Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2010. Január 06. 07:34, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Matt Lowton - a fiatal védő édesapa lett - és Cory Sinnott biztosan nem tér vissza az Üllői útra - ahogy Csiszár Zoltán és Zsivóczky Norbert sem - ám a még mindig sérüléssel bajlódó Sam Wedgbury sorsa egyelőre még nincs lezárva. Az e

A távozók sora tehát már tisztázott, az érkezőké viszont már kevésbé tiszta. Az tudvalevő volt, hogy a Fradi Sipos Norbertet is leigazolta volna, állítólag kedvezőbb szerződést is kínáltak a fővárosiak, a szélső mégis a nevelőegyesülete mellett döntött.

Csizmadia Csabával is felvették korábban a kapcsolatot a IX. kerületiek, ám egyelőre az ő ügyében sem történt előrelépés - ellenben Angliából több erősítés is érkezhet.

Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy a zöld-fehérek közel állnak a megállapodáshoz az angol negyedosztályú Crewe Alexandránál futballozó Anthony Eldinggel. A nyáron a Fradival edzőtáborozó - ám később a Sheffield United menedzserével, Kevin Blackwellel összevesző, és ezért távozó - korábbi Newcastle-sztár Keith Gillespie ismét a képbe került.

A BBC tegnapi híre szerint Sam Stockley edzőként érkezhet a Ferencvároshoz - a korábbi szélső védő tavaly novemberben vonult vissza szemsérülése miatt.

A Fradi január 11-én kezdi meg a felkészülést, amit követően január 22-én egy 14 napos edzőtáborba vonulnak Lipcsei Péterék.

(nb1.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 09:28, szombat | Sport

Dupláztunk Ausztriában

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon.

2021. Június 18. 18:47, péntek | Sport

Új pálya, új győzelmek

Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga

2021. Június 11. 14:33, péntek | Sport

Újra olasz pályán

FX RACING WEEKEND – AUTODROMO VALLELUNGA

2021. Június 10. 12:34, csütörtök | Sport

Nem jó, de nem is tragikus!

Bár jobb helyezéseket vártunk a Ritmus ASE támogatott párosaitól a Salgó Rallye-n,