Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2019. December 10. 11:22, kedd | Helyi

Egy képzeletbeli iszogatás az irodalmi művek klasszikusaival

Egy képzeletbeli iszogatás az irodalmi művek klasszikusaival

Habár eddig kizárólag a regények lapjain találkozhattunk velük, most egy pár percig mégis játsszunk el a gondolattal, hogy vajon milyen italra hívnánk meg a sokak által ismert főhősöket?

Cikkünkben mi magunk is folytatunk egyfajta eszmefuttatást, vagyis Hamlet, Raszkolnyikov, Odüsszeusz, Anyegin és Don Quijote ízlését próbáljuk eltalálni.

Persze nem kizárt, hogy a cikk olvasása közben mi magunk is megkívánjuk valamelyik említett szeszes italt. Habár őszintén szólva ennél nagyobb bajunk ne legyen soha az életben.

Hamlet minden bizonnyal elfogadná, ha egy Aberlour A'bunadh whiskyre invitálnánk

Talán Hamlet sem mélyedt volna el olyan mélyen a depresszió sötét bugyraiban, és a története pozitívan is végződhetett volna, ha valaki még időben rávette volna őt egy igazán kifinomult ital megízlelésére.

Mondjuk egy jó pohár Aberlour A’bunadh whiskyt kortyolgatva jobb kedvre derülhetett volna, és a páratlan aromák hatására a kedvezőbb döntések meghozatalára is képes lett volna.

Bűn felejtő vodkázás Raszkolnyikov társaságában

Túlzás volna azt állítani, hogy Dosztojevszkij hőse kellőképpen dolgozta volna fel az egyetemről való elküldését. Az általa elkövetett kettős gyilkosság miatt végül Szibériába vezet az útja, ahol aztán tényleg csikorgó hideg tombol.

Olyannyira, hogy a szélsőségesen zord körülmények között csakis a Mamont vodka nyújthatna némi gyógyírt a munkatárborban robotoló bűnösnek.

Legendás történetek és kifinomult cuvée bor egy asztalnál Odüsszeusszal

Túlélte a trójai háborút, majd pedig a hazafelé vezető útján félelmetes lényekkel is fel kellett vennie a harcot. Ha valaki, akkor a minden nehézséget átvészelő Odüsszeusz bizony bővelkedne érdekes sztorikban.

Nagyon szívesen az asztalunkhoz is hívnánk, hogy egy kellemes üver Villányi Cuvée mellett meséljen nekünk egész álló este.

Hallgassuk meg Anyegin szerelmi bánatát, és igyunk vele Grey Goose Original vodkát

Jevgenyij Anyegin számára valahogy semmiképp sem akar működni ez a szerelem elnevezésű dolog. Az egész lényét a kiábrándultság, az apátia és a lelkesedés totális hiánya hatja át, majd amikor végre elkezd érdeklődni valaki iránt, akkor a szándékait nem viszonozzák.

Kiszáradt és megüresedett lelkére csakis a Grey Goose Original vodka jelenthetne gyógyírt, amely a kristálytiszta illatával és az aromákban bővelkedő zamatával némi életkedvet lehelne a sokszor csalódott férfiúba.

Don Quijote és egy felejthetetlen sangria

Talán csak a Don Simon sangria volna képes visszahozni a valóságba a folyton álomvilágba menekülő Don Quijotét. Már az első kortyok után felcsillanna a szeme a könnyed ízek és a citrom és narancs aromák megtapasztalása által, és máris úgy érezné, mintha ébren álmodna.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.