Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 09. 16:21, szerda | PR

Body pump - izomépítés jókedvűen

Body pump - izomépítés jókedvűen

Elmúlt a nyár és ezzel együtt sokan fel is hagytak a sporttal és a helyes étkezéssel.

Van azonban egy maréknyi csoport, aki a bikini test formázása közben beleszeretett a választott sportba és kitart mellette a hidegebb időben is. Ha te nem tartozol közéjük, érdemes tovább olvasnod.

Régóta tudjuk, hogy mindenki szeretne nyárra jól kinézni. A választott csinos bikinikhez bizony csinos alak is szükséges, ezért sokan tavasszal, vagy épp újévi fogadalomként elkezdenek valamilyen testedzést vagy/és egészségesen táplálkozni.

Mi történik azonban a nyár végével?

Sokan a meleg idővel együtt elbúcsúznak az egészséges életmódtól is. Érthető, hogy a hidegebb időben mindenki szívesebben fogyaszt táplálóbb ételeket, azonban kevésbé elfogadható, ha valaki a testedzéssel is felhagy ilyenkor.

A hűvösebb hónapokban bevitt többlet kalória mellé különösen dukál valamilyen sport, amit legalább heti néhány alkalommal végzünk. Azonban ehhez sokszor hiányzik a motiváció. Egyértelműen észrevehető, hogy azok tartanak ki a választott mozgásforma mellett, akik megszeretik azt. Nem mindegy tehát, hogy milyen sport mellett köteleződsz el, hiszen jelentős mértékben befolyásolja majd a kitartásodat.
Bármilyen sportot is válassz, garantáltan hatással lesz a hangulatodra, azonban ha olyan mellett teszed le a voksod, amit kifejezetten élvezel is, már az edzőterembe indulni is örömmel fogsz.

Sokféle mozgásforma létezik, és bizony könnyű elveszni ezek tengerében. Alapvetően megkülönböztetünk egyéni és csoportos mozgásformákat, de ezeken belül is számtalan variáció létezik. Egy biztos: aki nehezen indul el a sport útján, annak érdemesebb a csoportos órák között válogatnia, ezzel is egy plusz motivációt szerezve.

Az egyik közkedvelt csoportos sport a body pump, mely bár súlyzóval végzett mozgás, mégis a zene könnyedén elfeledteti ezt a “nehézséget”. Elsőre sokan megijednek tőle a súlyzórúd miatt, azonban bátran belevághatnak a kezdők is, ugyanis főleg alapgyakorlatokból áll (pl. guggolások).A body pump hatékonysága a nagy ismétlésszámban rejlik, ahogyan a könnyűsége is. Ez által ugyanis megvan a lehetőségünk arra, hogy abbahagyjuk a gyakorlatsort, ha úgy érezzük, nem bírjuk tovább. A következő alkalommal majd több ismétlést tudunk elvégezni.
Nők és férfiak körében egyaránt népszerű, ugyanis tonizálja, formálja a testet, de akár súlyvesztésre is hatékony megoldás lehet. A pulzus felpörgetése teszi igazán eredményessé és közkedveltté ezt a sportot.
A zene pedig nem csak a helyes ritmusban végzett gyakorlatokról, hanem a jókedvről is gondoskodik.
Ha formás, szálkás izmokra vágysz, mindenképp érdemes ellátogatni egy body pump edzésre, hiszen az egy óra alatt elégetett 600 kalória záloga lesz a csinos alaknak!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 16. 00:10, szerda | PR

Melyek a legjobb zsírégető sportok?

A mai trendek már nemcsak a divatos frizurákról és ruhákról szólnak. A társadalom egyre nagyobb szerepet tulajdonít az egészséges táplálkozásnak és a mindennapos testmozgásnak.

2019. Október 15. 15:31, kedd | PR

A különböző testfestékek erotikus célra is használhatóak

Ki ne látott volna már olyat, amikor egy kismama a hasára valami szép képet fest? Ilyenkor az ember óhatatlanul is irigykedik, hogy milyen szép is lett.

2019. Október 09. 16:24, szerda | PR

4 dolog, amit csak online szaküzletből rendelj

Biztosan láttál már olyan képeket a neten, amik azt mutatták be, hogy mi a különbség a fotó és a valóság között. A döbbenetet, mikor valaki a kamera előtt bontja ki a rendelt csomagját és csalódik.

2019. Október 09. 16:20, szerda | PR

A tökéletes konyhai világítás titkai

A világítás megtervezése időigényes folyamat. Ne a gombhoz varrjuk a kabátot, azaz ne a lámpákat válasszuk ki elsőnek a konyhába, de ne is hagyjuk az utolsó pillanatra a döntést. Legyen egy tervünk!