Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. December 01. 09:15, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp december 2-től

Heti horoszkóp december 2-től

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan események történnek, amelyek miatt úgy érzed: sorsforduló elé érkeztél. A munkában, megélhetésben olyan sikereket érhetsz el, amelyeket talán a legmerészebb álmodban sem gondoltál. Minden esély meglesz arra, hogy belebonyolódj egy titkos viszonyba, netán nagy titokban vágyakozz valaki után. Sajnos az illető nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, ettől csalódottnak érezheted magad.

Bika:
Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, de tanulmányok terén is csúcsformában lehetsz. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak, ennek hatására pedig rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző. Megeshet, hogy valaki az élete történéseivel és a csalódásaival traktál, ráadásul vigaszt vár tőled. A házasságokban, régi együttélésekben viszont olyasmi kerülhet terítékre, amelynek hatására a kapcsolat talán más kerékvágásban folytatódik.

Ikrek:
A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan képzelted. Az is lehet, hogy hazugságra derül fény, amely előtt döbbenten állsz majd. A munkában, megélhetésben változásra van kilátás. Kollégák között van valaki, akivel nagyon jól kijössz, ennek hatására óriási erővel veted bele magad a különböző feladatok elvégzésébe. Most érdemes pénzügyekkel kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozni.

Rák:
Ha eddig a szerelmi életedre az állóvíz volt a jellemző, most megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Még az is lehet, hogy akivel összehoz a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. De az is lehet, hogy a meglévő viszonyokban jön létre olyasmi, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert tévedés miatt veszteség érhet. Kolléga viselkedése megdöbbenthet.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy olyan szekér után futsz, ami nem akar felvenni. Nagy esély van arra, hogy a szerelmi életedben olyasmi történjen, amely miatt csalódottnak érezed majd magad. Ha szülő vagy, gyermekeddel keményebbnek, következetesebbnek kellene lenned. A munkában sikereket érhetsz el, sőt még az is lehet, hogy olyan feladatot kapsz, amelyet kifejezetten örömmel végzel. Rokonnal békét köthetsz.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy kommunikációs problémák alakulnak ki. De az is lehet, hogy a társad titkol előled valamit, emiatt pedig bizonytalanságot érzel. Ám a sors olyan helyzetet teremthet, amikor tisztázhatóvá válnak a dolgok, és te világosan láthatod kettőtök kapcsolatát. Termékeny ez a hét, ez pedig a munkára, de kedvenc szabadidős elfoglaltságodra is igaz. Ne fogd vissza magad!

Mérleg:
Nagyon fontos ezen a héten világos és egyértelmű kommunikáció, mert tévedés miatt könnyen megütheted a bokád. Megeshet, hogy a kollégák között van valaki, aki a felettesedet megpróbálja befolyásolni és olyan dolgokat mond neki, aminek nincs valóságalapja. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak. Ha házas vagy nagy öröm érhet: társad úszik a boldogságban, olyannyira, hogy akár kenyérre is lehetne kenni…

Skorpió:
A szerelmi viszonyokat átmenetileg nehézzé tehetik az egzisztenciális gondok. De az is megeshet, hogy a társad felettese olyan dolgot közöl vele, amely miatt lelkileg összeroppan. Nagy szüksége van az erődre és támogatásodra. Ha szülő vagy, gyermekeddel olyan dolgokat beszélhetsz meg, amelyek elsősorban neked fontosak. Pénzedre jobban vigyázz, mert könnyen becsaphatnak.

Nyilas:
Ha rokonokról van szó, akkor az érzéseid hullámzóak lehetnek: lesz olyan családtag, akinek a stílusa miatt akár könny is csilloghat a szemedben, és lesz olyan is, akivel jobban megértitek majd egymást. Megeshet, hogy ingatlanügyek miatt bizonytalanná válsz, pedig nem kell aggódnod, ha pénzről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állsz. Olyan bevételre is szert tehetsz, amivel megoldhatod a legégetőbb problémákat.

Bak:
A munkában, megélhetésben nagyobb sikereket érhetsz el ezen a héten. Ha a feletteseddel meg akarsz beszélni valamit, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj. A kapcsolatok fontossá válhatnak, mert ezek hatására nem csak sikeresebb lehetsz, hanem jobban is érezheted magad a bőrödben. Nagyon fontos, hogy történjen bármi, az igazat mondd, mert a hazugsággal saját magadnak is árthatsz. Balesetveszélyes ez az időszak, légy óvatosabb!

Vízöntő:
Hajlamossá válhatsz a pénzszórásra, de az is megeshet, hogy elszámolod magad, és olyasmire költesz, amit valójában nem engedhetnél meg magadnak. A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz, sőt olyan változásokra is sor kerülhet, amelyek miatt végre megszűnik a szorongásod. Kedvez az idő ingatlanügyek bonyolításának. A barátaid között van olyan, aki miatt csalódottnak érezheted magad. Senkivel ne közösködj, mert ráfázhatsz!

Halak:
A kapcsolatok mindennél fontosabbak lehetnek ezen a héten. De az is lehet, hogy olyan dolog hangzik el, amely miatt jobban érzed magad a bőrödben. A munkahelyeden azonban nincs minden rendben: megeshet, hogy valakinek a viselkedése miatt ideges leszel. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, mert így elkerülheted a további félreértéseket. Ha házas vagy, társad rokonsága miatt lehetsz bosszús.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense