Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2019. Szeptember 07. 07:59, szombat | Helyi

BRINGÁZZ A MUNKÁBA ÉS IRÁNY OLASZORSZÁG!

BRINGÁZZ A MUNKÁBA ÉS IRÁNY OLASZORSZÁG!

Az idén már a második, összességében a tizenhetedik alkalommal hirdetik meg a kerékpáros akciót, amelyen ezúttal egy olaszországi utazást is nyerhetünk a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára…

Az idei Bringázz a munkába! kampány második fordulója következik. A tavaszi program után szeptember 9. és 22. között ismét tehetünk egészségünkért és a környezetvédelemért. A két héten át tartó, a mindennapi munkába biciklizést népszerűsítő kampány az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Aktív Magyarország támogatásával, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg. A cél, hogy minél többen kipróbálják, mennyivel egyszerűbb, olcsóbb, egészségesebb és környezetkímélőbb kerékpárral a munkába járni.

A program aktuális jelmondata: Szedd össze a csapatot, és bringázz a munkába és egyetemre! Újdonságként tehát nem csak a munkába járókra, de a felsőoktatásban tanuló diákokra, meg persze mindenki másra is számítanak, akinek van kedve részt venni a csapatjátékban, bringázni, és értékes ajándékokat nyerni. A legszerencsésebb két csapat egy-egy olaszországi utazást nyerhet a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára! Ezen kívül tíz kerékpár, trendi táskák, kerékpáros városnézések, Mol-Bubi-bérletek, ezer darab Giro d’Italiá-s póló, és egy bringatámasz - amiről a nyertes csapat dönti el, hova kerüljön - várja a szerencséseket.

Csatlakozni a Bike Citizens applikáció telefonunkra való letöltésével és annak használatával tudunk. A játékban egyénileg is részt vehetünk, de csapatokat is alkothatunk. A tavaszi forduló alkalmával egyébként Győr bekerült az öt legbringásabb város közé. Ősszel se adjuk alább, csatlakozzunk minél többen a kezdeményezéshez, bringázzunk a munkába, és ki tudja, még az is lehet, hogy Győrből kerülnek ki az Olaszországba utazó nyertesek is! Ha esetleg ez mégsem sikerülne, akkor sem kell csüggednünk, hiszen a Giro d’Italia 2020-ban Budapestről rajtol, és a második versenynapon, május 10-én Győrbe érkezik a mezőny!

A játék részleteiről tudj meg többet a www.bringazzamunkaba.hu oldalon, vagy a kampány facebook, instagram és twitter oldalán!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 17:00, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Papp Annamária

Papp Annamária, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője is nyilatkozott megkeresésünkre.

2020. Március 31. 15:10, kedd | Helyi

Színészünk és balerínánk karanténban: Pörneczi Attila és Szalai Judit

Pörneczi Attila színész, a Győri Nemzeti Színház művésze is nyilatkozott a jelenlegi helyzetben kialakult napjaikról.

2020. Március 30. 10:00, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Bródy Norbert

Bródy Norbert színész, a Győri Nemzeti Színház művésze is nyilatkozott a jelenlegi helyzetben kialakult napjairól.

2020. Március 30. 08:02, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Szikra József

Szikra József a Győri Nemzeti Színház művésze, Budapestről mesélt a jelenleg kialakult helyzetben zajló napjairól a győrieknek.