Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

Valahogy így gondolhatták a Thomas Sabo márka tervezői, mikor a 2020-as kollekciót tervezték – az idei kedvenceidet a varázslat és a mágia jegyében alkották meg.

Thomas Sabo nyári kollekció

A Thomas Sabo márkát leginkább az órákkal kötjük össze, nem véletlenül, hiszen, ha bárhol kiejtjük a Thomas Sabo óra szókapcsolatot, azonnal a minőség és az időtálló elegancia jut eszünkbe. Az osztrák ékszertervező egész világot meghódító brandje azonban jóval több az óráknál! A Thomas Sabo 2020-as, nőket és férfiakat egyaránt megcélzó kollekciója számtalan újdonságot kínál a gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, charmok, medálok és karórák szerelmeseinek – mindezt a mágia és a varázslat jegyében.

Az idei nyári kollekció valóban varázslatos világba repíti a Thomas Sabo ékszerek és Thomas Sabo órák rajongóit. A világ nyugtalanságára válaszul Thomas Sabo kövekkel válaszolt. A valódi rózsakvarccal és a szintetikus aquamarinnal ékesített darabokról úgy tartják, segítenek a lelki problémákon. A rózsakvarc ugyanis a szeretet köveként ismert, míg az aquamarin az elmét és az érzelmeket szabadítja fel.

Thomas Sabo charmok

Az egyik fő inspirációt idén a természet adta: a varázslatosan színes, madár, toll, levél vagy fa motívummal ellátott Thomas Sabo ékszerrel teheted feledhetetlenné a 2020-as nyarat.

Nincsen kollekció a szerelem témája nélkül, a Thomas Sabo különleges motívumokkal gondolt a szerelmesekre. A romantikus ékszereket úgy alkották meg, hogy klisék nélkül tudathasd szerelmeddel az érzelmeid.

Thomas Sabo ékszerek kutyásoknak, macskásoknak

A világ egyik fele kutyás, a másik macskás. Ha te is az utobbi tábort erősíted, idén nyáron többféle cicás kiegészítő közül is válogathatsz.

Gyönyörű órákkal is gazdagították a kínálatot, annyira részletgazdagok a motívumok, hogy sokkal inkább ékszerként funcionálnak, mintsem időmérő eszközként.

Idén nyáron milyen ékszerrel fogod feldobni a szetted? Nézz szét a divatekszerbolt weboldalon és válogass kedvedre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.