Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2019. Szeptember 07. 07:59, szombat | Helyi

BRINGÁZZ A MUNKÁBA ÉS IRÁNY OLASZORSZÁG!

BRINGÁZZ A MUNKÁBA ÉS IRÁNY OLASZORSZÁG!

Az idén már a második, összességében a tizenhetedik alkalommal hirdetik meg a kerékpáros akciót, amelyen ezúttal egy olaszországi utazást is nyerhetünk a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára…

Az idei Bringázz a munkába! kampány második fordulója következik. A tavaszi program után szeptember 9. és 22. között ismét tehetünk egészségünkért és a környezetvédelemért. A két héten át tartó, a mindennapi munkába biciklizést népszerűsítő kampány az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Aktív Magyarország támogatásával, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg. A cél, hogy minél többen kipróbálják, mennyivel egyszerűbb, olcsóbb, egészségesebb és környezetkímélőbb kerékpárral a munkába járni.

A program aktuális jelmondata: Szedd össze a csapatot, és bringázz a munkába és egyetemre! Újdonságként tehát nem csak a munkába járókra, de a felsőoktatásban tanuló diákokra, meg persze mindenki másra is számítanak, akinek van kedve részt venni a csapatjátékban, bringázni, és értékes ajándékokat nyerni. A legszerencsésebb két csapat egy-egy olaszországi utazást nyerhet a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára! Ezen kívül tíz kerékpár, trendi táskák, kerékpáros városnézések, Mol-Bubi-bérletek, ezer darab Giro d’Italiá-s póló, és egy bringatámasz - amiről a nyertes csapat dönti el, hova kerüljön - várja a szerencséseket.

Csatlakozni a Bike Citizens applikáció telefonunkra való letöltésével és annak használatával tudunk. A játékban egyénileg is részt vehetünk, de csapatokat is alkothatunk. A tavaszi forduló alkalmával egyébként Győr bekerült az öt legbringásabb város közé. Ősszel se adjuk alább, csatlakozzunk minél többen a kezdeményezéshez, bringázzunk a munkába, és ki tudja, még az is lehet, hogy Győrből kerülnek ki az Olaszországba utazó nyertesek is! Ha esetleg ez mégsem sikerülne, akkor sem kell csüggednünk, hiszen a Giro d’Italia 2020-ban Budapestről rajtol, és a második versenynapon, május 10-én Győrbe érkezik a mezőny!

A játék részleteiről tudj meg többet a www.bringazzamunkaba.hu oldalon, vagy a kampány facebook, instagram és twitter oldalán!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 16. 14:48, csütörtök | Helyi

Herendi porcelánokból nyílik egyedülálló kiállítás Győrben

Csaknem négyszáz, egyedi készítésű herendi porcelánból készült tárgyat mutat be a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. győri tárlatán.

2020. Január 16. 14:05, csütörtök | Helyi

Szappanos Tibor Győrben Co-Operázik

Február 1-jén érkezik Győrbe Mozart háromfelvonásos daljátéka, a Szöktetés a szerájból, a Co-Opera harmadik bemutatója a premiert követően még tizenöt alkalommal lesz látható a Győri Nemzeti Színházban.

2020. Január 15. 17:30, szerda | Helyi

Termelési rekorddal zárta az évet a győri Audi

Jelentősen nőtt az Audi Hungária Zrt. termelési eredménye 2019-ben, közel kétmillió motort és több mint 164 ezer autót készítettek – tájékoztatott a győri székhelyű vállalat.

2020. Január 15. 09:54, szerda | Helyi

Finnországban díjazták Forgács Péter rendezését

A legnagyobb büszkeség a Győri Nemzeti Színház igazgatója számára az a négy díj, amelyeket a finnországi rendezéséért, a Kabaréért gyűjtött be.