Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Július 08. 18:07, hétfő | PR

Érkezőkre várva a repülőtéren

Érkezőkre várva a repülőtéren

Végre hazajön a külföldön tanuló csemete? Befutnak a régen látott rokonok? Magától értetődő, hogy a terminálban fogadjuk őket! Mutatjuk, miként tudjuk optimalizálni a reptéri várakozást.

Igaza van a mondásnak, mi szerint az utazónak könnyebb dolga van – őt érik az élmények, az új impulzusok, tanul, barátokat szerez, míg az otthonmaradók egyre fogyó türelemmel számolják a napokat. Természetes, hogy ilyenkor nem szeretünk tétlenül otthon ülni, és az első lehetséges helyen, a reptéren át akarjuk újra átölelni szeretteinket. Ehhez azonban hozzá tartozik a reptéri várakozás is. Kis körültekintéssel kihozhatjuk belőle a maximumot!

Saját autóval a legkényelmesebb

A Ferihegy parkolás frappáns és költséghatékony alternatívája a taxis vagy buszos utazásnak. Nem kell senkihez igazodnunk, csak begördülünk az akár előre, online lefoglalt parkolóhelyünkre, néhány lépéssel besétálunk az érkezés szintre, és, ha van annyi időnk, elfogyasztunk egy isteni kávét az egyik étteremben. A Budapest Airport hatalmas pakolójának zónái minden költségvetésnek és minden igénynek megfelelnek – így gyerekjáték a parkolás, ráadásul az egyedül hagyott járműért sem kell aggódnunk, hiszen a repülőtér parkolóit kamerák egész serege, valamint egy rendszámfelismerő rendszer is védi.

Válasszuk a Terminál Parkolót

Egyértelmű, hogy fogadóbizottságként nem a hosszú távollétekre tervezett, szuper olcsó, de távolabbi zónákat érdemes szemügyre vennünk. Ha a közvetlenül az épület kapuinál található Prémium Parkoló tele van, vagy egy óránál hosszabb ideig tervezünk maradni, válasszuk a terminál épületéhez legközelebb eső Terminál Parkoló nyújtotta kényelmet.

Itt biztosan találunk helyet autónknak: a zóna 746 parkolóhellyel rendelkezik, ahonnan a bejárat pedig egy rövid, fedett járdán megejtett, 2-4 perces sétával elérhető. Tervezzük meg a reptérre való kijutást némi ráhagyással, hiszen nem egyszer a gépek menetrend szerinti idő előtt is landolhatnak. Akkor se essünk kétségbe, ha vendégeink, rokonaink földet éréséig marad néhány percünk: vegyük igénybe a repülőtér környezetkímélő autómosó szolgáltatását, vagy kortyoljunk el egy finom kávét a vendéglátóhelyek egyikében.
A Liszt Ferenc Reptér Terminál Parkolójában a tartózkodás árát órákban mérik, de az végösszeg egy-két napos parkolás esetén is kedvező, így a zónát üzleti utasok, illetve a városlátogatásra, hosszú hétvégére utazók számára is nagyszerű alternatíva.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 19:06, szerda | PR

Milyen gyors a gyorstalpaló alapfokú angol?

Az alapfokú angol nyelvtudás megszerzése könnyű és gyors. Még fizetni sem kell érte, mert számtalan ingyenes forrás kínál segítséget. Összeszedtük neked a legfontosabb tudnivalókat!

2020. Január 24. 14:50, péntek | PR

Egy igazán egyedi élmény: városnézés repülőről

Szeretnéd valami igazán egyedi élménnyel meglepni kedvesedet vagy szeretteidet? Akkor próbáld ki a sétarepüléssel egybekötött városnézést.

2020. Január 22. 17:47, szerda | PR

Tartósság, megbízhatóság, hosszú élettartam: a Volvo

A Volvo hazai és nemzetközi eladásai saját csúcsaikat döntögetik, nem véletlenül. Nézzük, hogy miért is olyan kedvelt választás a Volvo mind újonnan, mind használtan.