Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2019. November 08. 15:22, péntek | PR

Egyedi fotelek, egyedi hangulat, egyedi nappali

Egyedi fotelek, egyedi hangulat, egyedi nappali

Lakberendezel, de elakadtál a nappalinál? Szükséged lenne pár eredeti, kreatív ötletre, amivel feldobhatod a helységet? És egy különleges fotelre gondoltál már?

A nappali az a helyiség, ahol a szálak összefutnak: ahol a család minden tagja találkozik; ahol a legtöbb időt eltöltjük együtt, ahol összeülünk beszélgetni egy hosszú munkanap után. Az, hogy a nappalit hogyan rendezzük be, milyen stílusjegyben, milyen színeket, bútorokat és kiegészítőket választunk, kardinális, fontos kérdés, mely később az összes családtag mindennapi hangulatára rányomja pozitív, vagy szerencsétlenebb esetben negatív bélyegét.

Már majdnem kész vagy, de valami mégis hiányzik? Elakadtál a nappali berendezésének vége felé, és jól jönne néhány ötlet vagy tanács, hogy hogyan legyen egyedi otthonod? Jó helyen jársz. Görgess lejjebb és szemezgess bátran fotel-válogatásunkból, melyek garantáltan egyedi, különleges hangulatot adnak majd nappalidnak.

Fotelek, melyek az otthonodat igazán egyedivé tehetik:
● Letisztult, diszkrét színű relax fotel a klasszikus elegancia híveinek. Ez a kényelmes, kihúzható fejtámasszal rendelkező fotel igazi éke lehet a nappalinak. Amellett, hogy praktikus, és hasznos darab, nagyon jól mutat akár modern, akár hagyományosabb stílusú bútorok közt is.
● Ha nem rettensz vissza a tarka színektől, akkor ez a bohókás, India hangulatát idéző fotel a te tökéletes választásod lehet. Igazi karaktert, utánozhatatlan egyéniséget kölcsönöz lakásodnak, melyet a hozzád érkezők garantáltan sokáig emlegetni fognak. Ha magadénak érzed ezt a bohém, vidám stílusjegyet, akkor szerezd be bátran ezt a bútordarabot. Szomorkodásra biztosan nem ad majd okot!● Ultramodern, minimál, letisztult lakásban élsz? Akkor ezt a kárpitozott fotelt neked találták ki! Egyedi formatervezés, minőségi kivitelezés, ergonomikus kialakítás. Prémium kivitel és prémium kinézet.
● Vidám, ám mégsem annyira színes, kedves virágmintás, kétszínű fotel. Stílusos berendezési tárgy, melynek váza masszív fából készült. Gondos kidolgozású, időtálló dizájnnal rendelkező bútor, mely garantáltan nem köszön vissza a szomszéd lakásából.

Ezek a kreatív kialakítású fotelek olyan egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonodnak, melyet nem felejt el egykönnyen senki. Ezeknél a bútordaraboknál bizony nem érdemes spórolni a kreativitással és vagánysággal, hiszen egyediségük adja majd nappalink főbb karakterességét.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:26, péntek | PR

Üzemeltess webshopot okosan

Számos oka lehet annak, hogy valaki online árusításba kezd. Webshopot üzemeltetni ma már megszokott dolog, mely számtalan előnnyel jár. Nem véletlen, hogy egyre több online áruház jelenik meg a kínálatban.

2019. November 08. 15:25, péntek | PR

Bútorok költöztetése könnyedén

Költözésnél a bútorok mozgatása és költöztetése talán a legnehezebb feladat. Egyrészt súlyuk miatt, másrészt pedig mert a lapra szerelt bútorokat célszerű szétszerelve szállítani. Ki segíthet ebben?

2019. November 08. 15:20, péntek | PR

Nem kell, hogy megcsípjenek a szúnyogok! Feltéve, hogy van szúnyoghálónk

A legegyszerűbb megoldással, szúnyogháló alkalmazásával óvhatjuk meg magunkat a leghatékonyabban a szúnyogcsípésektől.