Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2019. November 08. 15:25, péntek | PR

Bútorok költöztetése könnyedén

Bútorok költöztetése könnyedén

Költözésnél a bútorok mozgatása és költöztetése talán a legnehezebb feladat. Egyrészt súlyuk miatt, másrészt pedig mert a lapra szerelt bútorokat célszerű szétszerelve szállítani. Ki segíthet ebben?

A legtöbben barátokat és markos családtagokat kérnek meg, hogy a bútorok költöztetésében segítsenek. Ez ugyan költségkímélő megoldás, de sokszor több az okozott kár, mint amit nyerünk azon, hogy nem fizetünk profi költöztető cégeknek.
Egy teljes háztartás költöztetésénél a bútorok szállítása a legnehezebb feladat. Egy-egy nagyobb méretű kanapé akár 5 méter hosszú és 4 méter széles is lehet, ezért egyben lehetetlen szállítani. A szekrények és konyhabútorok mérete szintén meghaladhatja azt, ami még befér a költöztető autóba, nem beszélve az óriási súlyról. Szerencsére a legtöbb bútor eleve lapra szerelten érkezik, ami azt jelenti, hogy szét is lehet szerelni. Ugyanakkor nem mindegy, hogyan történik a szerelés, mert utána természetesen össze is kell tudjuk rakni.

Miben tudnak segíteni a profi költöztető cégek, amiért megéri kifizetni a szolgáltatás árát?

Bútorok szerelése és mozgatása
Ha profi költöztetést kérünk, az egyik legjobb szolgáltatás a bútorok szétszerelése és összeszerelése. Szakemberek jönnek ki, akiknél a profi szerszámkészlet alapfelszerelés. Hozzáértő kezekbe veszik a bútorainkat, szétszerelik, és a célállomáson össze is állítják a bútort. Ezen kívül elvégzik a falhoz rögzítés kritikus feladatát is, ami biztonsági szempontból igen fontos.
Bútorok védelme szállításnál
A profi költöztetők a kényes darabokat védőfóliával látják el, hogy a bútor ne sérüljön vagy piszkolódjon a szállításnál. A vajszínű bőr kanapé nem fog kiszakadni, vagy lemoshatatlan foltokkal éktelenkedni az új otthonunkban.
Profi szállítás
A bútorok és ingóságok csomagolása csak az első lépés a költözésben. Hiába van minden szépen összecsomagolva, ha a szállításnál elmozdulnak a dobozok, bútordarabok és a célállomásra már sérülten érkeznek meg. A profi költöztető csapat leveszi a vállunkról a gondot, hogy a nagy városi forgalomban hirtelen fékezésnél azon aggódjunk, mi történik a raktérben. Nagy távolságra, vagy akár külföldre történő költözés esetén pedig végképp érdemes profik segítségét kérni.
A profi költöztető cégek árai nem megfizethetetlenek, de a biztonság és nyugalom, amit egy nagyobb háztartás vagy egy teljes iroda szakszerű költöztetése jelent, már annál inkább az. Tájékozódjunk a költöztető cégek által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban és válasszuk azt, amelyik megadja nekünk ez a biztonságot és nyugalmat. Megéri.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 19:06, szerda | PR

Milyen gyors a gyorstalpaló alapfokú angol?

Az alapfokú angol nyelvtudás megszerzése könnyű és gyors. Még fizetni sem kell érte, mert számtalan ingyenes forrás kínál segítséget. Összeszedtük neked a legfontosabb tudnivalókat!

2020. Január 24. 14:50, péntek | PR

Egy igazán egyedi élmény: városnézés repülőről

Szeretnéd valami igazán egyedi élménnyel meglepni kedvesedet vagy szeretteidet? Akkor próbáld ki a sétarepüléssel egybekötött városnézést.

2020. Január 22. 17:47, szerda | PR

Tartósság, megbízhatóság, hosszú élettartam: a Volvo

A Volvo hazai és nemzetközi eladásai saját csúcsaikat döntögetik, nem véletlenül. Nézzük, hogy miért is olyan kedvelt választás a Volvo mind újonnan, mind használtan.