Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 23. 07:30, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp február 24-től

Heti horoszkóp február 24-től

Kos:

Felütheti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha nem akarsz botrányt, akkor próbáld meg visszafogni magad, és ha kell, számolj el tízig, mielőtt megszólalsz. Megeshet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amelyet meg kellene tartanod, ellenkező esetben önmagadat hozod nehéz helyzetbe. Ha egy mód van rá, ne menj bele régi vitákba a rokonaiddal, mert most nem jöhetsz ki jól a helyzetből. Baráti beszélgetés jó hatással lehet mindkettőtökre.

Bika:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely előtt döbbenten állsz. Valakinek a rosszindulata, ármánykodása meglephet. De az is lehet, hogy olyan dolog történik veled, amely nem az akaratodon múlik. A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, főleg az olyanok, amik eddig a külső körülmények miatt nem voltak annyira szorosak. Olyan beszélgetésre is sor kerülhet, amely nagyon jó hatást gyakorol majd a hangulatodra.

Ikrek:
Rosszindulatú emberekből ezen a héten nem lesz hiány. Olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy talán még az állad is leesik a csodálkozástól. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert most kitudódhatnak, és olyan cirkuszban lehet részed, hogy kő kövön nem marad. A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz, sőt az is lehet, hogy a felettesedre nagy hatást gyakorolsz. Ha állást kívánsz változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, mert jó lehetőséged adódhat.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a féltékenység miatt elképesztő szituáció alakul ki. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor kommunikálj világosan, és viselkedj úgy, hogy a párod ne érezze bizonytalannak magát, és ne legyen oka nyomozgatni utánad. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Viszont a barátaid, ismerőseid között lehet olyan személy, akivel a kapcsolatod megszakadhat.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakul ki, amely miatt úgy érzed, hogy az őrület határára kerültél. Megeshet, hogy a feletteseddel összerúgod a port, de az is lehet, hogy valaki rossz irányba igyekszik befolyásolni téged. Talán érdemes lenne új állás után nézned. Ha egészségügyi problémád van, akkor a lelked legmélyére kellene leásni, mert könnyen kiderülhet, hogy mi okozza valójában a fizikai panaszokat. Pénzügyek bonyolítására kiváló a hét.

Szűz:
A szerelmi viszonyokban a szenvedély lángja magasra csaphat. De az is lehet, hogy a kedvesed olyan mondatokra ragadtatja magát, amelyek miatt feszültség alakul ki közöttetek. Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt más színben látod majd az egész életedet, és ami most történik, az komoly hatással lesz a jövődre. A környezetedben talán van egy személy, aki önként tolja a szekeredet. Ne felejts el köszönetet mondani neki ezért.

Mérleg:
Egymást követhetik az őrültebbnél őrültebb helyzetek, ezért nagyon fontos, hogy történjen bármi, ne engedd, hogy kihozzanak a béketűrésből. Az lenne a legjobb, ha a rokonaiddal szemben legalább tíz lépés távolságot tartanál, így talán elkerülhetsz egy roppant kellemetlen helyzetet. Nem kedvez az idő ingatlannal és pénzzel kapcsolatos ügyek bonyolításának. Meglehet, hogy kapcsolatba kerülsz az egészségüggyel. A munkában sikeres lehetsz, kollégával jól kijöhetsz.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelyek nyomában jár a feszültség, és az olyan mondatok, amelyek bár megbocsáthatók, elfelejteni nem lehet őket. Éppen ezért jó lenne, ha visszafogott lennél a beszélgetés során, így elkerülheted az igazán nehéz helyzeteket. Ha szülő vagy, csemetéd problémájára légy nyitott, nagy szüksége van most a támogatásodra. Életed párjának egzisztenciális ügyei jól alakulhatnak.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben és a pénzügyek terén nehezen kezelhető helyzet alakul ki. Ezért nagyon fontos, hogy az élet ezen területein légy roppant óvatos, így talán elkerülheted az igazán embert próbáló helyzeteket. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának, rokonnal kapcsolatban viszont olyan esemény történhet, ami miatt nagy szükség lesz rád. Barátról vagy jó ismerősről olyan dolog derülhet ki, amitől megáll az eszed.

Bak:
Megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. De az is előfordulhat, hogy te vagy az, aki köti az ebet a karóhoz, Ezzel a kissé agresszív magatartással önmagadat hozod nehéz helyzetbe, de könnyen elvadíthatod azokat az embereket is, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged. Nagyobb vásárlásra, hivatalos ügyek bonyolítására kiváló ez a hét. Szomszéddal vagy testvérrel, közelebbi hozzátartozóval jól kijöhetsz.

Vízöntő:
Mindennél fontosabb, hogy ne bonyolódj bele szabálytalan ügyletbe, mert biztos lehetsz benne, hogy nagyon megütöd a bokádat. Anyagi ügyek terén nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért a pénzügyi megbeszéléseken ragaszkodj az elképzeléseidhez. Ha állást kívánsz változtatni, vagy új helyen dolgozol, akkor megeshet, hogy olyan valakihez, vagy valamihez kell alkalmazkodnod, akivel, vagy amivel nem értesz egyet.

Halak:
Még az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely előtt döbbenten állsz. Nem tudsz mit kezdeni a gonosz és rosszindulatú emberekkel, de nagyon jól meg tudod védeni magad, ezért ha támadnak, akkor neked is támadásba kell lendülnöd. Ne hagyd magad! A munkában változásokra van kilátás: még az is lehet, hogy kollégával nagyon jó kapcsolatba kerülsz, vagy új ritmust szerint alakulnak a napjaid, ami nem lesz ellenedre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.