Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány konzorciumi partnereivel együtt valósítja meg ezt a projektet, melynek célja a vállalkozás indítását tervező, alkalmas szemlélettel rendelkező álláskeresők és fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk
indítására.

A projekt európai uniós forrásból, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg,
összesen 632,79 millió forintvissza nem térítendő támogatásból.

A GINOP-5.1.9-17 felhívás keretében egy komplex fejlesztési program elvégzése után a vállalkozás indítását tervező 30 év alatti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól.

A Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projekt folyatódik, és az első képzések már elkezdődtek az egész régióban.

Az első képzés június 30-án indult el Győrben. A megyében minden héten két újabb képzés indul különböző helyszíneken. A képzés többek között elengedhetetlen ismereteket ad a résztvevők számára a vállalkozási elképzelésük kidolgozásához és üzleti tervük elkészítéséhez.

A projekt valamennyi rendezvényére a www.3000000.hu weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni, a szabad helyek függvényében. A honlapon a 30 év felettiek részére a regisztrációs lehetőség nem elérhető, mert a regisztráltak száma nagymértékben meghaladta a támogatásban részesíthetők számát ebben a korcsoportban. A program továbbra is várja a 30 év alatti vállalkozni vágyók
jelentkezését.

A projektről bővebb információ a www.3000000.hu oldalon olvasható.

További információ kérhető:

Bányai Péter – szakmai projektvezető
+36-96/512-531

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.