Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Hírek

2019. Január 05. 08:07, szombat | Helyi

Fenyőgyűjtés

Fenyőgyűjtés

A Győr-Szol Zrt. a karácsonyi ünnepek előtt kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket.

A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest az igényeknek megfelelően nyolc új helyszínnel bővült, így összesen 102 fenyőgyűjtő depó üzemel Győrben.


Új helyszínek: Tárogató u. - Nyerges u. sarok garázsoknál, Arató úti emlékparknál, Winter Ernő u. – Katód u. sarok a szelektív szigettel szemben az új parkolónál, Kálvária u. – Hunyadi u. sarok a szelektív sziget előtti zöldterületen, Bartók Béla u. 42. szám mögött a Herman Ottó u. zöldterület, Mester u. 28-30. sz. előtt, Szabolcska u. –Török István u. sarok, Törökverő u. – Homoksori u. út sarok a szelektív sziget mellett.

A gyűjtőhelyek teljes listája ide kattintva olvasható.

A fenyőfák újrahasznosíthatósága érdekében kéri a szolgáltató, hogy a volt karácsonyfáról kidobás előtt lehetőség szerint mindenki szedje le a díszeket és a dekorációt. Ugyancsak fontos, hogy a fenyőfák a kijelölt helyekre kerüljenek, illetve hogy a depókba más hulladékot ne rakjon senki.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltatási hulladékszállítási működési területén a családi házas övezetekben, illetve a bio hulladékgyűjtővel rendelkező ingatlanok esetében a díszek nélküli fenyőfa apróra aprítva a barna fedeles kukában is elhelyezhető. A volt karácsonyfák a díszek nélkül, a jogosultság igazolása után a hulladékudvarokba is beszállíthatóak. A győri hulladékudvarok nyitva tartása a www.gyhg.hu weboldalon olvasható. A vidéki hulladékudvarok jelenleg zárva tartanak, a nyitásuk időpontjait a közszolgáltató január 17-ig közzé teszi.

A Győr-Szol Zrt. külön megköszöni a lakosság együttműködését.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 07:13, szombat | Helyi

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK AZ EDDA KONCERT IDEJÉN

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére.

2019. Július 20. 07:08, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Július 18. 12:28, csütörtök | Helyi

Hatalmas változás következik a győri Audi Hungariánál

Ősztől Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget, aki Ingolstadtban az Audi AG legnagyobb gyárát vezeti majd.

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.