Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2021. Január 08. 11:58, péntek | PR

Decathlon áruhitel, a beltéri sportok támogatója

Decathlon áruhitel, a beltéri sportok támogatója

A téli hideg beköszöntével a kültéri sportlehetőségek száma lecsökken és a legtöbben nehezebben is veszik rá magukat a mozgásra.

Ekkortájt sem érdemes azonban elhagynunk magunkat, hiszen a megfelelő eszközök beszerzésével a saját lakásunkból is varázsolhatunk edzőtermet.

A téli motiválatlanság

Az év utolsó hónapjaira mindenki hajlamos elfáradni, az egész éves terhelés miatt pedig jóval kevésbé aktív életmódra vált. Ezen a hideg idő sem segít, hiszen meglehetősen kevesen elhivatottak annyira, hogy a röpködő mínuszokban kitegyék a lábukat a lakásból és sportoljanak egy-két órát. Ez a hozzáállás természetesen valahol érthető is, ám pont ebben az időszakban nem szabad elhagynunk magunkat.

A téli hónapok ideálisak a különböző vírusok terjedésének, a sport pedig – mint természetes immunerősítő – nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ellenállóbak legyünk a betegségekkel szemben. És bár igaz, ami igaz, a kültéri mozgáshoz jogosan fűlik kevesek foga, ám biztosan találunk olyan sportokat, mozgásformákat, melyek beltérben is jól végezhetők. Gondoljunk csak az edzőtermekre, a fedett uszodákra, csarnokokra, vagy épp a téli sportokra.

Ha azonban ez sem elég ahhoz, hogy az üldögélés helyett a mozgást válasszuk, jó hír, hogy akár a saját otthonunkba is beszerezhetünk olyan gépeket, eszközöket, melyek anélkül teszik lehetővé a formában maradást, hogy ki kellene lépnünk az ajtón. Azt pedig, hogy ez ne legyen anyagilag megterhelő és a vásárlást is egyszerűen elintézhessük, a Decathlon áruhitel biztosítja.

Pénzmag a mozgáshoz

Ha az otthoni sportolásra gondolunk, nyilván mindenkinek azonnal beugrik néhány mozgásforma, mely a négy fal között is könnyedén végezhető. Erre lehet példa a jóga, a torna, a TRX és más, kevéssé helyigényes sportok. Ezek eszközigényei azonban nem olyan mértékűek, hogy hitelhez kéne folyamodnunk. Nagy valószínűséggel kijelenthető ugyanis, hogy egy jógaszőnyeg, vagy épp pár kisebb súlyzó beszerzése nem terheli meg különösebben a pénztárcánkat.

A Decathlon áruhitel igénybevétele inkább olyan esetekben javasolt, ha egy komolyabb, magasabb árkategóriájú eszköz beszerzésében gondolkodunk. Ilyen berendezés lehet egy futópad, vagy akár egy testépítéshez használható edzőállvány, edzőpad. Természetes, ha ezek vételárát egy összegben esetleg nehézkes lenne kifizetni, ám ez sem szabhat határt a téli formába lendülésnek, köszönhetően a törlesztési lehetőségeknek.

Gyors ügyintézés, felszabadult mozgás

A Decathlon áruhitelt a cég bármelyik áruházában igénybe vehetjük, az ügyintézés pedig rendkívül gyorsan intézhető. Nagy előnyt jelent, hogy a kiszemelt eszközöket, gépeket azonnal, a helyszínen át is vehetjük, a sikeres hitelbírálat után. A törlesztőrészletek miatt sem érdemes aggódnunk, hiszen a forint alapú, fix kamatozású hitelkonstrukció garantálja, hogy végig ugyanannyit kell majd fizetnünk.

Innen pedig már igazán nem marad több kifogás és ellenérv. Szerezzük be a profi berendezéseket, rázzuk le magunkról a téli tunyaságot és vessük bele magunkat a mozgásba. Hiszen annál kényelmesebb megoldást már igazán nehéz elképzelni, mint hogy ehhez az otthonunkat se kelljen elhagynunk.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.