Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Április 18. 11:02, csütörtök | Helyi

Erre figyelj, ha online kötsz személyi kölcsönt!

Erre figyelj, ha online kötsz személyi kölcsönt!

Manapság már sokkal könnyebb dolgunk van, ha kölcsönre van szükségünk, hiszen az igényléssel kapcsolatban számos lehetőségünk nyílik arra, hogy akár online is tudjunk tájékozódni.

Az első, és egyben legfontosabb az, hogy legyünk minél alaposabbak az információgyűjtés során, és ne kapkodjuk el a választást még akkor sem, ha expressz hitelre van szükségünk! Összegyűjtöttük azokat a kritikus pontokat, melyekre jobb, ha figyelsz, ha online igényelsz személyi kölcsönt – így kevesebb kockázatnak teheted ki magad, ha törlesztésre kerül a sor.

Ha valamiért úgy alakul, hogy nincs időd vagy lehetőséged személyes hitelügyintézésre, napjainkban bátran elintézheted akár online is mindezt – ilyenkor azonban ezekre a dolgokra rendkívül ügyelj:

1. Mindig győződj meg arról, hogy nem csak egy hamis weboldallal állsz szemben. Ha már rögtön a bankkártya adataidról kérdez az egyszerű és gyors személyi hitellel kecsegtető honlap, érdemes más szolgáltató után nézned. Mindig győződj meg arról, hogy valódi és megbízható hitelintézettől szeretnél kölcsönt igényelni, másképp sajnos súlyos összegeket veszíthetsz.

2. Keress olyan lehetőséget az interneten, amely biztos, hogy legális: sajnos számos rémtörténet kering az uzsorakamatos kölcsönökről, átverésekről, megfélemlítésekről, így mindig alaposan tájékozódj az intézetről, mellyel üzletet szándékozol kötni.

3. A fentiek miatt érdemesebb lehet olyan szolgáltatót választani, melyről már többször hallottál, netán van ismerősöd vagy családtagod, aki már kötött náluk hitelszerződést – így sok fejfájástól kímélheted meg magad! Ne feledd, a profi szélhámosok minden látszólagos részletre ügyelnek, így nincs nehéz dolguk, ha jóhiszemű emberek fordulnak hozzájuk személyi kölcsönért.

Fontos megemlíteni azt is, hogy minél kedvezőbbnek tűnik egy hitel, annál biztosabb, hogy vannak rejtett összegek is, amikkel – ha a szükség hajt – nem biztos, hogy számolsz. Éppen ezért nem hátrány, ha a választott intézet ügyintézőjét alaposan kikérdezed minden részletről, akár e-mailben, akár az erre a célra létrehozott platformon, mely általában rendelkezésedre áll gyorschat formájában az intézet honlapján.
Mivel napjainkban sosem látott módon alakulnak a hitelek – pozitív értelemben véve – így rengetegen vesznek fel kisebb-nagyobb összegű személyi kölcsönt számos célra, legyen az felújítás, utazás, autó, vagy bármi más. Az, hogy számodra milyen értékű kölcsön lenne az ideális, fontos hogy pontosan meg tudd határozni, hiszen minél kisebb összeget igényelsz, annál kevesebbet kell majd visszafizetned. Nézz szét nagyon alaposan a hitelek és a havi törlesztőrészletek között: akár az is előfordulhat, hogy ugyanazért a felvett összegért több ezer forintos eltérés van a törlesztőrészletet illetően, a futamidő pedig nem sokban különbözik. Bátran használj az összevetéshez hitelkalkulátort – ez nagy segítséget fog nyújtani a számolásban, és abban, hogy minden fontos tényezőt górcső alá tudj venni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 24. 09:20, szerda | Helyi

Gyere Győrbe, a fröccs városába

Ingyenes fesztiválsétákkal várja a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata a győrieket és a városba látogató turistákat 2019.július 26 és 28. között a XV. Győri Rotary Fröccsnapokon is.

2019. Július 23. 15:23, kedd | Helyi

Szeretnél egy menő szakmát? - Ősztől tanulhatod!

Októbertől OKJ-s idegenvezető képzést indít a győri Széchenyi István Egyetem.

2019. Július 23. 13:14, kedd | Helyi

41 milliárd forintból bővül tovább az Audi Hungária győri gyára

Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben a járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét.

2019. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Látta már Győrt felülről? Megmutatjuk!

Így néz ki madártávlatból a város. Csobay Dániel fotográfus képei.