváló kiegészítőjeként szolgál. Ez a könnyed, mégis elegáns ruhadarab a szőrme boleró.

Nem csak egy tánc

A boleró kifejezés sokaknál talán a zene, a táncok világából lehet ismerős. A divatban jártasabbak azonban mindenképp egy szőrméből készült, rövid szabású, puha, ujjhosszában változó kiskabátra, vagy mellényre gondolnak. A bundák képviselte minőségről szinte kár is beszélnünk és ez alól természetesen nem kivételek a szőrme bolerók sem.
És ha már erről a klasszikusan modern kiegészítőről van szó, kicsit visszakanyarodhatunk az ifjú feleségjelölt ruházatának lehetőségeihez is. Hiszen egy szőrme boleró viselésén sem feltétlenül csak a vendégsereghez tartozó hölgyek, hanem akár az ara is elgondolkozhat. Egy fehér színű szőrme boleró egészen klasszikus és elegáns kinézetet kölcsönöz minden menyasszonynak, aki így még ékesebben mutathat saját esküvőjén, akár a téli hóréteget is túlragyogva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.