Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2019. Július 08. 18:07, hétfő | PR

Érkezőkre várva a repülőtéren

Érkezőkre várva a repülőtéren

Végre hazajön a külföldön tanuló csemete? Befutnak a régen látott rokonok? Magától értetődő, hogy a terminálban fogadjuk őket! Mutatjuk, miként tudjuk optimalizálni a reptéri várakozást.

Igaza van a mondásnak, mi szerint az utazónak könnyebb dolga van – őt érik az élmények, az új impulzusok, tanul, barátokat szerez, míg az otthonmaradók egyre fogyó türelemmel számolják a napokat. Természetes, hogy ilyenkor nem szeretünk tétlenül otthon ülni, és az első lehetséges helyen, a reptéren át akarjuk újra átölelni szeretteinket. Ehhez azonban hozzá tartozik a reptéri várakozás is. Kis körültekintéssel kihozhatjuk belőle a maximumot!

Saját autóval a legkényelmesebb

A Ferihegy parkolás frappáns és költséghatékony alternatívája a taxis vagy buszos utazásnak. Nem kell senkihez igazodnunk, csak begördülünk az akár előre, online lefoglalt parkolóhelyünkre, néhány lépéssel besétálunk az érkezés szintre, és, ha van annyi időnk, elfogyasztunk egy isteni kávét az egyik étteremben. A Budapest Airport hatalmas pakolójának zónái minden költségvetésnek és minden igénynek megfelelnek – így gyerekjáték a parkolás, ráadásul az egyedül hagyott járműért sem kell aggódnunk, hiszen a repülőtér parkolóit kamerák egész serege, valamint egy rendszámfelismerő rendszer is védi.

Válasszuk a Terminál Parkolót

Egyértelmű, hogy fogadóbizottságként nem a hosszú távollétekre tervezett, szuper olcsó, de távolabbi zónákat érdemes szemügyre vennünk. Ha a közvetlenül az épület kapuinál található Prémium Parkoló tele van, vagy egy óránál hosszabb ideig tervezünk maradni, válasszuk a terminál épületéhez legközelebb eső Terminál Parkoló nyújtotta kényelmet.

Itt biztosan találunk helyet autónknak: a zóna 746 parkolóhellyel rendelkezik, ahonnan a bejárat pedig egy rövid, fedett járdán megejtett, 2-4 perces sétával elérhető. Tervezzük meg a reptérre való kijutást némi ráhagyással, hiszen nem egyszer a gépek menetrend szerinti idő előtt is landolhatnak. Akkor se essünk kétségbe, ha vendégeink, rokonaink földet éréséig marad néhány percünk: vegyük igénybe a repülőtér környezetkímélő autómosó szolgáltatását, vagy kortyoljunk el egy finom kávét a vendéglátóhelyek egyikében.
A Liszt Ferenc Reptér Terminál Parkolójában a tartózkodás árát órákban mérik, de az végösszeg egy-két napos parkolás esetén is kedvező, így a zónát üzleti utasok, illetve a városlátogatásra, hosszú hétvégére utazók számára is nagyszerű alternatíva.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 08. 18:09, hétfő | PR

A szépségszalonok eszköztára

Női mivoltunkhoz elengedhetetlen a szép bőr, mely nyáron még fontosabb. Otthoni praktikák mellett a szépségszalonok kezeléseit vetjük be a sikerért. De milyen eszközök segítik a kozmetikusokat?

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.