Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 28. 08:50, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp április 29-től

Heti horoszkóp április 29-től

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a hét. Arra viszont nem árt vigyáznod, hogy minden helyzetben megőrizd a nyugalmadat. Így elkerülheted, hogy olyat mondj, amelyet később nagyon megbánnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha elfogadóbb vagy. Külföldi utazás remek lesz, ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra.

Bika:
Még az is megeshet, hogy egészségügyi probléma alakul ki nálad. Ha viszont már régóta betegséggel küzdesz és orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor sem kell aggódnod: jó kezekben leszel! A pénzügyek terén légy figyelmesebb, ellenkező esetben felesleges kiadásokkal kell számolnod, sőt komoly kár is érhet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előtérbe kerülhetnek a tabu témák, amelyeket most remekül meg tudtok beszélni.

Ikrek:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt jöhet létre feszültség, most ugyanis kevésbé vagy elfogadó, mint általában. Segíthet, ha megosztod a problémádat valakivel, aki kívülről, elfogulatlanul látja a helyzetedet, és aki olyan tanácsot adhat, amivel valóban kimászhatsz még a legbonyolultabb helyzetből is. Banki, biztosítási ügyek bonyolítására jó a hét.

Rák:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek először talán megrémisztenek, idővel viszont kiderülhet, hogy nem is olyan veszélyes a helyzet, mint amilyennek első pillanatban láttad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolog történhet, ami a viszonyotokat még szorosabbá teheti. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt.

Oroszlán:
Megtörténhet, hogy olyan valakinek a véleményét kéred ki, aki túlságosan is elfogult veled kapcsolatban. Vigyázz ezzel és ne feltétlenül az ő tanácsai szerint hozd meg azt a döntést, amit talán már egy ideje fontolgatsz! A munkában, megélhetésben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy a felettesed elfogadja a véleményedet. Kolléga is a segítségedre lehet.

Szűz:
Az lenne a legjobb, ha a problémáiddal nem traktálnál olyanokat, akik nem nyitottak most erre. A munkában, megélhetésben feszült helyzet alakulhat ki, előfordulhat ugyanis, hogy a felettesedre nagyobb nyomás nehezedik mostanában. Talán ez az oka annak, hogy idegesebb, türelmetlenebb. Ha nincs munkád, a héten olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik. Pénzedre jobban ügyelj!

Mérleg:
A házasságok, régi párkapcsolatok akkor lesznek igazán kiegyensúlyozottak, ha nem próbálsz nyomást gyakorolni a társadra. Ha kikéred a véleményét, fogadd is meg mindazt, amit mond! A munkahelyeden kommunikációs problémák merülhetnek fel, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Pénzügyek terén a dolgok nagyjából a kedved szerint alakulnak.

Skorpió:
Nincs értelme siratni azt, ami elmúlt, aminek lejárt az ideje. Ne hátra tekints, hanem előre, mert csak így kászálódhatsz ki abból a helyzetből, ami miatt az életedet nehéznek érzed. Ha szülő vagy, gyermekeddel fontos dolog kerülhet megbeszélésre. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged, főleg, hogy az élet ezen területén hajlamossá válhatsz a túlzásra. Barát, kolléga véleményét kérd ki egy számodra fontos ügyben!

Nyilas:
Ha szülő vagy, gyermeked miatt újabb kiadásra kerülhet sor, emiatt nagyobb terhek nyomhatják a válladat. Készülj fel, mert ha egyedülálló vagy akár Ámor nyila is eltalálhat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki, a társad idegessé válhat és hirtelen vitára kerülhet sor. Törődj többet az egészségeddel! Ha életmódváltáson töröd a fejed, eljött a pillanat: lépj a tettek mezejére!

Bak:
A környezetedben ezen a héten annyi lehet a hazug és kétszínű ember, mint égen a csillag. Éppen ezért oda kell figyelned arra, hogy kinek, mit mondasz el, mert minden esély megvan arra, hogy elferdítve adják tovább mindazt, amit megosztottál velük, ezzel pedig kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Nem kedvez az idő ingatlanügyek bonyolításának. Családtagnak szüksége lehet a segítségedre.

Vízöntő:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak nagyobb terhek nehezedhetnek a vállára, ezért nagyon fontos, hogy kedves, segítőkész és elnéző légy vele szemben. Ha pénzről van szó, akkor átláthatatlan helyzet jöhet létre. Olyan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy engedékenyebb, és hallgasd őt meg türelmesen!

Halak:
Figyelmed fókuszába ezen a héten a munka és a megélhetés állhat. Az életnek ezen a területén furcsa kettősség jöhet létre. Van valami, amit végre meg tudsz beszélni a feletteseddel, sőt, az anyagi jellegű igényeidet kifejezetten most érdemes előadnod. Viszont valami vagy valaki olyan pénzt húzhat ki a zsebedből, amelyre nem számítasz. Rokonnal szemben légy türelmesebb!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense