Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Július 14. 09:11, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp július 15-től

Heti horoszkóp július 15-től

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre: van, amitől a kedvesed egyik pillanatról a másikra kiborulhat, ugyanakkor van valami, ami miatt örömmámorban úszhat, ez pedig jó hatással lehet a viszonyotokra. Ha most utazol, megeshet, hogy kisebb kellemetlenséggel kell számolnod. Olyan dolog is történhet veled, ami miatt örömödben talán a fülig ér majd a szád. Kedvez az idő minden ingatlannal, valamint családtaggal kapcsolatos ügy bonyolításának.

Bika:
Kedvez az idő a szerződéskötéseknek, a nagyobb vásárlásoknak, eladásoknak. Előfordulhat, hogy olyan találkozásban lesz részed, ami miatt a mámorban úszol majd. Viszont ha rokonról vagy ingatlanról van szó, akkor olyan esemény történhet, ami miatt az idegeid könnyen megfeszülhetnek. Ha egészségügyi problémád van, fordulj orvoshoz, és szigorúan tartsd be az utasításait! Nagyobb utazás során kisebb kellemetlenség érhet.

Ikrek:
Jó lenne, ha minden idegszáladdal a pénzedre koncentrálnál, mert az életnek ezen a területén örömteli helyzetben lehet részed. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, így ha bármivel elégedetlen vagy, akkor a panaszodat és az igényeidet most tedd szóvá. A párkapcsolatokban vitára kerülhet sor, de ne aggódj, a kibékülés édes lehet… Ha egészségügyi problémád van, a gyógyulás érdekében talán mélyebben a zsebedbe kell majd nyúlnod.

Rák:
Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, hiába van nyári szünet, olyan esemény történhet, ami miatt izgatottá válhatsz. A kapcsolataid között van olyan, amelynek talán végleg búcsút intesz a következő időszakban. Senkivel nem szabadna közös pénzügyekbe bocsátkoznod, ebből most nem kerülhetsz ki jól. Vigyázz, mert a munkahelyeden valaki a zsebedben turkálhat. Ha tudod, kiről van szó, akkor próbálj meg tíz lépés távolságot tartani vele szemben!

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, ami előtt döbbenten állsz majd: nem érted, hogyan történhet meg az, ami megtörténik. Próbálj meg higgadt maradni, így elkerülheted, hogy olyat tegyél, amit később megbánnál. A szerelem ege az egyik pillanatban viharfelhőkkel teli, a következő pillanatban pedig vakítóan kék lehet. Megtörténhet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, ami téged is közvetlenül érint, és amiről úgy érzed, nem hagyhatod szó nélkül. Ne is hagyd!

Szűz:
Talán soha nem voltak annyira fontosak a kapcsolataid, mint ezen a héten. Még az is lehet, hogy egy kis protekciónak köszönhetően anyagilag pompás helyzetbe kerülsz. Lehetséges, hogy valakinek a segítségével olyan személlyel ismerkedsz meg, akivel hosszabb távon is kapcsolatban maradtok és akivel kölcsönösen fontosak lesztek egymás számára. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma. Bankkal kapcsolatos ügylet során idegesítő helyzet jöhet létre.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan problémával találod magad szemben, ami miatt fel kell keresned egy orvost. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak. Megeshet, hogy olyan kapcsolatba mész bele, amelyet titokban kell majd tartanod. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. A felettesedre nagy hatást gyakorolhatsz. Ha viszont új állásra vágysz, most kellene körülnézned a munkaerőpiacon.

Skorpió:
A munkában, megélhetésben sikereket érhetsz el, ez pedig igazán elégedetté tesz majd. De az is megeshet, hogy a felettesed elfogadja az ötleteidet és hallgat a tanácsaidra. Pénzügyek terén furcsa helyzet jöhet létre. A gyermekedre, vagy hobbidra többet költhetsz, viszont olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre egyáltalán nem számítasz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad elképesztő dologgal állhat elő, ami miatt előfordulhat, hogy néhány tányér a földön csattan majd…

Nyilas:
Kedvez az idő utazásnak. Megeshet, hogy olyan dolog történik veled, ami hatással lesz a későbbi életedre. Talán más úton haladsz majd tovább, mint tervezted. Rokon az idegeidre mehet. Előfordulhat, hogy olyan valaki okoz csalódást, aki eddig fontos volt neked. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételek mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. Most érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani.

Bak:
A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra alakul ki őrjítő helyzet. Próbálj meg rugalmas maradni, hiszen így tudsz csak úrrá lenni a problémákon. Nagyon fontos a kommunikáció, valamint az, hogy az érzelmeidet szavakba tudd önteni. Csak így érheted el mindazt, amit szeretnél. Valaki a titkaidat fürkészheti. Ha vannak, jobban vigyázz rájuk!

Vízöntő:
A házasságokban, régi együttélésekben, talán ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos probléma üti fel a fejét. Előfordulhat, hogy olyan szituáció jön létre, amelyet nem tudsz kezelni. Ebben a helyzetben arra lenne szükséged, hogy olyan valakitől kérj tanácsot, akiben maximálisan megbízol. A munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy a kisujjadat sem kell mozdítanod egy kis többletbevételért.

Halak:
Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy a felettesed és kolléga viselkedése előtt állsz értetlenül. Próbálj meg erőt venni magadon, és ha kell, hízelegj! Ugyan ez a magatartás távol áll tőled, de a siker érdekében most erre van szükséged. A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, ami miatt változásra van kilátás. Váratlan találkozás miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.