Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Június 09. 09:21, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp június 10-től

Heti horoszkóp június 10-től

Kos:

Könnyen lehet, hogy csalódottnak érzed magad, mert amire már egy ideje vágyakozol, várakozol, az nem következik be. A munkában, megélhetésben azonban jó eredményeket érhetsz el. Még az is lehet, hogy olyan valaki mond rólad szépet és jót, akinek a szava fontos számodra. Nem esik most nehezedre a családtagjaidon segíteni. Külfölddel kapcsolatos ügyeidet halaszd el, ingatlanügyek rendezésére viszont most kerülhet sor.

Bika:
Sajnos a pénzügyekben nem állsz a helyzet magaslatán. Lehet, hogy éppen a saját hibád miatt kerülsz nehéz szituációba, de az is megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyet nem tudsz elfogadni, a lelki problémák pedig testi tüneteket produkálhatnak. Ne tartsd magadba mindazt, ami foglalkoztat! Beszéld ki a problémákat, hiszen csak így gyógyulhatsz meg. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy olyan téma kerül terítékre ezen a héten, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel elsősorban a neked fontos dolgokról esik majd szó. Gondolkodj reálisan és ne felejtsd el, hogy nem minden arany, ami fénylik, inkább maradj óvatos, és fogadj most mindent fenntartással. Vigyázz a környezetedre is: valaki talán nem mond igazat neked.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben akkor működnek majd a kedved szerint a dolgok, ha engedékenyebb leszel, a társad ugyanis most körömszakadtáig ragaszkodhat az elképzeléseihez. Őt nem tudod megváltoztatni, csak magadat. A kollégáid között van olyan, aki talán az agyadra megy, de az is lehet, hogy olyan munka szakad a nyakadba, amelynek az elvégzéshez semmi kedvet nincsen. Baráttól, ha kell, kérj bocsánatot!

Oroszlán:
A dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd, sőt megeshet, hogy valaki nem mond igazat és erre most fény derül. Lehetséges az is, hogy rájössz, tévedés volt egy korábbi döntésed. Ha párkapcsolatban élsz, a társad torkig lehet a variálásoddal. Ha változtatni szeretnél a kialakult helyzeten, akkor várj még, különben csak csöbörből vödörbe kerülsz. A szerelemben elfogadhatatlan helyzet jöhet létre.

Szűz:
A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt elképzelted. Lehet, hogy egy esemény hatására a csalódottság érzése kerít hatalmába. Ha párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy a társad titkol előtted valamit, ami miatt könnyen bizonytalanná válhatsz. Nincs most értelme az őszinte beszélgetést erőltetni, várj még vele!

Mérleg:
A tisztánlátás teljes hiánya jellemezheti az előtted álló hetet. Talán te vagy az, aki nem mond igazat, de vigyázz, mert ebből még nagy problémád lehet a jövőben. A szabályokat tartsd be, mert bírságveszélyes ez a hét. A munkában, megélhetésben a dolgok jól alakulhatnak. Felettesednek most kellene előadnod mindazt, amit szeretnél elérni. Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket is bonyolítani, mert az életnek ezen a területén rád találhat a szerencse.

Skorpió:
A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet alakulhat ki. Talán nem tudsz mindent a kedvesedről, és most rájössz, hogy titkolódzik előtted. Az igazság azonban kiderülhet, emiatt pedig csalódottnak érezheted magad. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged, mert a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el. Utazás során kellemetlenségre van kilátás, de ne aggódj, nincs olyan probléma, amit ne tudnál kezelni, megoldani.

Nyilas:
A házasságokban, régi együttélésekben válságos helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy rád tör az érzés: torkig vagy életed párjával. Talán képtelen vagy elfogadni azt, amit ő szeretne és amire vágyakozik. Ne csüggedj, a sors nem hagy magadra: olyan dolog történhet veled, amit eleinte el sem mersz hinni. A szerencse melléd szegődik, de vigyázz magadra és ne menj bele olyan dolgokba, amiket később esetleg titokban kell tartanod. Valaki ajándékkal kedveskedhet neked.

Bak:
A házasságokban, régi együttélésekben azért jöhet létre feszült helyzet, mert túlságosan ragaszkodsz azokhoz a dolgokhoz, amiken a társad viszont változtatni szeretne. Megeshet, hogy életed párja másként látja a jövőtöket, erről pedig szeretne meggyőzni téged, ami most nehezen megy. A munkában olyan szituáció jöhet létre, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek. Kollégával is konfliktusba kerülhetsz.

Vízöntő:
A szerelemben válságos pillanatokat élhetsz át. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt aggodalmaskodhatsz. De az is lehet, hogy olyan valaki kerül a környezetedbe, aki megpróbál pénzt kicsikarni tőled, ráadásul úgy, hogy hazudik neked. Baráttal ne közösködj és ne adj most semmit se kölcsön, mert ez akár véget is vethet a kapcsolatotoknak. Kollégával remekül kijössz, talán azért, mert valamiért sokat köszönhetsz neki…

Halak:
Szerelmes pillanatok várnak rád, emiatt pedig a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha szülő vagy, a gyermekeddel fontos dolgokat beszélhetsz meg. Hajlamossá válhatsz azonban a füllentésre, vagy olyan dologba mehetsz bele, ami miatt később megütheted a bokádat. A munkahelyeden a feletteseddel szemben próbálj meg őszinte lenni, sőt ha képes vagy megdicsérni őt, ne tarts magadban a kedves mondatokat. Jó hatással lesz ez a kettőtök kapcsolatára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.