Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Július 08. 18:07, hétfő | PR

Érkezőkre várva a repülőtéren

Érkezőkre várva a repülőtéren

Végre hazajön a külföldön tanuló csemete? Befutnak a régen látott rokonok? Magától értetődő, hogy a terminálban fogadjuk őket! Mutatjuk, miként tudjuk optimalizálni a reptéri várakozást.

Igaza van a mondásnak, mi szerint az utazónak könnyebb dolga van – őt érik az élmények, az új impulzusok, tanul, barátokat szerez, míg az otthonmaradók egyre fogyó türelemmel számolják a napokat. Természetes, hogy ilyenkor nem szeretünk tétlenül otthon ülni, és az első lehetséges helyen, a reptéren át akarjuk újra átölelni szeretteinket. Ehhez azonban hozzá tartozik a reptéri várakozás is. Kis körültekintéssel kihozhatjuk belőle a maximumot!

Saját autóval a legkényelmesebb

A Ferihegy parkolás frappáns és költséghatékony alternatívája a taxis vagy buszos utazásnak. Nem kell senkihez igazodnunk, csak begördülünk az akár előre, online lefoglalt parkolóhelyünkre, néhány lépéssel besétálunk az érkezés szintre, és, ha van annyi időnk, elfogyasztunk egy isteni kávét az egyik étteremben. A Budapest Airport hatalmas pakolójának zónái minden költségvetésnek és minden igénynek megfelelnek – így gyerekjáték a parkolás, ráadásul az egyedül hagyott járműért sem kell aggódnunk, hiszen a repülőtér parkolóit kamerák egész serege, valamint egy rendszámfelismerő rendszer is védi.

Válasszuk a Terminál Parkolót

Egyértelmű, hogy fogadóbizottságként nem a hosszú távollétekre tervezett, szuper olcsó, de távolabbi zónákat érdemes szemügyre vennünk. Ha a közvetlenül az épület kapuinál található Prémium Parkoló tele van, vagy egy óránál hosszabb ideig tervezünk maradni, válasszuk a terminál épületéhez legközelebb eső Terminál Parkoló nyújtotta kényelmet.

Itt biztosan találunk helyet autónknak: a zóna 746 parkolóhellyel rendelkezik, ahonnan a bejárat pedig egy rövid, fedett járdán megejtett, 2-4 perces sétával elérhető. Tervezzük meg a reptérre való kijutást némi ráhagyással, hiszen nem egyszer a gépek menetrend szerinti idő előtt is landolhatnak. Akkor se essünk kétségbe, ha vendégeink, rokonaink földet éréséig marad néhány percünk: vegyük igénybe a repülőtér környezetkímélő autómosó szolgáltatását, vagy kortyoljunk el egy finom kávét a vendéglátóhelyek egyikében.
A Liszt Ferenc Reptér Terminál Parkolójában a tartózkodás árát órákban mérik, de az végösszeg egy-két napos parkolás esetén is kedvező, így a zónát üzleti utasok, illetve a városlátogatásra, hosszú hétvégére utazók számára is nagyszerű alternatíva.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 09:37, vasárnap | PR

A flottakezelő szoftverek megkönnyítik cégünk mindennapjait

A flottakezelő és nyilvántartó szoftverek nagy segítséget nyújtanak a saját járműparkkal rendelkezőknek és a lízingcégeknek egyaránt.

2019. Szeptember 15. 09:35, vasárnap | PR

Honnan tudhatjuk az ideális testsúlyunkat?

Az emberek többsége szeretne egészségesen és sokáig élni.

2019. Szeptember 15. 09:32, vasárnap | PR

Megkezdődött a tanév!

Korai ébresztőóra, gyors palacsintasütés, a gyerekek ébresztése, a teendők összeírása, egyszóval a reggeli rohanás.

2019. Szeptember 15. 09:30, vasárnap | PR

Az Atlético Madrid aranykora és a Simeone-éra

Az Atlético Madrid 1903. április 23-án került megalapításra három baszk származású tanuló által.