Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

Valahogy így gondolhatták a Thomas Sabo márka tervezői, mikor a 2020-as kollekciót tervezték – az idei kedvenceidet a varázslat és a mágia jegyében alkották meg.

Thomas Sabo nyári kollekció

A Thomas Sabo márkát leginkább az órákkal kötjük össze, nem véletlenül, hiszen, ha bárhol kiejtjük a Thomas Sabo óra szókapcsolatot, azonnal a minőség és az időtálló elegancia jut eszünkbe. Az osztrák ékszertervező egész világot meghódító brandje azonban jóval több az óráknál! A Thomas Sabo 2020-as, nőket és férfiakat egyaránt megcélzó kollekciója számtalan újdonságot kínál a gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, charmok, medálok és karórák szerelmeseinek – mindezt a mágia és a varázslat jegyében.

Az idei nyári kollekció valóban varázslatos világba repíti a Thomas Sabo ékszerek és Thomas Sabo órák rajongóit. A világ nyugtalanságára válaszul Thomas Sabo kövekkel válaszolt. A valódi rózsakvarccal és a szintetikus aquamarinnal ékesített darabokról úgy tartják, segítenek a lelki problémákon. A rózsakvarc ugyanis a szeretet köveként ismert, míg az aquamarin az elmét és az érzelmeket szabadítja fel.

Thomas Sabo charmok

Az egyik fő inspirációt idén a természet adta: a varázslatosan színes, madár, toll, levél vagy fa motívummal ellátott Thomas Sabo ékszerrel teheted feledhetetlenné a 2020-as nyarat.

Nincsen kollekció a szerelem témája nélkül, a Thomas Sabo különleges motívumokkal gondolt a szerelmesekre. A romantikus ékszereket úgy alkották meg, hogy klisék nélkül tudathasd szerelmeddel az érzelmeid.

Thomas Sabo ékszerek kutyásoknak, macskásoknak

A világ egyik fele kutyás, a másik macskás. Ha te is az utobbi tábort erősíted, idén nyáron többféle cicás kiegészítő közül is válogathatsz.

Gyönyörű órákkal is gazdagították a kínálatot, annyira részletgazdagok a motívumok, hogy sokkal inkább ékszerként funcionálnak, mintsem időmérő eszközként.

Idén nyáron milyen ékszerrel fogod feldobni a szetted? Nézz szét a divatekszerbolt weboldalon és válogass kedvedre!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.