Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 16. 03:57, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp június 17-től

Heti horoszkóp június 17-től

Kos:

Az eredményes kapcsolatok hete a mostani. Lehet, hogy most találkozol olyan emberekkel, akiknek a segítségére a későbbiekben is számíthatsz. Nagyon fontos, hogy bármi történjen, ne ess túlzásokba, mert ezzel magad alatt vághatod a fát. A házasságokban, régi párkapcsolatokban nehezebben tudtok kommunikálni, aminek lehetséges oka, hogy a társad kevésbé nyitott, elfogadó.

Bika:
Minden esély megvan arra, hogy a saját hibádból kerülj anyagilag nehéz helyzetbe. Az is lehet, hogy valakinek a segítségére lesz szükséged, viszont csak akkor érheted el nála mindazt, amit szeretnél, ha mélyebben a zsebedbe nyúlsz. Ugyanakkor lesznek olyanok a környezetedben, akikkel fél szavakból is megérthetitek egymást. A saját és szeretett személy egészségének megőrzésére fordíts több figyelmet!

Ikrek:
Furcsa hét lesz, amikor előfordulhat olyan szituáció, amelynek hatására eredményesebb leszel. De lesz olyan helyzet is, amelybe hiába teszel bele nagyobb energiát, nem éred el mindazt, amit szeretnél. Megeshet, hogy valakinek a viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha pénzről van szó, akkor most kellene előadnod mindazt, amire vágyakozol, mert óhajoddal nyitott fülekre találhatsz. A régi párkapcsolatokban nehezen kezelhető helyzet jöhet létre.

Rák:
Még az is lehet, hogy akiben eddig megbíztál, akinek hittél, olyan dologgal áll elő, ami miatt csalódott leszel. Nagy esély van arra, hogy a terveid egy részét most meg tudod valósítani, méghozzá úgy, hogy valaki titokban segít neked. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha most engedelmeskedsz neki, később te irányíthatsz, és elérheted, amit akarsz.

Oroszlán:
A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, amelynek oka, hogy a kedvesed olyasmit akar, amivel te nem értesz egyet. Megeshet, hogy valaki befolyásolni próbálja a szerelmedet, ezért feszültség jöhet létre közöttetek. A munkában a dolgok jól alakulhatnak. Most bátran készíthetsz hosszabb távú terveket, mert ezeket meg tudod majd valósítani. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, egymás segítségére lehettek, és ez jó hatással lesz a kedélyállapotodra.

Szűz:
A párkapcsolatokban a dolgok a kedved szerint alakulhatnak: olyan esemény történhet, amelynek hatására szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz a kedveseddel. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár hosszú távú terveket is szövögethetsz. A munkában viszont nem alakul minden a kedved szerint. Különösen a feletteseddel szemben kellene legalább tíz lépés távolságot tartanod.

Mérleg:
Nem kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, az életnek ezen a területén nehézségekkel kell megbirkóznod. Viszont a munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amely jó hatást gyakorolhat még a biztonságérzetedre is. A kollégák között lesz olyan, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás, de lesz olyan is, akivel őszinte beszélgetéseket folytathatsz. Rokonokkal a kapcsolatod erősebbé válhat.

Skorpió:
Ha szülő vagy, gyermeked miatt a kedélyállapotod hullámzóvá válhat: hol boldog vagy, hol tele vagy aggodalommal. Ezen a héten bármihez adhatod a neved, mert sikert sikerre halmozol. Most érdemes szerződést kötnöd, sőt a nagyobb bevásárlásokat, vagy eladást is most kellene nyélbe ütnöd. A szabályokat tartsd be, mert kőkemény bírságot szabhatnak ki rád. Ha kapcsolatba kerülsz az egészségüggyel, őrizd meg a nyugalmadat!

Nyilas:
A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért most hallgatnod kellene arra, amit az ösztöneid súgnak. Ennek hatására ugyanis előnyös szituációkat élvezhetsz. Amennyiben olyan párkapcsolatban élsz, ahol az utóbbi időben nem volt minden fenékig tejfel, ezen a héten még fennállhatnak a nehézségek, elsősorban a társad viselkedése miatt. Ha a kapcsolat kiállja a mostani próbát, akkor viszont erősebbé válhat.

Bak:
Nem könnyű veled az élet. Ha megpróbálnál alkalmazkodni másokhoz, ha nem kötnéd az ebet állandóan a karóhoz, ha kicsit lazább lennél, akkor megszűnne a szorongásod is. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nyitottabb arra, hogy a fontos, kettőtök jövőjével kapcsolatos dolgokról átbeszéljetek. A munkahelyeden meddő vita alakulhat ki, csak az erődet pazarolod, ha beszállsz.

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek jó hatást gyakorolnak majd a kedélyállapotodra. Lehet, hogy kollégával most meg tudod beszélni mindazt, ami nyomhatja a lelkedet. Anyagi ügyeid alakulása hullámzó lehet, a bevételek mellett jelentősebb kiadásra is sor kerülhet. Ha szülő vagy, gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Szüksége van a szeretetedre, ne félj az érzéseidet kimutatni!

Halak:
Még az is lehet, hogy a szerelem miatt a föld felett lebegsz néhány méterrel. De az is előfordulhat, hogy kedvesed olyan dolgokat mond, ami miatt örömkönnyek csillognak majd a szemedben. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy őszinte, még akkor is, ha ezzel esetleg fájdalmat okozol neki. Ha elfogultságodban füllentesz neki, könnyen össze is törheted a szívét. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására, rokonnal összeveszhetsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.