Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Július 21. 07:31, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp július 22-től

Heti horoszkóp július 22-től

Kos:

A pénzedre, az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert veszteség érhet. Még az is lehet, hogy valaki meglop. A szerelmi viszonyokban furcsa helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy a kapcsolatod csak akkor működik majd, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, akinek talán éppen most alakul ki egzisztenciális problémája. Légy vele türelmesebb, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Olyan hír juthat a füledbe, hogy talán egyik döbbenetből a másikba esel.

Bika:
Talán soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Akár beteg vagy, akár most alakul ki valamilyen egészségügyi problémád, szigorúan tartsd be az orvos utasításait. A héten a figyelmed középpontjába a családod állhat, akikkel szemben türelmetlenebb lehetsz, és ez gondokat okozhat. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor alaposan körül kellene nézned, nehogy egy kontárt fogj ki.

Ikrek:
Kommunikációs problémák alakulhatnak ki ezen a héten, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Ami még lényegesebb, hogy történjen bármi, őrizd meg a nyugalmadat. Számolj el tízig mielőtt megszólalsz! A házasságokban, régi együttélésekben ha nem játszik központi szerepet a pénz, akkor nem lesz okod panaszra. Egészségedre, testi épségedre mindennél jobban ügyelj! Ha beteg vagy, tartsd be az orvos utasításait!

Rák:
Vannak, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. A saját érdekedben próbálj meg nyugodt maradni, és történjen bármi, senkit ne küldj el melegebb éghajlatra. Pénzügyeid változó képet mutatnak, mert a kiadások mellett olyan bevételekre is sor kerülhet, amelyre talán nem is számítasz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, most a békesség kedvéért neked kellene a társadhoz alkalmazkodni.

Oroszlán:
Még az is megeshet, hogy a munkában olyan helyzet jön létre, amire nem számítottál, és amit nehezen tudsz kezelni. Szedd össze magad, és koncentrálj az előtted álló feladatokra, a felettesedhez pedig alkalmazkodj! A szerelmi kapcsolatokban azért következhetnek be varázslatos pillanatok, mert a társad nyitottabb, elfogadóbb, és talán még arra is igent mond, amit korábban elutasított. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a jövőt.

Szűz:
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek: ha utazol, olyan bosszantó helyzet jöhet létre, amelyre képtelenség előre felkészülni. Inkább vigyél magaddal több pénzt, mint amennyit eredetileg terveztél, nehogy meglepetés érjen. Megeshet, hogy olyasmi hangzik el, amely előtt döbbenten állsz. Vigyázz, mert jó esély van arra, hogy a szerelem egén viharfelhők gyülekezzenek. Próbálj meg a társadhoz alkalmazkodni, és akkor nem kerül sor arra, amit nagyon nem szeretnél.

Mérleg:
Megeshet, hogy a házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal áll elő, amelyet nehezen tudsz kezelni. De az is lehetséges, hogy a társad önhibáján kívül kerül olyan szituációba, amely során szüksége van a támogatásodra. Olyan váratlan találkozásban is részed lehet, amelyet a saját érdekedben titokban kellene tartanod. Nagyon fontos, hogy ezen a héten senkivel ne legyél túlságosan bizalmas, mert visszaélhetnek a jóhiszeműségeddel.

Skorpió:
Nem fogsz unatkozni ezen a héten, különösen azért nem, mert a munkahelyeden őrjítőnek nevezhető helyzetek alakulhatnak ki egymás után. De az is megeshet, hogy a felettesed olyan valakinek a hatása alá kerül, akivel te nem vagy jó viszonyban. Ha pénzről van szó, olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, ami miatt szerencsésnek érezheted magad. A pompásnak nevezhető bevételek mellett azonban lehetnek kiadásaid, főként a saját hibád miatt.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepszik. Olyan valakivel hozhat össze a sors – vagy talán ez már meg is történt -, aki talán feledteti veled a nehéz napokat. Ha utazol, kisebb bosszúságra számíthatsz. Nem kedvez viszont az idő ingatlanügyek bonyolításának, különösen akkor, ha kölcsönre lenne szükséged. Ha egy mód van rá, kerüld a politikát, mint beszédtémát, mert olyan valakivel különbözhetsz össze, akivel nem kellene.

Bak:
Ha válófélben vagy, társadnak olyan elképzelései lehetnek – elsősorban az anyagiak terén -, amivel te talán nem értesz egyet, és ami miatt akár ki is borulhatsz. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert olyankor vonhat ki a sors a forgalomból, amikor dolgoznod kellene, és jó teljesítményt nyújtani. Olyan dolog is a tudomásodra juthat ezen a héten, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy türelmesebb!

Vízöntő:
A házasságokban, régi együttélésekben nem lenne nagy probléma, ha képes lennél a pénzügyekben visszafogottabb lenni, ugyanis könnyen elszaladhat veled a ló, és olyan dologra adhatsz ki, vagy olyasmibe fektethetsz pénzt, amivel a társad nem ért egyet. Ez komoly konfliktus forrása lehet köztetek. Váratlan találkozás, vagy valakinek a mondandója miatt annyira megdöbbenhetsz, hogy hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e, netán álmodsz. Utazás jól sikerülhet.

Halak:
Varázslatosan alakulhat ez a hét, amikor még olyan valakivel is jót beszélgethetsz, akivel korábban talán még nem is köszöntetek egymásnak. Megeshet, hogy a környezetedben van olyan személy, aki miatt az egekbe szökik a vérnyomásod. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert betegség ütheti fel a fejét. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat. Valamilyen protekciónak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz, irigyeid száma pedig annyi lehet, mint égen a csillag.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.