Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2010. Január 06. 07:34, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Matt Lowton - a fiatal védő édesapa lett - és Cory Sinnott biztosan nem tér vissza az Üllői útra - ahogy Csiszár Zoltán és Zsivóczky Norbert sem - ám a még mindig sérüléssel bajlódó Sam Wedgbury sorsa egyelőre még nincs lezárva. Az e

A távozók sora tehát már tisztázott, az érkezőké viszont már kevésbé tiszta. Az tudvalevő volt, hogy a Fradi Sipos Norbertet is leigazolta volna, állítólag kedvezőbb szerződést is kínáltak a fővárosiak, a szélső mégis a nevelőegyesülete mellett döntött.

Csizmadia Csabával is felvették korábban a kapcsolatot a IX. kerületiek, ám egyelőre az ő ügyében sem történt előrelépés - ellenben Angliából több erősítés is érkezhet.

Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy a zöld-fehérek közel állnak a megállapodáshoz az angol negyedosztályú Crewe Alexandránál futballozó Anthony Eldinggel. A nyáron a Fradival edzőtáborozó - ám később a Sheffield United menedzserével, Kevin Blackwellel összevesző, és ezért távozó - korábbi Newcastle-sztár Keith Gillespie ismét a képbe került.

A BBC tegnapi híre szerint Sam Stockley edzőként érkezhet a Ferencvároshoz - a korábbi szélső védő tavaly novemberben vonult vissza szemsérülése miatt.

A Fradi január 11-én kezdi meg a felkészülést, amit követően január 22-én egy 14 napos edzőtáborba vonulnak Lipcsei Péterék.

(nb1.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 13:06, csütörtök | Sport

Dóczi László és a keceli autocross

Interjú Lacival a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 13. 12:04, csütörtök | Sport

Kovács Attila és a keceli autocross

Interjú Atesszal a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 12. 05:00, szerda | Sport

Nagyon szoros csaták!

Májusban két ERC Junior futamon is részt vett Klausz Kristóf, a Ritmus ASE támogatott versenyzője.

2019. Június 11. 13:45, kedd | Sport

EURO-2020 - Szerdán kezdődik a jegyigénylés

Egy évvel a rajt előtt, szerdán kezdődik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egy hónapig tartó első jegyigénylési szakasza.