Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Január 19. 06:25, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp január 20-tól

Heti horoszkóp január 20-tól

Kos:

Kissé feszülten alakulhat a heted, amikor több olyan dolog is történhet veled, ami miatt kiborulhatsz. Pénzedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy meglopnak, netán olyasmire adsz ki, ami nem éri meg az árát. A baráti kapcsolataid furcsán alakulhatnak: lesz olyan, amelyben a számodra fontos dolgokat tudod megbeszélni, de lesz olyan is, amelyben vitára kerül sor. A titkaidra nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek.

Bika:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakul ki, amely érinti a megélhetésedet is. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, olyan helyzet alakul ki, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Megeshet, hogy valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha jogi problémád van, akkor ennek is a végére pont kerülhet. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben alakulhat ki zavaros helyzet, ráadásul nehézkes kommunikáció lehet a jellemző erre a hétre. Ezért nagyon oda kell figyelned arra, amit mondasz, ha pedig nem értesz valamit, kérdezz. Többet kellene törődnöd az egészségeddel, megeshet ugyanis, hogy vírus ágynak dönt. Most érdemes pénzügyeket bonyolítani, mert ezen a területen a dolgok szerencsésen alakulhatnak. Titkos szerelmi viszony feldobottá tehet.

Rák:
Még az is lehet, hogy ezen a héten kapcsolatba kerülsz a törvénnyel, a hatóságokkal, ezért fontos, hogy ne szegd meg a szabályokat. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak anyagi problémája alakulhat ki. Amennyiben válófélben vagy, a pénzügyi megbeszéléseket jobb lenne, ha elhalasztanád, mert később a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. A munkahelyeden kolléga hiába áskálódik ellened, most nem tud ártani neked.

Oroszlán:
A szerelmi viszonyokat átmenetileg nehézzé tehetik kedvesed családdal vagy ingatlannal kapcsolatos ügyei. De az is lehet, hogy valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná, és ezzel jól felmérgesít. A munkában viszont ezen a héten sikeres lehetsz: talán még olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyet egy ideje már halogatsz. Kollégával közös program jól sikerülhet. Ha házas vagy, kedvesedre ne próbáld ráerőltetni az akaratodat.

Szűz:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban megeshet, hogy az őszinteség hiánya miatt jön létre olyan helyzet, amely végül csalódást okoz. De az is lehet, hogy olyan anyagi problémák jönnek létre, amelyek befolyással lehetnek a kapcsolatotokra. Viszont ha friss szerelemről van szó, akkor a dolgok nagyon is szerencsésen alakulhatnak. Ha szülő vagy, csemetéddel most kellene megbeszélned azt, amit te fontosnak tartasz, mert gyermeked most nyitottabb.

Mérleg:
A házasságokban, régi együttélésekben nem lesz minden fenékig tejföl. Az is lehet, hogy a társad olyan dologgal áll elő, amely mélyen felzaklat, és az életed talán más kerékvágásban folytatódik, mint eddig. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. A munkahelyeden zavaros helyzet jöhet létre, ráadásul éppen a te viselkedésed miatt. Megeshet az is, hogy amire eddig vágyakoztál, arról most másként gondolkozol.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültté válhat, ezért hajlamos lehet arra, hogy a bolhából elefántot csináljon. De az is előfordulhat, hogy a megélhetésében nem alakul minden úgy, ahogyan szeretné, és ez hozza ki őt a béketűrésből. Próbálj meg beszélni vele, és lelket önteni belé. Ha szülő vagy, gyermekeddel őszintén kellene beszélned, mert erre van szükség ahhoz, hogy tisztán lásson, és ne halmozzon hibát hibára.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy valaki csalódást okoz, esetleg valaki egyszerűen nem kíváncsi rád, ezért tér ki a veled való találkozás elől. Itt lenne az ideje, hogy elgondolkozz, mit követtél el, hogy az illető így viselkedik veled. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. A munka során olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy hirtelen nem is tudod, mihez kezdj. Őrizd meg a hidegvéred, és ha kell, kérj tanácsot!

Bak:
Figyelmed fókuszában a pénz állhat, főleg, hogy olyan váratlan kiadásra is sor kerülhet, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. A szerelmi kapcsolatokban is őrjítő helyzet alakulhat ki, különösen akkor, ha szóba kerülnek az anyagiak. Az is előfordulhat, hogy valaki a csillagokat is lehazudja az égről neked. Megeshet, hogy családtag viselkedése okoz csalódást. Elfogadóbbnak kellene lenned, és akkor a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Vízöntő:
Ezen a héten figyelmesebbnek kellene lenned, különben anyagi veszteség érhet. De az is lehet, hogy olyan valamire mondasz igent, amely miatt anyagi kár ér. A családi kapcsolatokban is feszültség alakulhat ki: megeshet, hogy rokon úgy érzi, rá akarod kényszeríteni az akaratodat, és ettől válhat idegesítővé a helyzet. A baráti kapcsolataid között van olyan, amelyben tökéletes lehet az összhang, és lehet olyan is, amelyben konfliktus alakul majd ki.

Halak:
Összességében szerencsésen alakulhatnak a dolgok ezen a héten. Még az is lehet, hogy egy kapcsolatnak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz. Viszont ha a munkáról, és megélhetésről van szó, hajlamossá válhatsz olyan dolgokat képzelni, amelynek semmiféle valóságalapja nincs. Ráadásul a felettesed is olyasmivel állhat elő, amely miatt kissé csalódottnak érezheted magad. A munkában akkor válhatsz sikeressé, ha alkalmazkodsz másokhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.