Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2019. Június 24. 08:44, hétfő | Helyi

Egyre több hölgy részesíti előnyben az online ruhavásárlást

Egyre több hölgy részesíti előnyben az online ruhavásárlást

Az internetnek hála bizony számtalan lehetőség hullik az ölünkbe.

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen az életünk része nap, mint nap a web, így hát egyáltalán nem csoda, ha a rohanó életünket meg szeretnénk könnyíteni azzal, hogy néha szemezgetünk az online áruházak kínálatából: mit néha, manapság már szinte mindennap! Bár régebben talán nagyobb kockázatot vállaltunk az internetes vásárlással, ma már szinte teljes biztonsággal megbízhatunk benne, ugyanis ez az üzletág is kezdi kinőni a gyerekbetegségeit.

Ilyen előnyei vannak, ha interneten vásárolsz ruhát

1. Időt spórolsz vele. A napi 8-10-12 óra munka, esetleg gyereknevelés mellett az is csoda, ha annyi időt magunkra tudunk szánni, hogy egyáltalán kutakodni tudjunk pár percet például az elsősorban fehérneműket és fürdőruhákat forgalmazó Adora weboldalán (és lássuk be, hamarosan itt a strandszezon, úgyhogy nem maradt túl sok mentségünk a halogatásra).

2. Rád sose jó semmilyen ruha. Ha esetleg kényes a testalkatod – nincs rajta mit szégyellni, hiszen a legtöbbünkké ilyen – akkor is könnyen találhatsz magadnak a neten olyat, ami elég univerzális ahhoz, hogy bátran meg merd rendelni. Sokan hivatkoznak arra, hogy a méreteik nem felelnek meg szabványosnak: ilyenkor nem is szabad olyan ruhaneműt megrendelni, ami kétséges lehet alkalmasságát illetően. Legjobb, ha ilyen esetekben one size ruhákat vásárolsz, vagy kizárólag olyat, aminek pontosan fel van tüntetve a méretezése, centikben.

3. Valóban nem felel meg az interneten vásárolt ruha az elképzeléseidnek. Sajnos ekkor is előfordulhat, amikor a ruha megérkezik, hogy minden méret megfelel, rajtad valahogy mégis csapnivalóan áll a darab. Ezért fontos, hogy csakis olyan helyről rendelj, amelyik vállal pénzvisszafizetési garanciát! Ilyenkor visszaveszik tőled a vásárolt terméket. Jó hír, hogy ma már – legalábbis, ha bejegyzett cégtől vásárolsz – elég sok jogszabály védi a vásárló, azaz a te érdekeidet, így minimálisra csökkent annak az esélye, hogy esetleg szélhámosság áldozata leszel.

4. Előtted van minden, mindössze néhány kattintásra vagy álmaid ruhadarabjától – vagy valamitől, ami most már tényleg szükségszerű. Sajnos nem csak időigényes, de idegőrlő is ezer meg ezer üzletet végigjárni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat. Ezt az online vásárlásnak hála egy életre elfelejtheted, ha szeretnéd! Bár a ruhapróbának is megvan a maga sajátos varázsa, a legtöbben nem kifejezetten szeretünk vele bíbelődni. Ha találunk egy megbízható webshopot, akkor bizony foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá.

5. Gyakran nem csak időt spórolhatsz, de a leárazások egyenesen hihetetlenek időnként. Elképesztő, hogy bizonyos webshopok néha olyan outlet árakkal dolgoznak például készletkisöpréskor, ami még egy bóvlikat áruló üzletnek is becsületére válna. Mivel egy webáruház gyakran nem igényel fizikai üzletet, így annak fenntartási költségeit megspórolja a tulajdonos – ez pedig a fizetendő árakra is jótékonyan hat.

Nem csoda hát, hogy egyre többen vagyunk, akik a vásárlásnak ezt a praktikus és egyszerű módját választjuk. Nincs többé sorban állás, nincs felesleges várakozás és tömeg az üzletekben – csak az a pár napnyi türelem, amíg megérkezik kollekciónk új darabja. Vigyázat: a kényelem gyakran indokolatlan költekezésre sarkall!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 13:00, csütörtök | Helyi

Pénteken nyit az újjáépített Vásárcsarnok Győrben

Pénteken reggel 6 órakor nyitják meg a Hermann Ottó utcai, átalakított és felújított Vásárcsarnokot a vásárlóknak.

2019. November 14. 11:53, csütörtök | Helyi

Top 5 szórakozóhely Győrben – mutatjuk a listát

Szívesen kieresztenéd a gőzt hétvégén? Vagy egy hétköznap esti iszogatásra neveznél be?

2019. November 14. 07:00, csütörtök | Helyi

A MOB elnöksége elutasította Borkai Zsolt életjáradékának visszavonását

„A MOB fontosnak tartja, hogy az olimpiai járadékra vonatkozó szabályozás a jövőben is objektív maradjon” – áll a tájékoztatásban.

2019. November 13. 15:04, szerda | Helyi

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

A Tchibo webáruház ismét kétféle heti ajánlattal készül a közelgő ünnepi időszakra.