Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. November 08. 15:25, péntek | PR

Bútorok költöztetése könnyedén

Bútorok költöztetése könnyedén

Költözésnél a bútorok mozgatása és költöztetése talán a legnehezebb feladat. Egyrészt súlyuk miatt, másrészt pedig mert a lapra szerelt bútorokat célszerű szétszerelve szállítani. Ki segíthet ebben?

A legtöbben barátokat és markos családtagokat kérnek meg, hogy a bútorok költöztetésében segítsenek. Ez ugyan költségkímélő megoldás, de sokszor több az okozott kár, mint amit nyerünk azon, hogy nem fizetünk profi költöztető cégeknek.
Egy teljes háztartás költöztetésénél a bútorok szállítása a legnehezebb feladat. Egy-egy nagyobb méretű kanapé akár 5 méter hosszú és 4 méter széles is lehet, ezért egyben lehetetlen szállítani. A szekrények és konyhabútorok mérete szintén meghaladhatja azt, ami még befér a költöztető autóba, nem beszélve az óriási súlyról. Szerencsére a legtöbb bútor eleve lapra szerelten érkezik, ami azt jelenti, hogy szét is lehet szerelni. Ugyanakkor nem mindegy, hogyan történik a szerelés, mert utána természetesen össze is kell tudjuk rakni.

Miben tudnak segíteni a profi költöztető cégek, amiért megéri kifizetni a szolgáltatás árát?

Bútorok szerelése és mozgatása
Ha profi költöztetést kérünk, az egyik legjobb szolgáltatás a bútorok szétszerelése és összeszerelése. Szakemberek jönnek ki, akiknél a profi szerszámkészlet alapfelszerelés. Hozzáértő kezekbe veszik a bútorainkat, szétszerelik, és a célállomáson össze is állítják a bútort. Ezen kívül elvégzik a falhoz rögzítés kritikus feladatát is, ami biztonsági szempontból igen fontos.
Bútorok védelme szállításnál
A profi költöztetők a kényes darabokat védőfóliával látják el, hogy a bútor ne sérüljön vagy piszkolódjon a szállításnál. A vajszínű bőr kanapé nem fog kiszakadni, vagy lemoshatatlan foltokkal éktelenkedni az új otthonunkban.




Profi szállítás
A bútorok és ingóságok csomagolása csak az első lépés a költözésben. Hiába van minden szépen összecsomagolva, ha a szállításnál elmozdulnak a dobozok, bútordarabok és a célállomásra már sérülten érkeznek meg. A profi költöztető csapat leveszi a vállunkról a gondot, hogy a nagy városi forgalomban hirtelen fékezésnél azon aggódjunk, mi történik a raktérben. Nagy távolságra, vagy akár külföldre történő költözés esetén pedig végképp érdemes profik segítségét kérni.
A profi költöztető cégek árai nem megfizethetetlenek, de a biztonság és nyugalom, amit egy nagyobb háztartás vagy egy teljes iroda szakszerű költöztetése jelent, már annál inkább az. Tájékozódjunk a költöztető cégek által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban és válasszuk azt, amelyik megadja nekünk ez a biztonságot és nyugalmat. Megéri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.