Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. November 08. 15:22, péntek | PR

Egyedi fotelek, egyedi hangulat, egyedi nappali

Egyedi fotelek, egyedi hangulat, egyedi nappali

Lakberendezel, de elakadtál a nappalinál? Szükséged lenne pár eredeti, kreatív ötletre, amivel feldobhatod a helységet? És egy különleges fotelre gondoltál már?

A nappali az a helyiség, ahol a szálak összefutnak: ahol a család minden tagja találkozik; ahol a legtöbb időt eltöltjük együtt, ahol összeülünk beszélgetni egy hosszú munkanap után. Az, hogy a nappalit hogyan rendezzük be, milyen stílusjegyben, milyen színeket, bútorokat és kiegészítőket választunk, kardinális, fontos kérdés, mely később az összes családtag mindennapi hangulatára rányomja pozitív, vagy szerencsétlenebb esetben negatív bélyegét.

Már majdnem kész vagy, de valami mégis hiányzik? Elakadtál a nappali berendezésének vége felé, és jól jönne néhány ötlet vagy tanács, hogy hogyan legyen egyedi otthonod? Jó helyen jársz. Görgess lejjebb és szemezgess bátran fotel-válogatásunkból, melyek garantáltan egyedi, különleges hangulatot adnak majd nappalidnak.

Fotelek, melyek az otthonodat igazán egyedivé tehetik:
● Letisztult, diszkrét színű relax fotel a klasszikus elegancia híveinek. Ez a kényelmes, kihúzható fejtámasszal rendelkező fotel igazi éke lehet a nappalinak. Amellett, hogy praktikus, és hasznos darab, nagyon jól mutat akár modern, akár hagyományosabb stílusú bútorok közt is.
● Ha nem rettensz vissza a tarka színektől, akkor ez a bohókás, India hangulatát idéző fotel a te tökéletes választásod lehet. Igazi karaktert, utánozhatatlan egyéniséget kölcsönöz lakásodnak, melyet a hozzád érkezők garantáltan sokáig emlegetni fognak. Ha magadénak érzed ezt a bohém, vidám stílusjegyet, akkor szerezd be bátran ezt a bútordarabot. Szomorkodásra biztosan nem ad majd okot!



● Ultramodern, minimál, letisztult lakásban élsz? Akkor ezt a kárpitozott fotelt neked találták ki! Egyedi formatervezés, minőségi kivitelezés, ergonomikus kialakítás. Prémium kivitel és prémium kinézet.
● Vidám, ám mégsem annyira színes, kedves virágmintás, kétszínű fotel. Stílusos berendezési tárgy, melynek váza masszív fából készült. Gondos kidolgozású, időtálló dizájnnal rendelkező bútor, mely garantáltan nem köszön vissza a szomszéd lakásából.

Ezek a kreatív kialakítású fotelek olyan egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonodnak, melyet nem felejt el egykönnyen senki. Ezeknél a bútordaraboknál bizony nem érdemes spórolni a kreativitással és vagánysággal, hiszen egyediségük adja majd nappalink főbb karakterességét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt