Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 24. 08:44, hétfő | Helyi

Egyre több hölgy részesíti előnyben az online ruhavásárlást

Egyre több hölgy részesíti előnyben az online ruhavásárlást

Az internetnek hála bizony számtalan lehetőség hullik az ölünkbe.

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen az életünk része nap, mint nap a web, így hát egyáltalán nem csoda, ha a rohanó életünket meg szeretnénk könnyíteni azzal, hogy néha szemezgetünk az online áruházak kínálatából: mit néha, manapság már szinte mindennap! Bár régebben talán nagyobb kockázatot vállaltunk az internetes vásárlással, ma már szinte teljes biztonsággal megbízhatunk benne, ugyanis ez az üzletág is kezdi kinőni a gyerekbetegségeit.

Ilyen előnyei vannak, ha interneten vásárolsz ruhát

1. Időt spórolsz vele. A napi 8-10-12 óra munka, esetleg gyereknevelés mellett az is csoda, ha annyi időt magunkra tudunk szánni, hogy egyáltalán kutakodni tudjunk pár percet például az elsősorban fehérneműket és fürdőruhákat forgalmazó Adora weboldalán (és lássuk be, hamarosan itt a strandszezon, úgyhogy nem maradt túl sok mentségünk a halogatásra).

2. Rád sose jó semmilyen ruha. Ha esetleg kényes a testalkatod – nincs rajta mit szégyellni, hiszen a legtöbbünkké ilyen – akkor is könnyen találhatsz magadnak a neten olyat, ami elég univerzális ahhoz, hogy bátran meg merd rendelni. Sokan hivatkoznak arra, hogy a méreteik nem felelnek meg szabványosnak: ilyenkor nem is szabad olyan ruhaneműt megrendelni, ami kétséges lehet alkalmasságát illetően. Legjobb, ha ilyen esetekben one size ruhákat vásárolsz, vagy kizárólag olyat, aminek pontosan fel van tüntetve a méretezése, centikben.

3. Valóban nem felel meg az interneten vásárolt ruha az elképzeléseidnek. Sajnos ekkor is előfordulhat, amikor a ruha megérkezik, hogy minden méret megfelel, rajtad valahogy mégis csapnivalóan áll a darab. Ezért fontos, hogy csakis olyan helyről rendelj, amelyik vállal pénzvisszafizetési garanciát! Ilyenkor visszaveszik tőled a vásárolt terméket. Jó hír, hogy ma már – legalábbis, ha bejegyzett cégtől vásárolsz – elég sok jogszabály védi a vásárló, azaz a te érdekeidet, így minimálisra csökkent annak az esélye, hogy esetleg szélhámosság áldozata leszel.

4. Előtted van minden, mindössze néhány kattintásra vagy álmaid ruhadarabjától – vagy valamitől, ami most már tényleg szükségszerű. Sajnos nem csak időigényes, de idegőrlő is ezer meg ezer üzletet végigjárni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat. Ezt az online vásárlásnak hála egy életre elfelejtheted, ha szeretnéd! Bár a ruhapróbának is megvan a maga sajátos varázsa, a legtöbben nem kifejezetten szeretünk vele bíbelődni. Ha találunk egy megbízható webshopot, akkor bizony foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá.

5. Gyakran nem csak időt spórolhatsz, de a leárazások egyenesen hihetetlenek időnként. Elképesztő, hogy bizonyos webshopok néha olyan outlet árakkal dolgoznak például készletkisöpréskor, ami még egy bóvlikat áruló üzletnek is becsületére válna. Mivel egy webáruház gyakran nem igényel fizikai üzletet, így annak fenntartási költségeit megspórolja a tulajdonos – ez pedig a fizetendő árakra is jótékonyan hat.

Nem csoda hát, hogy egyre többen vagyunk, akik a vásárlásnak ezt a praktikus és egyszerű módját választjuk. Nincs többé sorban állás, nincs felesleges várakozás és tömeg az üzletekben – csak az a pár napnyi türelem, amíg megérkezik kollekciónk új darabja. Vigyázat: a kényelem gyakran indokolatlan költekezésre sarkall!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.