Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 30. 06:53, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp július 1-től

Heti horoszkóp július 1-től

Kos:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében változások következhetnek be, emiatt örömében a fülig érhet a szája. Talán ez az oka lehet annak, hogy szinte kenyérre lehet őt kenni. A friss szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek mélyen megsebezhetik a lelked. A munkahelyeden vannak olyanok, akik pokolian irigyek lehetnek rád. Ne vedd magadra, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak…

Bika:
Előfordulhat, hogy ezen a héten balszerencsés leszel: ami el tud romlani, az el is fog. A következő napokban több pénzt és energiát kell fordítanod ingatlanra vagy családtagra. Megeshet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, akivel örömteli pillanatokat élsz át és ez jó hatással lesz a lelkiállapotodra. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert betegség ledönthet a lábadról.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy Fortuna istenasszony támogatását élvezed a következő napokban. Figyel oda viszont arra, hogy kinek, mit mondasz el, mert könnyen megeshet, hogy kiforgathatják a szavaidat. Próbálj meg nem kritizálni másokat, mert bajba kerülhetsz. Előfordulhat, hogy zűrzavaros helyzetben találod magad, ezért a nagyobb döntéseket jobb lenne, ha elhalasztanád.

Rák:
A kollégáid között vannak olyanok, akiknek eltérő lehet az ízlése és a véleménye a tiédtől, fogadd el, hogy nem mindenki egyforma. Előfordulhat, hogy valaki a környezetedben gonoszkodik veled, ami előtt döbbenten állsz. Ráadásul az is megeshet, hogy valaki túl sokat kérdezősködik az anyagi helyzetedről. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amit később megbánnál. Kapcsolataidnak nagy hasznát veheted ezen a héten.

Oroszlán:
Furcsa helyzet alakulhat ki a héten: megtörténhet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amely miatt kinyílik a bicska a zsebedben, ugyanakkor olyan esemény is történhet, ami nagy meglepetést jelent majd neked, és ami miatt örömödben fülig ér majd a szád. Ha szülő vagy, gyermeked miatt talán át kell szervezned a dolgokat. De az is lehet, hogy te szeretnél nála elérni olyasmit, amit ő képtelen elfogadni, ez konfliktus forrása is lehet.

Szűz:
Még az is lehet, hogy meglepő dolog történik az életedben, de eljöhet a számonkérés a pillanata is. Előfordulhat, hogy a családtagjaid között van valaki, aki miatt feszültebb vagy és akivel nehezebben tudod megértetni magad. Elsősorban azért, mert ő most kevésbé elfogadó, mint máskor. Jobb lenne, ha most nem erőltetnél semmit, így a jövőben minden könnyebben és egyszerűbben mehet. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

Mérleg:
A munkában, megélhetésben ugyan létrejöhet feszült helyzet, de összességében a dolgok a kedved szerint alakulnak. Előfordulhat, hogy valakit meglepsz és az illetőnek ezzel boldog pillanatokat szerzel. Emberismeret dolgában viszont nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt is jelentheti, hogy talán olyan valakivel alakítasz ki bizalmas kapcsolatot, aki visszaél mindazzal, amit megosztasz vele. Családtag segítségét értékeld, és a fontos dologban kérd ki a tanácsát!

Skorpió:
Olyan események történhetnek, hogy te csak kapkodod a fejedet és egyik ámulatból esel a másikba. Előfordulhat, hogy olyan helyzet jön létre, amelyet nem tudsz elfogadni, és ezért konfliktusba is kerülhetsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert az életnek ezen a területén veszteség érhet. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dologgal állhat elő, ami miatt hirtelen nem is tudod, mit tegyél. Kérd ki egy kívülálló véleményét, ő talán jobban látja a helyzetet.

Nyilas:
Ha szülő vagy, gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely előtt talán döbbenten állsz. De az is lehet, hogy csemetéd nem mond igazat, és emiatt jön létre köztetek feszült helyzet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha most utazol, akkor vigyél magaddal a tervezettnél több pénzt. Ingatlanügyek bonyolításának lehet, hogy most jött el az ideje. Ha egy baráti kapcsolat sokat jelent számodra, adj neki hangot!

Bak:
A házasságokban, régi együttélésekben nincsenek ezen a héten tabu témák. Mindent meg tudtok most beszélni, ez pedig segít oldani az esetleges feszültséget. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé, ne rohanj, ne kapkodj! Ha bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyet akarsz bonyolítani, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, most minden könnyen megy. Nagy lesz viszont a kísértés, hogy belebonyolódj egy olyan dologba, amibe nagyon nem kellene…

Vízöntő:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelyet vagy nehezen, vagy egyáltalán nem tudsz elfogadni. De az is lehet, hogy rokon hozakodik elő valamivel, amitől neked a döbbenettől talán még az állad is leesik. A munkában olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet az anyagi helyzetedre. Ha állást kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépned, mert fantasztikus lehetőséget csíphetsz meg.

Halak:
A munkahelyeden zavaros helyzetekben találhatod magad. De az is lehet, hogy te vagy az, aki nem tudja a kialakult szituációt elfogadni. Van azonban valaki a környezetedben, akivel meg tudod beszélni a problémádat, és akitől jó tanácsot is kaphatsz. Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. Ha benne vagy már egy kapcsolatban, akkor fantasztikus pillanatokat élhettek át, ami miatt úszhatsz a boldogságban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.