Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: hirado.hu Fotó: C Flanigan/Getty Images

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

Gwyneth Paltrow és férje esete, akik egy év házasság után csak idén szeptemberben fognak összeköltözni, mindenki nagy meglepetésére nem egyedülálló eset. Kaley Cuoco a minap elárulta, hogy ő és férje, Karl Cook, akik szintén egy éve mondták ki a boldogító igent, szintén nem bútoroztak még össze.

“Most épül a közös otthonunk, és hamarosan összeköltözünk, örökre. A mi házasságunk, kicsit sem hagyományos. Mindkettőnknek van egy saját otthona, ahol tényleg sok időt töltünk, külön egymástól. Mi nem vagyunk együtt minden nap” – döbbentette meg rajongóit vallomásával az Agymenők Pennyje az E! Newsnak.

Nincs abban semmi meglepő, hogy a színésznő a saját szabályai szerint szeretné élni az életét, tényleg azt akarja, hogy ez a házassága ezúttal jól működjön, ehhez pedig minden eszköz szentesített. Kaley 2015-ben 21 hónapnyi házasság után döntötte el, hogy elválik drogproblémákkal küzdő teniszcsillag férjétől, Ryan Sweetingtől.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.