Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 06. 07:34, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Matt Lowton - a fiatal védő édesapa lett - és Cory Sinnott biztosan nem tér vissza az Üllői útra - ahogy Csiszár Zoltán és Zsivóczky Norbert sem - ám a még mindig sérüléssel bajlódó Sam Wedgbury sorsa egyelőre még nincs lezárva. Az e

A távozók sora tehát már tisztázott, az érkezőké viszont már kevésbé tiszta. Az tudvalevő volt, hogy a Fradi Sipos Norbertet is leigazolta volna, állítólag kedvezőbb szerződést is kínáltak a fővárosiak, a szélső mégis a nevelőegyesülete mellett döntött.

Csizmadia Csabával is felvették korábban a kapcsolatot a IX. kerületiek, ám egyelőre az ő ügyében sem történt előrelépés - ellenben Angliából több erősítés is érkezhet.

Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy a zöld-fehérek közel állnak a megállapodáshoz az angol negyedosztályú Crewe Alexandránál futballozó Anthony Eldinggel. A nyáron a Fradival edzőtáborozó - ám később a Sheffield United menedzserével, Kevin Blackwellel összevesző, és ezért távozó - korábbi Newcastle-sztár Keith Gillespie ismét a képbe került.

A BBC tegnapi híre szerint Sam Stockley edzőként érkezhet a Ferencvároshoz - a korábbi szélső védő tavaly novemberben vonult vissza szemsérülése miatt.

A Fradi január 11-én kezdi meg a felkészülést, amit követően január 22-én egy 14 napos edzőtáborba vonulnak Lipcsei Péterék.

(nb1.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.

2020. Május 18. 18:12, hétfő | Sport

Végre újra a valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a fránya COVID okozta kényszerszünet után.

2020. Május 08. 19:16, péntek | Sport

Virtuális pályákon kezdi a 2020-as szezont a Gender Racing

A hétvégén debütáló, újabb online versenysorozatban mérik össze erejüket a vírushelyzet miatt a GRT virtuális versenypályákra visszaszorult versenyzői is.

2020. Május 06. 15:22, szerda | Sport

Turbosinger és lacházi Dragracing!

Június 6-án Dragracing Autós Országos Bajnokság lesz a Kiskunlacházi reptéren. (Kiskundragházán)