Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány konzorciumi partnereivel együtt valósítja meg ezt a projektet, melynek célja a vállalkozás indítását tervező, alkalmas szemlélettel rendelkező álláskeresők és fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk
indítására.

A projekt európai uniós forrásból, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg,
összesen 632,79 millió forintvissza nem térítendő támogatásból.

A GINOP-5.1.9-17 felhívás keretében egy komplex fejlesztési program elvégzése után a vállalkozás indítását tervező 30 év alatti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól.

A Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projekt folyatódik, és az első képzések már elkezdődtek az egész régióban.

Az első képzés június 30-án indult el Győrben. A megyében minden héten két újabb képzés indul különböző helyszíneken. A képzés többek között elengedhetetlen ismereteket ad a résztvevők számára a vállalkozási elképzelésük kidolgozásához és üzleti tervük elkészítéséhez.

A projekt valamennyi rendezvényére a www.3000000.hu weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni, a szabad helyek függvényében. A honlapon a 30 év felettiek részére a regisztrációs lehetőség nem elérhető, mert a regisztráltak száma nagymértékben meghaladta a támogatásban részesíthetők számát ebben a korcsoportban. A program továbbra is várja a 30 év alatti vállalkozni vágyók
jelentkezését.

A projektről bővebb információ a www.3000000.hu oldalon olvasható.

További információ kérhető:

Bányai Péter – szakmai projektvezető
+36-96/512-531

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!