Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Április 26. 09:04, kedd | PR
Forrás: (x)

Az autófólia használatának 4 legfőbb előnye

Az autófólia használatának 4 legfőbb előnye

Egy autó értékcsökkenési tényezője az első évben átlagosan 20-30% között mozog, öt éven belül a kezdeti értéke pedig több, mint 50%-kal csökken.

A tényleges értéket azonban más dolgok is befolyásolják, pl. a futásteljesítménytől és a karbantartás mértékétől.Minél lelkiismeretesebben ápoljuk gépjárművünket, annál magasabb lesz az értéke életkortól függetlenül. Ennek eléréséhez mindenképp érdemes megfontolni az autóvédő fólia használatát, miután számos előnnyel kecsegtet: mutatjuk az 5 legnyomósabb érvet mellette.

Megőrzi autónk megjelenését

Egy minőségi karosszériavédő fólia segítségével gépjárművünk külleme sokáig vonzó és újszerű maradhat, miután megőrzi a festés tiszta megjelenését. A fólia ellenáll a repedéseknek és karcolásoknak, valamint hatékony védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen is. Utóbbi szokott lenni a fakulás és egyéb elszíneződések elsődleges oka.

Meghosszabbítja a kocsi élettartamát

Az első karcolás szokott mindig a legjobban fájni, ráadásul nemcsak az autónk megjelenését befolyásolja. Akár súlyosabb problémák kezdeti elindítója lehet, amely a gépkocsi teljesítményére is negatívan hat – ugyanis egy egyszerű sérülés is nagyobbra nőhet, ha nem kezelik időben, majd végül berozsdásodik. Az autófóliákkal viszont nem kell tartanunk amiatt, hogy a mindennapos használat különösebb nyomot hagy majd a járművünkön. Tipp: a LLumar prémium autófóliák évtizedes védelmet garantálnak, miközben maximális biztonságot és komfortot nyújtanak az utakon.

Megnöveli a jármű viszonteladási értékét

Amint arról már volt szó, az autók gyorsan leértékelődnek. Ezt a folyamatot autófóliázással lelassíthatjuk – természetesen mellette nem szabad elhanyagolni a gépjármű gondos ápolását. A használatukkal hosszútávon tovább megőrizhető a kocsi megjelenése és teljesítménye, ami fontosnak fog bizonyulni, ha később úgy döntünk, hogy eladjuk az autót.

Pénzt takarítunk meg

A védőfólia felszerelése ugyan előzetesen igényel némi anyagi ráfordítást – utóbb azonban sokkal többet takaríthatunk meg a döntésünkkel. Védi a jármű külsejét, ami azt jelenti, hogy nem kell annyit költeni annak karbantartására. Ide tartozik a gyakori autómosás, a karcolások kijavítása és még sorolhatnánk. Ha az ablakokra is tetetünk fóliát, a nyári forróságban nem kell majd folyamatosan nyomatni a kocsiban a klímát, mivel az autóüveg fólia hatékonyan képes visszaverni a hősugarakat - így még több pénzt spórolhatunk meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.