Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2020. Augusztus 23. 16:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

CROSSPÁLYÁNAK NÉZTE A GYŐRI MÁRTÍROK ÚTJÁT A MOTOROS

CROSSPÁLYÁNAK NÉZTE A GYŐRI MÁRTÍROK ÚTJÁT A MOTOROS

A rendőrök a járművezetőt egykerekezős mutatványáért, valamint a megengedett sebesség túllépéséért megbírságolták.

A rendőrök a járművezetőt egykerekezős mutatványáért, valamint a megengedett sebesség túllépéséért megbírságolták.

Győr belterületén, az 1-es számú főúton tartottak mozgó sebesség-ellenőrzést a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei 2020. augusztus 22-én. Feladatuk ellátása során 16 óra 17 perckor egy motorosra figyeltek fel, aki a Mártírok útján a megengedett 50 km/h sebesség helyett, járművével egy keréken haladva – a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztetve – 69 km/h-val közlekedett. A rendőrök a férfit megállították és az egy keréken történő haladása miatt 50.000 Ft helyszíni bírsággal, míg a sebességtúllépésért 30.000 Ft közigazgatási bírsággal, valamint négy előéleti büntetőpont kiszabásával sújtották.
A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a közutakon csak a KRESZ-ben meghatározott szabályok, és az adott jármű rendeltetésszerű használata mellett lehet közlekedni! Nem egy tragédia történt az elmúlt időszakban amiatt, hogy a járművezetők a sebesség jelentős túllépésével, vagy annak nem az időjárási, és útviszonyoknak megfelelő megválasztásával közlekedtek.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az egy nyomon haladó járművezetőket, mielőtt meggondolatlan cselekedetekre szánják el magukat, gondoljanak arra, hogy - a gyalogosok mellett - ők a közlekedés másik legvédtelenebb résztvevői. Egy a fentiekhez hasonló mutatvánnyal nemcsak a saját, hanem a többi közlekedő testi épségét, életét is veszélyeztetik.
…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 28. 15:06, szerda | Kék hírek

Hamis parfümszállítmányt foglaltak le a pénzügyőrök az M1-es autópályán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mintegy hétezer üveg, 137 millió forint értékű hamis parfümöt foglaltak le az M1-es autópályán - közölte az MTI-vel a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága kedden.

2020. Október 28. 06:00, szerda | Kék hírek

Fiatalkorúak börtönére ítélték az apját halálra késelő fiút

Három év fiatalkorúak börtönére ítélt a Kecskeméti Törvényszék egy 16 éves román fiút, aki egy vita során halálra késelte apját egy orgoványi tanyán - közölte a bíróság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

2020. Október 27. 11:05, kedd | Kék hírek

Huszonnyolc határsértőt találtak egy teherautóban Csanádpalotánál

Huszonnyolc határsértőt találtak egy német teherautóban a magyar és román rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen hétfőn éjfél előtt

2020. Október 26. 12:04, hétfő | Kék hírek

Őrizetbe vettek egy lengyel embercsempészt Veszprém megyében

Őrizetbe vettek a rendőrök egy lengyel embercsempészt, akit szombat éjjel fogtak el Várpalotánál tíz szír migránssal gépkocsijában - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.