Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 07. 07:57, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp július 8-tól

Heti horoszkóp július 8-tól

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért feszült lehetsz a következő napokban. Ha nem akarsz szakítani, akkor meg kell próbálnod higgadtan viselkedni. Olyan hír juthat a tudomásodra, amely miatt örömödben a föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Családtaggal a kapcsolatod szorosabbá válhat. Érdemes ingatlanügyet most intézni, mert nagyon jó lehetőséget sodorhat utadba az élet.

Bika:
Előfordulhat, hogy a következő héten összeakasztod a bajszodat valamelyik rokonoddal. Megeshet, hogy ingatlanra, vagy egy családtagra többet kell költened, mint amennyit terveztél. Kényes téma megbeszélésre sor kerülhet, ne aggódj, ennek hatására másként látod majd a világot és benne a saját helyedet. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak pénzügyei problémája adódhat, ez átmenetileg nehézzé teheti a kapcsolatotokat.

Ikrek:
Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal körültekintőbb, mint máskor! Kommunikációs probléma könnyen kialakulhat a környezetedben. Próbálj meg türelmesebb lenni másokkal! Pénzügyeid terén összességében jól alakulhatnak a dolgok, ha viszont elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, akkor itt az ideje, hogy hangot adj neki. Amennyiben egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel.

Rák:
Egy kolléga viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Megeshet továbbá, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, akit nem tudsz teljesen elfogadni, mert úgy érzed, csak rabolja az idődet és leszívja az energiáidat. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükséged, így elkerülheted a felesleges kiadásokat. Ha a kapcsolataidban nem játszanak szerepet az anyagiak, akkor nem lehet okod panaszra. Utazás jól sikerülhet.

Oroszlán:
A hét legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése, ellenkező esetben olyan dolgot követhetsz el, ami miatt később aggodalmas napokat élhetsz meg. Előfordulhat, hogy a feletteseddel vagy valamelyik munkatársaddal olyan helyzet alakul ki, amit nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz kezelni. Ne aggódj, a sors nem hagy magadra és talán olyan lehetőséget sodor az utadba, ami örömmel tölthet majd el.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át kedveseddel, amely elsősorban a társad viselkedése miatt következhet be. Nagyon fontos lesz a következő napokban, hogy még a legnehezebb helyzetekben is tisztességesen és becsületesen viselkedj. A friss szerelmi viszonyokban furcsa szituáció jöhet létre. Vannak dolgok, amelyekben teljes mértékben egyetértetek, de lesz, ami miatt összeveszhettek.

Mérleg:
Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségekre. Bármilyen öröm, boldogság ér a következő napokban, ne dicsekedj vele túlságosan: az irigyeid reakciói miatt ugyanis könnyen csalódottá válhatsz. A munkában, megélhetésben talán feszült helyzet alakul ki, de szerencsére jól tudod kezelni. Ha állást szeretnél változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépned. Váratlan egészségügyi probléma kialakulása miatt feszültebbé válhatsz.

Skorpió:
A hét legfontosabb feladata az egyensúly megőrzése, különösen, ha pénzről vagy a gyermekedről van szó. Anyagi ügyek terén hajlamosabb lehetsz ugyanis a túlzott nagyvonalúságra, ennek a következményeit viszont később erősen megérezheted. Ha szülő vagy, csemetédnek nagyobb szüksége van most a szeretetedre, öntsd bátran szavakba, mit érzel iránta. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrült helyzet.

Nyilas:
Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyre nem tudsz előre felkészülni. Próbáld megőrizni a hidegvéredet és akkor nem lesz semmi baj. Megeshet, hogy orvosi váróban kell hosszabb időt eltöltened. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne izgulj, jó kezekben leszel. Vigyázz magadra a szerelmi életed terén: gondold át a lehetőségeket, mielőtt belemész egy éjszakás kalandba vagy mielőtt igent mondasz a sors kínálta titkos viszony kialakítására. Ha házas vagy, társad és közted kommunikációs probléma alakulhat ki.

Bak:
Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyben eddig nem volt minden rendben, a sors lehetőséget kínál arra, hogy tisztázásra kerüljenek a félreértéseket, és mindent megbeszéljetek. Ha szülő vagy, a gyermeked olyan dologgal állhat elő, ami miatt a csodálkozástól talán még az állad is leesik. A környezetedben van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt értetlenül állsz. Az lenne a legjobb, ha messzire elkerülnéd az illetőt.

Vízöntő:
A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs probléma alakulhat ki. Megeshet, hogy a társad köti az ebet a karóhoz, ezért nehéz bármit is eredményesen megbeszélni. Pénzügyeid változó képet mutathatnak, lesz bevételed bőven, ugyanakkor a kiadásokra is fel kell készülnöd. A munkahelyeden a dolgok könnyebben és gyorsabban mennek, mint bármikor máskor. Rokon olyasmivel állhat elő, hogy azt sem tudod hirtelen, mihez kezdj.

Halak:
Kolléga viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben, de az is megeshet, hogy a felettesed viselkedésétől válsz szorongóvá. Ne hagyd, hogy álmatlan éjszakákat okozzanak a munkahelyi konfliktusok! Ha nem akarsz állást változtatni, akkor nem árt, ha elfogadod a felettesed döntéseit, a kollégádra pedig akkor is mosolyogsz, ha legszívesebben megfojtanád őt egy kanál vízben. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.