Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 30. 07:14, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp december 31-től

Heti horoszkóp december 31-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek bátran nevezhető helyzet. De az is lehet, hogy a társaddal az anyagiak miatt kerülhet sor nehezebben kezelhető szituációra. Viszont a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak majd. Még az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt hálát adhatsz a gondviselésnek.

Bika:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad azért érezheti nehezebbnek az életet, mert hajlamossá válhatsz rátelepedni. Ha nem akarod vele szemben mindenáron érvényesíteni az akaratodat, akkor minden a legnagyobb rendben lehet. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el. Amire pedig egy ideje vágyakozol, várakozol, most teljesülhet.

Ikrek:

Megtörténhet, hogy egyik pillanatról a másikra történik egy olyan esemény, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így elkerülheted, hogy olyan dolog történjen, amelyet később nagyon megbánhatsz. A baráti kapcsolatok között lesz olyan, amelynek búcsút inthetsz. A munkában viszont kellemes meglepetésként alakulhatnak a dolgok, ami megsokszorozhatja az erődet.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolog történhet, amely jó hatást gyakorolhat kettőtök viszonyára. Még az is lehet, hogy a kapcsolatotok sokkal szilárdabbá válik, mint eddig. Pénzügyeid alakulása miatt is elégedettséget érezhetsz. A munkahelyeden azonban idegtépő szituáció jöhet létre. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt állhatsz értetlenül. Ne állj elő semmiféle ötlettel.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához. Pedig most a sors az életnek ezen a területén olyan helyzetet teremthet, ami a későbbiekben nagyon is a kedvedre lesz. Előfordulhat, hogy kollégával, vagy munka során megismert személlyel tervezel közös programot, ami nagyon jól sikerülhet. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy tervezed. Több pénzt vigyél magaddal.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek hatására a viszonyotok megszilárdulhat. De az is lehet, hogy akivel a sors most összehoz, vagy a közelmúltban hozott össze, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. A rokonokkal viszont összeütközésbe kerülhettek és a helyzet nehezen kezelhető lehet. Pénzedre jobban vigyázz, mert meglophatnak vagy egyéb, más módon kár érhet.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban megeshet, hogy a társad olyan dologgal áll elő, amivel te nem értesz egyet. De az is elképzelhető, hogy most döbbensz rá arra, mit is érzel valójában. Ennek jobb lenne, ha nem most adnál hangot, mert vitára van kilátás. Később viszont a dolgokat a kedved szerint alakíthatod. Kiváló az idő ingatlanügylet bonyolítására, illetve, ha valami elromlik, az nem okoz nagyobb gondot.

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel nagyon fontos, hogy őszinte légy. Mert így meg tudjátok beszélni akár a régi, akár az új keletű problémákat is. A szerelmi kapcsolatokban olyan dologra vágyakozol, amelynek a megvalósulására talán egy százalék az esély. Próbálj meg továbblépni, nyitottabb lenni, így bejöhet egy olyan személy az életedbe, aki tényleg boldoggá tud tenni. Pénzedre jobban vigyázz.

Nyilas:

Érdemes ezen a héten pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani, mert az életnek ezen a területén talán sikert sikerre halmozhatsz. De az is lehet, hogy olyan bevétel ütheti a markodat, amelyről talán már le is mondtál. A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely előtt értetlenül állhatsz. Megfordulhat a fejecskédben az állásváltoztatásnak a gondolata, amellyel várj még. Később jobb helyzetbe kerülhetsz.

Bak:

Összességében izgalmasan alakulhat ez a heted. Még az is lehet, hogy olyan dolog történhet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. A tudomásodra juthat egy olyan dolog, amely miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Döbbenten állhatsz valakinek a rosszindulatú viselkedése előtt. Balesetveszélyesebb ez a hét, nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történhet, amely miatt mindent másként kell alakítanod, mint ahogyan azt korábban eltervezted. Előfordulhat, hogy segítséget kell kérned, mert egyedül képtelen leszel megbirkózni a rád háruló feladattal. Mielőtt megszólalsz, számolj el húszig, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, amelyet később megbánhatsz. Bírságveszélyes a hét, tartsd be a szabályokat.

Halak:

Ha külföldre utazol, olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt talán még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. A munkában, megélhetésben nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt korábban elképzelted. Ha változtatni kívánsz, akkor érdemes lenne kicsit még várni, mert a későbbiekben roppant kedvező helyzetbe kerülhetsz. Ha szingli vagy, és ezen szeretnél változtatni, a sors most jó helyzetbe hozhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.