Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 03. 08:27, kedd | Helyi

Ezek a repi ajándékok pörögnek a céges világban: az utazástól a kulcstartóig

Ezek a repi ajándékok pörögnek a céges világban: az utazástól a kulcstartóig

A repi ajándékokról sokan nem hallottak még, hiszen ez a szleng inkább a céges világban van jelen.

Nem csoda, hiszen a „reprezentációs” ajándék becézéséből született. Ezek azok a termékek, amelyeket a kisebb-nagyobb cégek ingyenesen osztogatnak ügyfeleiknek vagy leendő vásárlóiknak. Ezek a tárgyak nem feltétlenül azonosak a reklámajándékokkal, hiszen reklámajándék akármilyen termék lehet, repi ajándék azonban a cég konkrét termékével kapcsolatos hasznos termék vagy mintadarab.

A különböző vállalati rendezvények, évzáró partik, évértékelők és más jeles céges események tökéletes alkalmak arra, hogy repi ajándékokat osztogasson a cégvezetés vagy éppen a marketing osztály a partnereknek és a nagy közönségnek. Manapság már nagyon sok cég foglalkozik ilyen termékek gyártásával, akár egészen nagy mennyiségben is. Egy önmagára valamit is adó cég pedig nem teheti meg, hogy kihagyja ezt a nagyszerű vevőcsalogató és partner megőrző marketing fogást.

Teljesen személyre szabható repi ajándékok

Ma már akár az interneten keresztül, pár kattintással lehetőségünk van kisebb-nagyobb mennyiségű repi ajándék megrendelésére, amely teljesen a cégünkre van szabva. Ezek a tárgyak akár tartalmazhatják egy-egy termékünket, céges logónkat vagy akár valamilyen szolgáltatásunk szlogenjét is összekapcsolhatják egy tárggyal. Ezek a fantasztikus és ötletes ajándékok minimális befektetésnek számítanak a cégnek, ám nagyban erősítik a kölcsönös bizalmat és a hűséget a partnerek körében, így bőségesen megtérül a rá fordított pénz.

Ízléses és egyben értékes ajándék lehet, egy egyedi gravírozott kulcstartó, mint repi ajándék, melybe akár névre szólóan is megszólíthatjuk a megajándékozottat, de akár tömeggyárthatunk saját logós változatokat is. Még előbbivel meglévő kiemelt partnereinket szólíthatjuk meg, addig a logós változatokkal új ügyfeleket vonhatunk be azáltal, hogy ingyenes terméken népszerűsítjük termékeinket, szolgáltatásainkat vagy márkanevünket.

Milyen repi ajándékok közül válogathatunk még?

A gravírozott kulcstartón felül még számtalan egyedi, logózott ajándéktárgy közül válogathatunk, akármilyen célból is készítettjük el azokat. Népszerűek például azok a pendrive-ok, amelyeket cégnevek, logók és elérhetőségek díszítenek. Ezeket a felhasználók biztosan használni fogják hosszú távon. Ráadásul elhelyezhető rá valamilyen multimédiás tartalom is, amit biztosan meg is fognak tekinteni. Érdekes módon, ma már nem csak egyféle pendrive kapható, hanem kulcs formájú, karkötős, fémházas és bőrbevonatú is.

Sokan választják még mindig a rendkívül költséghatékony golyóstollakat, a nyakpántokat vagy a füles táskákat is. Ezek minimális költségért kínálják nagy közönség számára a céges ismertséget. Kicsit nagyobb befektetéssel pedig szinte akármilyen egyedi reklámajándékot rendelhetünk. Vannak akik gyerekjátékokat cimkéznek fel, mások ruhaneműket és sapkákat logóznak de kulacsokra, bögrékre, esernyőkre és jegyzetfüzetekre is szokás saját emblémát kérni. Egy számítástechnikai üzlet számára például nagyszerű lehet hűséges vásárlóikat egy-egy személyre szabott, saját logóval ellátott egérpaddal meglepni annak születésnapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.