Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: hirado.hu Fotó: C Flanigan/Getty Images

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

Gwyneth Paltrow és férje esete, akik egy év házasság után csak idén szeptemberben fognak összeköltözni, mindenki nagy meglepetésére nem egyedülálló eset. Kaley Cuoco a minap elárulta, hogy ő és férje, Karl Cook, akik szintén egy éve mondták ki a boldogító igent, szintén nem bútoroztak még össze.

“Most épül a közös otthonunk, és hamarosan összeköltözünk, örökre. A mi házasságunk, kicsit sem hagyományos. Mindkettőnknek van egy saját otthona, ahol tényleg sok időt töltünk, külön egymástól. Mi nem vagyunk együtt minden nap” – döbbentette meg rajongóit vallomásával az Agymenők Pennyje az E! Newsnak.

Nincs abban semmi meglepő, hogy a színésznő a saját szabályai szerint szeretné élni az életét, tényleg azt akarja, hogy ez a házassága ezúttal jól működjön, ehhez pedig minden eszköz szentesített. Kaley 2015-ben 21 hónapnyi házasság után döntötte el, hogy elválik drogproblémákkal küzdő teniszcsillag férjétől, Ryan Sweetingtől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.