Városlista
2019. október 13, vasárnap - Kálmán

Hírek

2019. Július 05. 16:14, péntek | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Céges munkaruházat, egyedi megoldások, egységes minőségi megjelenés

Céges munkaruházat, egyedi megoldások, egységes minőségi megjelenés

Hogyan növelhető a céges munkaruházatok élettartama? Kell-e választani a design és kényelem között? Mit tud az a textil, amit a szakértő ajánl?

Stábunk a Viseld.hu Kft-nél járt, ahol Kaszás Balázs cégvezető válaszolt kérdéseinkre. Egyedi pólónyomtatással foglalkoztok, több webáruházat is üzemeltettek, ma mégis a munkaruházatról beszélgetünk. Miért?

Ennek két oka is van. Az egyik, hogy a nyári szabadságolások ideje egyben a második félév tervezési szakaszát is jelenti. Pihenünk, tervezünk, dolgozunk. S ha már tervezés, akkor gyakran felmerül a stílus vagy design-váltás, egységesítés, egyszerűsítés vagy épp bővítés gondolata. Ebben tudunk segítséget nyújtani szolgáltatásainkkal – logótervezés, grafikai anyagok szerkesztése, egységes és stílusos munkaruházat készítése.

A másik ok is ezzel függ össze:

Nyár közepén a pólón és ingen kívül kevésbé gondolunk a többi munkaruházati darabra. Pedig érdemes ezekről is időben gondoskodni. Mivel számos cég speciális kérését valósítottuk már meg, ezért bátran tesszük közzé ezeket azok számára is, akik kevésbé ismernek bennünket.

Melyek a legfőbb szempontok egy munkaruházatnál?

Textilnyomtatási szaküzletünk tapasztalatai alapján olyan megoldási javaslatokat dolgozunk ki, melyekkel a legtöbb esetben időt és költséget takaríthat meg a megrendelő. De nem feledkezhetünk meg a kényelmes viseletről sem. A naponta több órás munkavégzés közben fontos tényező, hogy a viselet könnyű és légáteresztő legyen. Ahogyan, mi emberek sem vagyunk egyformák, úgy a pólókat is egyedi igények alapján lehet kiválasztani. Az anyag összetétele szerinti különbségek mutatják meg, melyik miben jobb, előnyösebb viselője számára.

Egy munkaruházat lehet trendi? Milyen képet ad egy cégről a stílusos egyen-viselet? Van ilyen kérés a megrendelőknél?

Téves elképzelés, hogy egy munkaruházat nem lehet divatos. Üzletünkben több, mint 16 féle fazon és 10 márka közül segítünk kiválasztani az adott munkához legmegfelelőbbeket – figyelve a fizikai és irodai dolgozók, a női és férfi változatok és egyéb felmerülő igények és kérések szempontjaira.
Néhány munkaruha-típusnál előfordulhat, hogy különböző kiegészítők akadályozzák az applikálást. (Pl. csattok, gombok, műanyag kártyatartók, cipzárak és kulcstartó karikák). Több éves tapasztalataink alapján ebben is segítünk megtalálni a megoldást.

Említettük a munkaruhák élettartamát. Milyen megoldásokkal tujdátok ezt növelni illetve mit tudtok tanácsolni ezzel kapcsolatban?

Egy-egy anyag élettartamát a textil pamut tartalma, a szövési eljárás, az anyagvastagság és a mosási, tisztítási technológiák összessége adja. A nyomatok garanciájáért a minőségi nyomtatás a felelős.
Üzletünkben elsősorban 100% pamut pólókkal dolgozunk. Ez teszi lehetővé a kényelmes viseletet, a hosszú hordhatóságot és vásárlóink elégedettségét is.

Cégünknél lehetőség van sürgősségi rendelést is leadni, így rendelését soron kívül készítjük el!
Keressen bennünket bizalommal!

Elérhetőségeink:
E-mail: info@viseld.hu
Telefon: 06702702367
Facebook: https://www.facebook.com/viseld.huCsapatpolo
Személyesen: Mosonmagyaróvár, Kökény u. 9. (Mediterrán lakópark, Bank mellett)

Referenciák és részletes leírások itt: facebook.com/viseld.huCsapatpolo/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 13. 06:37, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp október 14-től

2019. Október 13. 06:29, vasárnap | Helyi

Nyílt nap lesz a győri tűzoltó laktanyában

Október 18-án pénteken 9 órától 14 óráig várják az érdeklődőket – elsősorban iskolai, óvodai csoportokat - a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói.

2019. Október 13. 06:28, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 41. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Október 12. 07:24, szombat | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁS