Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 18. 10:56, csütörtök | Helyi

Az animációs kisfilmek legnagyobb haszna startup vállalkozások számára

Az animációs kisfilmek legnagyobb haszna startup vállalkozások számára

Startup vállalkozások körében gyakori jelenség, hogy az induláskor meglévő nagy lendület és fokozott lelkesedés idővel alábbhagy, és az egész projekt kudarcba fullad.

Ez természetesen nem a véletlen műve, hiszen temérdek kihívás és működtetéssel kapcsolatos nehézség teszi próbára a startupperek kitartását és problémamegoldó készségét.

Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk meg, hogyan segíthet a kezdeti lépéseknél és a marketingstratégia kialakításánál az animációs kisfilmek használata.

A hatékony marketing elengedhetetlen a fennmaradáshoz

Függetlenül attól, hogy startupról vagy hagyományos vállalkozásról beszélünk, egy cég hosszabb távú működésének elengedhetetlen feltétele, hogy képes legyen vásárlói igényeket kiszolgálni. Megoldást kell tehát nyújtania egy ismert problémára, ki kell elégítenie egy meglévő piaci igényt, illetve értéket is kell adnia a felhasználóknak.

Mindemellett kimondottan fontos, hogy a forgalmazott termék, vagy a kínált szolgáltatás legfőbb hasznának a külvilág felé történő kommunikálása megfelelően működjön. A legjobb ötlet is hiábavaló, ha arra nem sikerül kellőképpen felhívni az ügyfelek figyelmét. Nem elég tehát egy életképesnek tűnő üzleti modellt megalkotni, a marketingstratégia kidolgozására is kiemelt figyelmet kell fordítani.

Márkaépítés kreatív módon

Induló vállalkozások körében gyakori nehézség, hogy a kínált termék vagy szolgáltatás működését és hasznosságát nem sikerül megfelelően tálalni. A potenciális ügyfelek nehezen értik meg, egyszerűen nem látják át, mi hasznuk származna belőle, így inkább nem vásárolnak. Startupok körében ugyanilyen nehézséget jelent az is, hogy a leendő befektetők előtt egy igazán meggyőző prezentációt sikerüljön felmutatni.

Egy kreatív, némileg szokatlan megoldás hatékonyan segíthet áthidalni ezt a kommunikációs szakadékot. Pontosan ilyenek az animációs kisfilmek a startupok számára, amik az újdonság erejével hatnak, minőségi prezentációkat tesznek lehetővé, és kiválóan támogatják az eladás folyamatát.

Miként használhatók fel az animációs kisfilmek?

Tegyük fel, hogy a frissen alapított startup cégünk egy innovatív mobil alkalmazással szeretne betörni a piacra. Egy rövidebb, másfél perces magyarázó animációban könnyűszerrel bemutathatjuk, hogy az applikációnk milyen problémákra nyújt megoldást. A potenciális vásárlóink így egyrészt láthatják a szolgáltatásunk működését, másrészt hallhatják is a hozzá kapcsolódó tulajdonságokat és hasznosságot, így sokkal könnyebben döntenek a vásárlás mellett.

Animációs kisfilm tetszés szerint készíthető egy átfogóbb projektről, de lehetőségünk van csak egy olyan rész kiemelésére is, amit talán nehezebben értene meg a közönségünk. Minél egyszerűbb formában és lehetőleg minél több alkalommal találkozik az érdeklődő a kisfilmünkkel, annál könnyebben fog igent mondani az ajánlatunkra. Az animacio.net csapata segít, hogy olyan kisfilmünk legyen, ami minden képzeletet felülmúl.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense