Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Június 24. 08:44, hétfő | Helyi

Egyre több hölgy részesíti előnyben az online ruhavásárlást

Egyre több hölgy részesíti előnyben az online ruhavásárlást

Az internetnek hála bizony számtalan lehetőség hullik az ölünkbe.

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen az életünk része nap, mint nap a web, így hát egyáltalán nem csoda, ha a rohanó életünket meg szeretnénk könnyíteni azzal, hogy néha szemezgetünk az online áruházak kínálatából: mit néha, manapság már szinte mindennap! Bár régebben talán nagyobb kockázatot vállaltunk az internetes vásárlással, ma már szinte teljes biztonsággal megbízhatunk benne, ugyanis ez az üzletág is kezdi kinőni a gyerekbetegségeit.

Ilyen előnyei vannak, ha interneten vásárolsz ruhát

1. Időt spórolsz vele. A napi 8-10-12 óra munka, esetleg gyereknevelés mellett az is csoda, ha annyi időt magunkra tudunk szánni, hogy egyáltalán kutakodni tudjunk pár percet például az elsősorban fehérneműket és fürdőruhákat forgalmazó Adora weboldalán (és lássuk be, hamarosan itt a strandszezon, úgyhogy nem maradt túl sok mentségünk a halogatásra).

2. Rád sose jó semmilyen ruha. Ha esetleg kényes a testalkatod – nincs rajta mit szégyellni, hiszen a legtöbbünkké ilyen – akkor is könnyen találhatsz magadnak a neten olyat, ami elég univerzális ahhoz, hogy bátran meg merd rendelni. Sokan hivatkoznak arra, hogy a méreteik nem felelnek meg szabványosnak: ilyenkor nem is szabad olyan ruhaneműt megrendelni, ami kétséges lehet alkalmasságát illetően. Legjobb, ha ilyen esetekben one size ruhákat vásárolsz, vagy kizárólag olyat, aminek pontosan fel van tüntetve a méretezése, centikben.

3. Valóban nem felel meg az interneten vásárolt ruha az elképzeléseidnek. Sajnos ekkor is előfordulhat, amikor a ruha megérkezik, hogy minden méret megfelel, rajtad valahogy mégis csapnivalóan áll a darab. Ezért fontos, hogy csakis olyan helyről rendelj, amelyik vállal pénzvisszafizetési garanciát! Ilyenkor visszaveszik tőled a vásárolt terméket. Jó hír, hogy ma már – legalábbis, ha bejegyzett cégtől vásárolsz – elég sok jogszabály védi a vásárló, azaz a te érdekeidet, így minimálisra csökkent annak az esélye, hogy esetleg szélhámosság áldozata leszel.

4. Előtted van minden, mindössze néhány kattintásra vagy álmaid ruhadarabjától – vagy valamitől, ami most már tényleg szükségszerű. Sajnos nem csak időigényes, de idegőrlő is ezer meg ezer üzletet végigjárni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat. Ezt az online vásárlásnak hála egy életre elfelejtheted, ha szeretnéd! Bár a ruhapróbának is megvan a maga sajátos varázsa, a legtöbben nem kifejezetten szeretünk vele bíbelődni. Ha találunk egy megbízható webshopot, akkor bizony foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá.

5. Gyakran nem csak időt spórolhatsz, de a leárazások egyenesen hihetetlenek időnként. Elképesztő, hogy bizonyos webshopok néha olyan outlet árakkal dolgoznak például készletkisöpréskor, ami még egy bóvlikat áruló üzletnek is becsületére válna. Mivel egy webáruház gyakran nem igényel fizikai üzletet, így annak fenntartási költségeit megspórolja a tulajdonos – ez pedig a fizetendő árakra is jótékonyan hat.

Nem csoda hát, hogy egyre többen vagyunk, akik a vásárlásnak ezt a praktikus és egyszerű módját választjuk. Nincs többé sorban állás, nincs felesleges várakozás és tömeg az üzletekben – csak az a pár napnyi türelem, amíg megérkezik kollekciónk új darabja. Vigyázat: a kényelem gyakran indokolatlan költekezésre sarkall!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 07:13, szombat | Helyi

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK AZ EDDA KONCERT IDEJÉN

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére.

2019. Július 20. 07:08, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Július 18. 12:28, csütörtök | Helyi

Hatalmas változás következik a győri Audi Hungariánál

Ősztől Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget, aki Ingolstadtban az Audi AG legnagyobb gyárát vezeti majd.

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.