Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 03. 15:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Egy nő feküdt a sínekre Győrnél: a holttestet még nem sikerült azonosítani

Egy nő feküdt a sínekre Győrnél: a holttestet még nem sikerült azonosítani

Információink szerint egy középkorú nő vetett véget az életének szombaton délután, amikor a vonat elé vetette magát Győrszentiván és Nagyszentjános között. Egye

Sokáig a holttestet azonosítani sem lehetett, olyan mértékű volt a roncsolódása, hiszen a 160 km/órás sebességgel közlekedő vonat szinte darabokra szakította. A rendőrség vasárnap is csak azt tudta megerősíteni, hogy nő volt az áldozat, de sem a korát, sem a lakhelyét nem tudták még beazonosítani.

A Győrszentiván és Nagyszentjános között történt baleset következtében az érintett szakaszon közlekedő személyszállító vonatok - a biztonsági előírások betartásával - egy vágányon közlekedhettek, de 20 perces késések így is kialakultak főként Győr és Komárom között.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 16:20, hétfő | Helyi

Csontvázakat találtak a színháznál

A Győri Nemzeti Színház felújítási munkálatait megelőző, folyamatosan zajló régészeti feltárások során - melyek az úgynevezett császári-királyi nagykaszárnya (18. század első harmada) épületének kutatásához kapcsolódnak.

2019. Június 24. 14:53, hétfő | Helyi

Kinyílt a Levéltár

A hétvégi programkavalkádban, Győr Megyei Jogú Város Levéltára is megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt.

2019. Június 24. 10:05, hétfő | Helyi

Világhírű ütőművész a Zsinagógában

Többek között a világhírű, Kossuth-díjas, ütőhangszeres művész, Horváth Kornél és a New Juice trió is koncertezett hétvégén a Győri Ütősmaraton keretein belül, a helyi Zsinagógában.

2019. Június 24. 09:50, hétfő | Helyi

Hogyan használhatjuk ki az egysínes csempevágók előnyeit?

Akár a saját otthonunkban végzünk hidegburkolással kapcsolatos feladatokat, akár rendszeresen dolgozunk csempék megmunkálásával, időnként szükségünk lesz megbízható csempevágó eszközökre.