Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2019. November 08. 15:25, péntek | PR

Bútorok költöztetése könnyedén

Bútorok költöztetése könnyedén

Költözésnél a bútorok mozgatása és költöztetése talán a legnehezebb feladat. Egyrészt súlyuk miatt, másrészt pedig mert a lapra szerelt bútorokat célszerű szétszerelve szállítani. Ki segíthet ebben?

A legtöbben barátokat és markos családtagokat kérnek meg, hogy a bútorok költöztetésében segítsenek. Ez ugyan költségkímélő megoldás, de sokszor több az okozott kár, mint amit nyerünk azon, hogy nem fizetünk profi költöztető cégeknek.
Egy teljes háztartás költöztetésénél a bútorok szállítása a legnehezebb feladat. Egy-egy nagyobb méretű kanapé akár 5 méter hosszú és 4 méter széles is lehet, ezért egyben lehetetlen szállítani. A szekrények és konyhabútorok mérete szintén meghaladhatja azt, ami még befér a költöztető autóba, nem beszélve az óriási súlyról. Szerencsére a legtöbb bútor eleve lapra szerelten érkezik, ami azt jelenti, hogy szét is lehet szerelni. Ugyanakkor nem mindegy, hogyan történik a szerelés, mert utána természetesen össze is kell tudjuk rakni.

Miben tudnak segíteni a profi költöztető cégek, amiért megéri kifizetni a szolgáltatás árát?

Bútorok szerelése és mozgatása
Ha profi költöztetést kérünk, az egyik legjobb szolgáltatás a bútorok szétszerelése és összeszerelése. Szakemberek jönnek ki, akiknél a profi szerszámkészlet alapfelszerelés. Hozzáértő kezekbe veszik a bútorainkat, szétszerelik, és a célállomáson össze is állítják a bútort. Ezen kívül elvégzik a falhoz rögzítés kritikus feladatát is, ami biztonsági szempontból igen fontos.
Bútorok védelme szállításnál
A profi költöztetők a kényes darabokat védőfóliával látják el, hogy a bútor ne sérüljön vagy piszkolódjon a szállításnál. A vajszínű bőr kanapé nem fog kiszakadni, vagy lemoshatatlan foltokkal éktelenkedni az új otthonunkban.
Profi szállítás
A bútorok és ingóságok csomagolása csak az első lépés a költözésben. Hiába van minden szépen összecsomagolva, ha a szállításnál elmozdulnak a dobozok, bútordarabok és a célállomásra már sérülten érkeznek meg. A profi költöztető csapat leveszi a vállunkról a gondot, hogy a nagy városi forgalomban hirtelen fékezésnél azon aggódjunk, mi történik a raktérben. Nagy távolságra, vagy akár külföldre történő költözés esetén pedig végképp érdemes profik segítségét kérni.
A profi költöztető cégek árai nem megfizethetetlenek, de a biztonság és nyugalom, amit egy nagyobb háztartás vagy egy teljes iroda szakszerű költöztetése jelent, már annál inkább az. Tájékozódjunk a költöztető cégek által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban és válasszuk azt, amelyik megadja nekünk ez a biztonságot és nyugalmat. Megéri.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:26, péntek | PR

Üzemeltess webshopot okosan

Számos oka lehet annak, hogy valaki online árusításba kezd. Webshopot üzemeltetni ma már megszokott dolog, mely számtalan előnnyel jár. Nem véletlen, hogy egyre több online áruház jelenik meg a kínálatban.

2019. November 08. 15:22, péntek | PR

Egyedi fotelek, egyedi hangulat, egyedi nappali

Lakberendezel, de elakadtál a nappalinál? Szükséged lenne pár eredeti, kreatív ötletre, amivel feldobhatod a helységet? És egy különleges fotelre gondoltál már?

2019. November 08. 15:20, péntek | PR

Nem kell, hogy megcsípjenek a szúnyogok! Feltéve, hogy van szúnyoghálónk

A legegyszerűbb megoldással, szúnyogháló alkalmazásával óvhatjuk meg magunkat a leghatékonyabban a szúnyogcsípésektől.