Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2019. Október 09. 16:21, szerda | PR

Body pump - izomépítés jókedvűen

Body pump - izomépítés jókedvűen

Elmúlt a nyár és ezzel együtt sokan fel is hagytak a sporttal és a helyes étkezéssel.

Van azonban egy maréknyi csoport, aki a bikini test formázása közben beleszeretett a választott sportba és kitart mellette a hidegebb időben is. Ha te nem tartozol közéjük, érdemes tovább olvasnod.

Régóta tudjuk, hogy mindenki szeretne nyárra jól kinézni. A választott csinos bikinikhez bizony csinos alak is szükséges, ezért sokan tavasszal, vagy épp újévi fogadalomként elkezdenek valamilyen testedzést vagy/és egészségesen táplálkozni.

Mi történik azonban a nyár végével?

Sokan a meleg idővel együtt elbúcsúznak az egészséges életmódtól is. Érthető, hogy a hidegebb időben mindenki szívesebben fogyaszt táplálóbb ételeket, azonban kevésbé elfogadható, ha valaki a testedzéssel is felhagy ilyenkor.

A hűvösebb hónapokban bevitt többlet kalória mellé különösen dukál valamilyen sport, amit legalább heti néhány alkalommal végzünk. Azonban ehhez sokszor hiányzik a motiváció. Egyértelműen észrevehető, hogy azok tartanak ki a választott mozgásforma mellett, akik megszeretik azt. Nem mindegy tehát, hogy milyen sport mellett köteleződsz el, hiszen jelentős mértékben befolyásolja majd a kitartásodat.
Bármilyen sportot is válassz, garantáltan hatással lesz a hangulatodra, azonban ha olyan mellett teszed le a voksod, amit kifejezetten élvezel is, már az edzőterembe indulni is örömmel fogsz.

Sokféle mozgásforma létezik, és bizony könnyű elveszni ezek tengerében. Alapvetően megkülönböztetünk egyéni és csoportos mozgásformákat, de ezeken belül is számtalan variáció létezik. Egy biztos: aki nehezen indul el a sport útján, annak érdemesebb a csoportos órák között válogatnia, ezzel is egy plusz motivációt szerezve.

Az egyik közkedvelt csoportos sport a body pump, mely bár súlyzóval végzett mozgás, mégis a zene könnyedén elfeledteti ezt a “nehézséget”. Elsőre sokan megijednek tőle a súlyzórúd miatt, azonban bátran belevághatnak a kezdők is, ugyanis főleg alapgyakorlatokból áll (pl. guggolások).A body pump hatékonysága a nagy ismétlésszámban rejlik, ahogyan a könnyűsége is. Ez által ugyanis megvan a lehetőségünk arra, hogy abbahagyjuk a gyakorlatsort, ha úgy érezzük, nem bírjuk tovább. A következő alkalommal majd több ismétlést tudunk elvégezni.
Nők és férfiak körében egyaránt népszerű, ugyanis tonizálja, formálja a testet, de akár súlyvesztésre is hatékony megoldás lehet. A pulzus felpörgetése teszi igazán eredményessé és közkedveltté ezt a sportot.
A zene pedig nem csak a helyes ritmusban végzett gyakorlatokról, hanem a jókedvről is gondoskodik.
Ha formás, szálkás izmokra vágysz, mindenképp érdemes ellátogatni egy body pump edzésre, hiszen az egy óra alatt elégetett 600 kalória záloga lesz a csinos alaknak!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 07. 19:42, kedd | PR

5 tennivaló mielőtt megjön a baba

Mindjárt megérkezik a baba? Mosva, vasalva várják a rugik a sorsukat, beüzemelted a bébiőrt, vettél popsikrémet, előkészítetted a tejgyűjtő zacskókat, megtanultad megkötni a hordozókendőt.

2020. Január 07. 19:40, kedd | PR

Télen is kint - egészséges programok gyerekekkel

A skandinávok egész évben rengeteget vannak szabadtéren, hiszen a friss levegő és a mozgás hozzájárul a jókedvhez, így ez remek megoldás téli levertség ellen is.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 18. 03:02, szerda | PR

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

Gyakran hallani vállalkozókat és marketingszakembereket az online marketing fontosságáról előadni. Emellett rengeteg cikk is megjelenik a témában, ami az előnyöket és a különböző területeket sorolja fel.